Įkraunama...
Įkraunama...

-2009 m. Klaipėdos mamytės ir jų vaikučiai-

Aciu uz sveikinimus mano mazajai dukrytei wub.gif wub.gif wub.gif ech.... man tie metai taip greitai prabego verysad.gif

Dar karteli sveikiname sesytes Elziuka ir Aneliuka 4u.gif 4u.gif Smagu buvo pas jus thumbup.gif
beja,abai grazios foto wub.gif aneliuke kokia grazi

ir pasirodome doviliukass mamos pastangas ruosiant vaisiu stala biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
saunuoles mamytes labai graziai surengtos sventes smile.gif reikiasaugotis nuotraukas semti idejas smile.gif

Sveikinam visas tris mazasias princese smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif gal kitos temos jau ir nebekurkime

uzsukau papasakoti apie vaiku kambari PYPLYS. buvome gimtadienyje, vaikams labai labai patiko bigsmile.gif ypac animatore kEMPINIUKAS buvo (Laima yra ir dar viena sake ax.gif ) Animatore labai svelni, sudomino vaikus, visi vuska dare bigsmile.gif ji man pati kaip vaikas , mazute, smulkute biggrin.gif o pasirodo mama 3metuku vaiko biggrin.gif

kas man ten nelabai ax.gif
tai labai maza salyte, sone dar yra atskiras nemazas kambariukas stalui
ir nera langu, dienossviesos, del to foto nelabai, nebent jau jusu geras fotikas gal tada kitaip ax.gif

bet is bes eme akcija uz 120 lt. 2 val su animatoriumi, tai manau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif su Eko mokykleles animacija doh.gif nera ko lyginti biggrin.gif ju pliusas tai erdve, grazus kambarys ir langai biggrin.gif

sventeje buvo daugiau nei 10 vaiku (2-4 metai), ir visiems buvo labai smagu, nereikejo mamu g.gif mes sau plepsejom ir fotkinom biggrin.gif

milera, tai kas ten buvo, kad rasei jog nesusitvaro su vaikais As jau ejau niteikus , kad bus s..... biggrin.gif gal del to labai nustebau, bet siaip visms misko mamoms ten patiko, ypac lyinant su Eko mokykleles svente ax.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 30, 15:52)
milera, tai kas ten buvo, kad rasei jog nesusitvaro su vaikais As jau ejau niteikus , kad bus s..... biggrin.gif gal del to labai nustebau, bet siaip visms misko mamoms ten patiko, ypac lyinant su Eko mokykleles svente  ax.gif

Na mums pati animatore visiskai nepatiko, nemokejo su vaikais uzsiimti, nes visi dare ta ka norejo nors vaiku amzius buvo 2-8 metai, tai nei vyresniu, nei mazesniu nesudomino. tikrai ta nebuvo svelniu balsu, nes dar vyrai juokavo, kad toks balsas tik vaikams gasdinti, dar eina visur kliuva, vos ne ant vaiku virsta biggrin.gif na siaip tokia pacia nuomone girdejau ir is Mantviles bendraamzes mamytes 4u.gif Tai arba mes labai isrankus arba mums kita animatore papuole biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 05 01, 18:22)
na siaip tokia pacia nuomone girdejau ir is Mantviles bendraamzes mamytes 4u.gif Tai arba mes labai isrankus arba mums kita animatore papuole biggrin.gif

biggrin.gif tai mums pasiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 24, 13:24)
ir pasirodome doviliukass mamos pastangas ruosiant vaisiu stala  biggrin.gif

wub.gif šauniai viskas sugalvota ir padaryta. Ypatingai man ta mintis su želė ir jogurtuku patiko thumbup.gif reikės pasinaudoti smile.gif

QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 30, 15:52)
biggrin.gif gal kitos temos jau ir nebekurkime

Manau reikia jau apie tai pamąstyti rimtai biggrin.gif o tai vos alsuojantys čia esam doh.gif

QUOTE(Milera @ 2012 05 01, 21:22)
Na mums pati animatore visiskai nepatiko, nemokejo su vaikais uzsiimti, nes visi dare ta ka norejo nors vaiku amzius buvo 2-8 metai, tai nei vyresniu, nei mazesniu nesudomino. tikrai ta nebuvo svelniu balsu, nes dar vyrai juokavo, kad toks balsas tik vaikams gasdinti, dar eina visur kliuva, vos ne ant vaiku virsta biggrin.gif na siaip tokia pacia nuomone girdejau ir is Mantviles bendraamzes mamytes 4u.gif Tai arba mes labai isrankus arba mums kita animatore papuole biggrin.gif

Ten yra dvi dirbančios tame vaikų kambaryje. Pasirodo viena jų Gabijos draugo mama. Laima, kurios vedamame gimtadienyje dalyvavo Egzotika. Labai šaunuolė jinai iš tikrųjų. Kiek jinai idėjų visokių su vaikais turi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviliukass: 02 gegužės 2012 - 09:15
QUOTE(Doviliukass @ 2012 05 02, 07:11)
Ten yra dvi dirbančios tame vaikų kambaryje. Pasirodo viena jų Gabijos draugo mama. Laima, kurios vedamame gimtadienyje dalyvavo Egzotika. Labai šaunuolė jinai iš tikrųjų. Kiek jinai idėjų visokių su vaikais turi rolleyes.gif

biggrin.gif tai tada jos paprasyk tau lauke ji ir praves gimtadini biggrin.gif bigsmile.gif thumbup.gif tikrai labai man ji patiko, tokia svelni, miela mama, tiksliau atrodo kaip meryte stuenti ji dar , o ne 3 metuku vaiko mama blush2.gif

ideja tau gimtadieniui, nupirk drugeliu gaudykliu ir papusk muilo burbulu tegul gaudo wub.gif bigsmile.gif siandiena estradoje ismeginom, nu labai labai linksma buvo maziesiems, seukuose Baninyje ju yra
Atsakyti
sveikutes, mums visus buvo uzpuoles rotas smile.gif dvi dienos nuplauke, o turit omeny kad tai paskutines dienos rasat diplomini tai labai daug smile.gif bet nieko turiu beveik visa diplomini tik turbut dar daug ispraukys ax.gif
Laukiu nesulaukiu kada viskas pasibaigs, o tada atostogos ir kipsim i darbus smile.gif
Musu seimyna papildė ketvirta narė smile.gif mažoji muza, bet vadiname muzyte. baisiai mielas padariukas, tik didesnis rankinukas negu metile buvo kudikysteje ir verkia turbut daugiau palikta viena negu metile vergadavo pailkta trumpam viena kambaryje lotuliukas.gif bet labai dziaugiames ypac del to, kad Metile labai dziaugesi ir labai myli ji, noriai valo suniuko padarytas balutes.
atsilus orams daugiau laiko praleidziam kieme esam jau visai padorei idegia biggrin.gif bent jau nebaisu i save ziureti biggrin.gif
nieko naujo neismokom toliau kankina tevelius savo atsikalbejimu ir vaikisku logisku mastymu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2012 05 02, 10:54)
sveikutes, mums visus buvo uzpuoles rotas smile.gif dvi dienos nuplauke, o turit omeny kad tai paskutines dienos rasat diplomini tai labai daug  smile.gif bet nieko turiu beveik visa diplomini tik turbut dar daug ispraukys  ax.gif
Laukiu nesulaukiu kada viskas pasibaigs, o tada atostogos ir kipsim i darbus smile.gif
Musu seimyna papildė ketvirta narė smile.gif mažoji muza, bet vadiname muzyte. baisiai mielas padariukas, tik didesnis rankinukas negu metile buvo kudikysteje ir verkia turbut daugiau palikta viena negu metile vergadavo pailkta trumpam viena kambaryje  lotuliukas.gif  bet labai dziaugiames ypac del to, kad Metile labai dziaugesi ir labai myli ji, noriai valo suniuko padarytas balutes.
atsilus orams daugiau laiko praleidziam kieme esam jau visai padorei idegia biggrin.gif bent jau nebaisu i save ziureti biggrin.gif
nieko naujo neismokom toliau kankina tevelius savo atsikalbejimu ir vaikisku logisku mastymu biggrin.gif

thumbup.gif va kokia sauni ATASKAITA, KAD VISOS TAIP ATRAPORTOTU KAS KAIP biggrin.gif ir tema gyvuotu

su tuo rotu unsure.gif visi dabar juo labai serga

lotuliukas.gif o jusu 4-ta seimos nari ir mano vyras pastebejo, sako koks grazus lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 02, 13:53)
biggrin.gif tai tada jos paprasyk tau lauke ji ir praves gimtadini  biggrin.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif tikrai labai man ji patiko, tokia svelni, miela mama, tiksliau atrodo kaip meryte stuenti ji dar , o ne 3 metuku vaiko mama  blush2.gif

ideja tau gimtadieniui, nupirk drugeliu gaudykliu ir papusk muilo burbulu tegul gaudo  wub.gif  bigsmile.gif siandiena estradoje ismeginom, nu labai labai linksma buvo maziesiems, seukuose Baninyje ju yra

Galvojau apie tai, kad paprašyti jos pagalbos. Bet jinai jau tiek atvedusi tų gimtadienių, savaitgaliais į dieną po 3-4, kad nesinorėtų užkraut viso to. Tegul pailsi, atsipalaiduoja, mes bendrai visos mamos vaikučiais užsiimsim. Tik reikia man sumąstyt pramogų. Liko paskutinės dienelės darbe ir galėsiu užsiimti paieškomis ir idėjų gaudymu ax.gif
Beje, idėja dėl drugelių gaudyklių ir muilo burbulų thumbup.gif Kaip tik galvojau daryt drugelišką gimtadienį biggrin.gif Bus labai į temą good.gif

QUOTE(VitMetil @ 2012 05 02, 13:54)

Kaip smagu dėl naujojo gyventojo wub.gif Tai jorkšyriukę turit?

Mano Gabija nuo 1-dienio vakaro smarkiai sukarščiavo. Vakar net iki 39 temperatūra buvo sukilusi. Pragulėjo pusę dienos lovoje. Bet vakare, kai pagaliau numušėm temperatūrą, atsigavo vaikas, kad puolė vakarienės valgyt biggrin.gif Šiandien jau geriau thumbup.gif Tikėkimės nebekils daugiau. Kažkur matyt kokį virusiuką pasigavo.
Atsakyti
wub.gif doviliukass, drugeliai mano svajones, an viskas grazu kur drugeliu yra biggrin.gif rubai ir t.t. lotuliukas.gif bus labai grazu wub.gif wub.gif lauskiu foto bigsmile.gif

tai daryk ir torta is geliu, kaip dariau Vytautytei, tik i sonus sek ne kaspinukus, o drugelius wub.gif

viena mama gimtadieniu planavimo temoje irgi ruosia svente DRUGELIU TEMA, paskaitinek bigsmile.gif

ir tik nesusirkite unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas

Kas eisit į Voro vestuves? bigsmile.gif

Egzotika, labai gražus Vytautės gimtadienio stalas wub.gif thumbup.gif

Vitmetil, kaip mažoji augintinė? Broliukas jos labai išdykęs, duoda čia po pievas biggrin.gif

QUOTE(Doviliukass @ 2012 04 24, 12:57)
Oi, kokia gražuolytė smile.gif Spėju Elzė mamos vaikas, Anelė - tėčio.

ačiū ax.gif aha, dauguma žmonių taip sako, kad Elzė į mane, Anelė į tetį, nors ir tarpusavy jos man panašios atrodo, tik kad Anelė stambesnė už Elzę.
Kaip tavo pilvinukas auga, kaip sveikata?
Atsakyti