QUOTE(Doviliukass @ 2012 04 03, 08:41)
Aš tik šiaip užklausiau, nes labai abejoju, ar Gabiją sudomintų tie animatoriai. Nors gal
5 min nebent. Šiaip mąstau tik variantą, kad daryt vaikų kambaryje, bet be animatorių. Kaži taip galima, kad išsipirkt tą kambarį kelioms valandoms be programos. Tiesiog, kad vaikai turėtų kur pasiausti.
Arba sakiau darysiu pikniką pas save kieme. Turim uždarą kiemą su supynėm, čiuožykla, smėlio dėže. Galėtų ir ten vaikai pramogaut. Tik reiktų su kaimynais suderint
Ania? Ten girdėjau jos dvi yra. Bet tokia tik vaikus gali išgąsdinti su savo balsu
Gabija irgi dar netaria r raidės. Manau naturalu tai. O turim draugą Oskarą, kuris jau nuo pirmų garsų labai gerai taria r raidę. Ir taip aiškiai, kad net man taip nepavyktų

Arba sakiau darysiu pikniką pas save kieme. Turim uždarą kiemą su supynėm, čiuožykla, smėlio dėže. Galėtų ir ten vaikai pramogaut. Tik reiktų su kaimynais suderint

Ania? Ten girdėjau jos dvi yra. Bet tokia tik vaikus gali išgąsdinti su savo balsu

Gabija irgi dar netaria r raidės. Manau naturalu tai. O turim draugą Oskarą, kuris jau nuo pirmų garsų labai gerai taria r raidę. Ir taip aiškiai, kad net man taip nepavyktų

zinauu kad imanoma yra akro, studelendo ir bigo vaiku kambary , bet manau kad ir tose turetu buti imanoma psiimti be animatoriaus. bet manau vaikam butu idomiau lauke aisku jai oras geras. tik ruostis paciai daugiau reikia