QUOTE(Doviliukass @ 2012 06 19, 19:18)

daugumai mamų turbūt taip būna. Viskas bus tvarkoj

O kaip šiaip Antaniukas su vaikais jaučiasi? Mano Gabijai vaikai yra viskas, tai jau pačią pirmą dieną darželyje galėjau palikti ramia širdimi visai dienai.
Dėl kirminiukų, tai maniškė net kartais sako, kad noriu jog ateitų kirminiukas ir suvalgytų mano dantukus, tada būsiu leliukas ir gersiu iš buteliuko pienuką

jaučiu bus sunku, kai sesytė atsiras ir prasidės čiulptukai, buteliukai ir t. t. Reikės jų ir mano gražuolėlei.
svetimu vaiku antaniukui nereikia

vat tarp savo chebrytes jam smagu, gera(jie 5 i ta pacia grupe pateko

gaila, kad dar 3 i kita grupe iskele, nesutiko dyrike visu i viena kelti, tipo mes mamos kelsime paskui problemu

)
bet gal jam del to ir nereikia svetimu vaiku, kad jis kas diena mini privaciame darze auga

va vakar net 16 vaiku misko smelyne suskaiciavome

jau aeina nauja karta, vytautytes metu, pamaina auga, didieji i darza, kiti lieka toliau miske
siaip su juo kalbu, apie draza, jis ramiai kalba, eis, aisku matau ir nerima jo akytese, bet... manau tai normalu (pries metus tokia diskusija buvo neimanoma , tikrai butu buve ne kas, o kaip bus rudeni - ziuresime)
tikva gaila, 2 vaikai is chebros lieka miske toliau su mociutemis ir daznas buna klausimas kai kalbame apie darza, o kur bus tie 2
o del buteliuku, ciulptuku, niekis, svarbu pampiai neparuptu