Įkraunama...
Įkraunama...

-2009 m. Klaipėdos mamytės ir jų vaikučiai-

QUOTE(Milera @ 2012 06 28, 13:15)
wauu wub.gif  wub.gif  clap_1.gif  good.gif  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif
prasom dabar jau parasyt placiau, kas, kaip bigsmile.gif arba schemas imesk rolleyes.gif

milera, glelapas aciu wub.gif man paciai jis nerealiai mielas, siandien vyras nesesi Vytaute, tai ziurejau i jos melynuojancia galvyte tolumoje wub.gif matomos is toli mes biggrin.gif

o neriau pagal sias schemas
virsugalvis (platinau 3 eiles, pvz parodytos 2) siaip pagal taisykle raso, kad tas virsugalvioblynas turi buti galvytes apimtis padalinta is 3,14 kai turi tokio plocio blyna tada jau nebeplatini, neri sona
nors as matuoju, is akies darau, nemokuas kitaip biggrin.gif blush2.gif

user posted image

ir tada jau sonas
user posted image

o gelytes neriau is galvos, neturiu shemos, bet manau ziurint supranti kaip jas nerti??? nusineriau pynele is 15 akiu, tada i 5 aki neriau (pasidaro tas rutuliukas,) tada likusias 4 akis zemu stulpeliu, tada isono vel 2 zemu, 3 su vienu uzmetimu, tada i ta rutuliuka 16 akiu su vienu uzmetimu, ir vel 3 su vienu uzmetimu, 2 zemu
tada jau vel 3 eile - 3 akys zemu, 6akys su vienu uzmetmu, tada 22 akys (virs to rutuliuko ziedlapio, iksliau aplink ji) ir vel 6, 3
tada visa ziedlapi apnriau semu stulpeliu. taip nusineri 5 ziedlapus vienai gelytei

nuneriau paskui rutuliuka - gelytes viduriuka.
ir viska prisiuvau doh.gif lotuliukas.gif kas pasirodo ne taip jau paprasta ir reikalauja labai daug laiko doh.gif bet verta wub.gif

nu aiskiau nemoku parasyti, kaip tas geles nerti blush2.gif nebent schematiskai nubraizyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 06 19, 22:52)
mano vaikai eis i ta pati darzeli kur ir Metile ax.gif  eisim mokyklos rajone i "Zilviti" smile.gif

Galvojau, gal į mūsiškį, nes ten jokių susirinkimų nebuvo, tik jau kokį spalio mėnesį pirmąjį suorganizavo.

QUOTE(eglelapas @ 2012 06 23, 11:43)
Na ka uzsidare musu darziukas atostogoms, o as to ne nezinojau.

Tai su kuo Vasarė dabar atostogauja?

QUOTE(egzotikaa @ 2012 06 28, 14:06)

Nu super kepuriukas wub.gif Koks grožis thumbup.gif Mažylė dabar turbūt pati madingiausia ten pas Jus miške flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukass @ 2012 06 28, 22:48)
Tai su kuo Vasarė dabar atostogauja?

Kolkas kasdien vis nauja draugija turi: pirmadieni - tevelis, antradieni - teta, treciadieni - as pati, ketvirtadieni - senelis, penktadieni - babyte. Zodziu nepabosta mazajai, vis nauji veidai, nauja vieta ir veikla, patinka jai smile.gif
Jau pirmadieni reikes eiti i darziuka nauja, tai turbut nebeatrodys jai taip gerai.

Ar reikia musu atveju, kad nelankeme savaite darziuko nuo gydytojo pazyma apie sveikatos bukle atsinesti, ar vasaros laikotarpiu to nereikalaujama?
Atsakyti
QUOTE(eglelapas @ 2012 06 29, 19:01)
Kolkas kasdien vis nauja draugija turi: pirmadieni - tevelis, antradieni - teta, treciadieni - as pati, ketvirtadieni - senelis, penktadieni - babyte. Zodziu nepabosta mazajai, vis nauji veidai, nauja vieta ir veikla, patinka jai  smile.gif
Jau pirmadieni reikes eiti i darziuka nauja, tai turbut nebeatrodys jai taip gerai.

Ar reikia musu atveju, kad nelankeme savaite darziuko nuo gydytojo pazyma apie sveikatos bukle atsinesti, ar vasaros laikotarpiu to nereikalaujama?

Nu smagu Vasarei turėjo būti kasdien vis su kažkuo kitu thumbup.gif

Maniškė nebenori į darželį, po visų jos ligų, kai pati esu dabar namie, nebevedžiau, tai nė nenori pagalvoti apie darželį. Vakar buvom su reikalais nuėję iki daržiuko, tai kaip ožkytė pasirodė, nei su draugais nesisveikino, nei su auklėtoja nekalbėjo.

Dėl pažymos manau nereikia, gi ne dėl Jūsų kaltės tą savaitėlę nelankėt mirksiukas.gif
Atsakyti

aciu uz grazius zodzius kepuriukui, pabaigiau antaniukui, liko tik aplikacija thumbup.gif
QUOTE(Doviliukass @ 2012 06 28, 20:48)
Mažylė dabar turbūt pati madingiausia ten pas Jus miške flirt.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Doviliuk, kaip tavo savijaua nestuke.gif gi jau finisas taip arti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Užsikabliavai ant kepuriukų smile.gif Aš tai pleduką narplioju, vis po truputį, kai kieme sėdim. Taip dabar gerai, Gabija pati kieme užsiima arba su draugais žaidžia, o aš galiu rankdarbiais užsiiminėti thumbup.gif

Savijauta mano gera, liko paskutinės savaitėlės, jei mažoji nenorės užsibūti ilgiau. Vis mąstau, kaip čia reikės su dviem susitvarkyti, kad abiem dėmesio nepritrūktų. Gabija kokia meilybė pasidariusi paskutiniu metu. Vis pribėga apsikabina, išbučiuoja ir pilvelį paskutinėm dienom pradėjo bučiuot, myluot. Ech, greitai mano mažytė pataps didžiąja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviliukass: 02 liepos 2012 - 09:59
QUOTE(Doviliukass @ 2012 07 02, 07:59)
Užsikabliavai ant kepuriukų smile.gif Aš tai pleduką narplioju, vis po truputį, kai kieme sėdim. Taip dabar gerai, Gabija pati kieme užsiima arba su draugais žaidžia, o aš galiu rankdarbiais užsiiminėti thumbup.gif

Savijauta mano gera, liko paskutinės savaitėlės, jei mažoji nenorės užsibūti ilgiau. Vis mąstau, kaip čia reikės su dviem susitvarkyti, kad abiem dėmesio nepritrūktų. Gabija kokia meilybė pasidariusi paskutiniu metu. Vis pribėga apsikabina, išbučiuoja ir pilvelį paskutinėm dienom pradėjo bučiuot, myluot. Ech, greitai mano mažytė pataps didžiąja wub.gif

koks mielAS, linksmas tavo postas wub.gif wub.gif wub.gif ech.... susitvarkysi lengvai, man pirmas menuo buvo ATOSTOGOS, MAZOJI TIK MIEGA IR VALGO biggrin.gif antaniukas su tete thumbup.gif net nezinojau ka veikti., bet visada norejau tik buti su vytautyte, ziureti kad ir i ja miegancia, nenoreju nio, jokiu draugu, susitikimu, net sm lotuliukas.gif doh.gif

parodyk kepuriukus bigsmile.gif kokius narplioji? koki pleduka wub.gif
Atsakyti
Nu teisingai Doviliuk rasei, nereikalingos tos pazymos, ne nepaklause niekas nieko smile.gif
O Vasare naujuoju vasaros darzeliu patenkinta. Pirma diena isdidziai nuejo i grupe viena ir man tik mostelejo, kad eiciau. Antra diena buvo biski su itampa, nes pati uzsibuvau, o tada jau paleisti nebenorejo, tai nuriedejo kazkiek asaryciu. Tai siandien jau su baime vedziau, nes aukletoja kita turejo buti, bet viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 07 02, 14:25)
parodyk kepuriukus bigsmile.gif kokius narplioji? koki pleduka wub.gif

Čia apie tave kalbėjau, kad užsikabliavau ant kepuriukų mirksiukas.gif Aš tai tik vieną tokį paprastutį nenurpaliojau į kiemą ir tiek, paprastais stulpeliais su užmetimu ir vieną gėlytę pridėjau ax.gif O pleduką iš pledukų temutės visiems patikusį su meškučiais, bet va vis neužbaigiu jo doh.gif

QUOTE(eglelapas @ 2012 07 04, 21:28)
Nu teisingai Doviliuk rasei, nereikalingos tos pazymos, ne nepaklause niekas nieko  smile.gif
O Vasare naujuoju vasaros darzeliu patenkinta. Pirma diena isdidziai nuejo i grupe viena ir man tik mostelejo, kad eiciau. Antra diena buvo biski su itampa, nes pati uzsibuvau, o tada jau paleisti nebenorejo, tai nuriedejo kazkiek asaryciu. Tai siandien jau su baime vedziau, nes aukletoja kita turejo buti, bet viskas gerai  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki sveiki visi 4u.gif
grįžtam po atostogų ir šiaip šiokio tokio poilsio.

QUOTE(Milera @ 2012 06 19, 22:52)
mano vaikai eis i ta pati darzeli kur ir Metile ax.gif  eisim mokyklos rajone i "Zilviti" smile.gif

aš irgi į jį ėjau, oi, kaip seniai wub.gif

QUOTE(Doviliukass @ 2012 07 02, 10:59)

kaip gera tavo postą paskaityt wub.gif prisiminiau save tokiu metu, ech wub.gif linkiu lengvai ir greitai 4u.gif

QUOTE(eglelapas @ 2012 07 04, 21:28)
O Vasare naujuoju vasaros darzeliu patenkinta. Pirma diena isdidziai nuejo i grupe viena ir man tik mostelejo, kad eiciau. Antra diena buvo biski su itampa, nes pati uzsibuvau, o tada jau paleisti nebenorejo, tai nuriedejo kazkiek asaryciu. Tai siandien jau su baime vedziau, nes aukletoja kita turejo buti, bet viskas gerai  thumbup.gif

nu kaip džiugu dėl Vasarės, komunikabili, matyt, mergina auga. aš tai nevedžiau Elzės į kitą darželį. užsidarė mūsiškis liepai ir rugpjūčiui, tai namie ir būsim kartu, gal pas močiutę kažkiek paatostogaus.

Egzotika, labai gražios tavo kepurytės, tos mėlynos gėlytės man labai labai patiko wub.gif

reiks ir man parodyt Elzės kepuriuką, kas fb nematė biggrin.gif ir Anelei nėriau, bet kažkaip nevykusiai gavosi, per ankšta, kyla aukštyn g.gif nors taip pat kaip Elzei nėriau.
Atsakyti
g.gif
kada laukt naujienų iš Doviliuko?
Atsakyti
Doviliukass irgi vis dar laukia biggrin.gif

Sveikos gyvos, kas dar gyvos 4u.gif
Atsakyti