Laba diena
QUOTE(egzotikaa @ 2012 03 05, 23:42)
*uzpavydejau ataste ir pati nusipirkau mini keksiuku formas

bet man skanesni didieji keksai

ir vyrui. tie maziukai, tai man labiau ka nor vaisinti, vietoje sausainuku

nes kad ir tie patys keksai, bet maziukai man jie kitokio skonio , tokie net sausesni atrodo
**o kas jums per bedos buvo su draudimu???
* na, skonio reikalas dėl tų keksų. man didelių pliusas tik tas, kad ten įdarus visokius lengviau įdėti.
** ai, yra buvę ir butą aplieję per didelę liūtį (naktį iš rozetės vanduo kaip iš pilnai atsukto krano kai pasileido), ir kai aš koją susilaužiau, ir gi reikėjo aiškintis, na, žodžiu, visad reik paraginti juos.
QUOTE(Milera @ 2012 03 06, 10:03)
O kuom judvi tiek liaudziai nusipelnet, kad norit but apmetytos brangiais pomidorais?

Laukit vasaros kai pigesni bus
aha, ir skanesni vasarą, laukiu
QUOTE(Doviliukass @ 2012 03 06, 15:52)
Beje, prie to paties, ar Jūsų vaikučiai jau patys pasirenka drabužėlius, ką rengsis? Nes mano mažė tai pastoviai ryte prieš darželį renkasi, ką rengsis. Manęs jau nė iš tolo neklauso, reikia ilgai perkalbinėti, kad įkalbintum apsirengti tai, ką aš suplanavau.
Elzė tai parodo savo norus, bet eina perkalbėti, jei netinkamai ką išsirenka. o drabužius dažnai be jos nuperku, džiaugiasi kol kas kiekvienu nauju škurliu, nėr niekad išbrokijus jokio.
QUOTE(Doviliukass @ 2012 03 06, 16:28)
Mano vaikas tik dainoms gabus. Turbūt žino visas dainas, kurias darželyje dainuoja, kasdien užtraukia vis po naują
Ka vakarienei gaminsit? Pasidalinkit mintimis. Nesumąstau, ką čia greitai, skaniai ir nesunkiai pasidaryt grįžus iš darbo
tai šaunuolė kokia, gerą atmintį turi
Vakarienei nežinau

pietum sriubą cukinijų-moliūgų viriau.
Antaniukas šaunuolis, išradingas vaikas
Elzei tai patinka raidės ir skaičiai, tai žino, ne viską, ir kartais supainioja, bet šiaip daug maž žino šiuos dalykus. ir pagal dabartinį pomėgį galim spėti, kad bus architektė

tiek visokių statinių iš lego ir medinių kaladėlių pristato, prigalvoja visokiausių projektų neblogų
ai, gimtadienio savo ir Elzė labai laukia, nes čia tai vieno, tai kito gimtadienis buvo, tai jau supranta, kad bus ir jos šventė, tiesa, kartu su sesės

jau sako, kad reikės keksiukų kepti