Įkraunama...
Įkraunama...

-2009 m. Klaipėdos mamytės ir jų vaikučiai-

sveikos 4u.gif
QUOTE(egzotikaa @ 2012 03 04, 15:56)
yra yra, musu taip apdraustas butas, tik jei mes uzpiltume kaimyus, tada mes MOKAME TA FRANCIZE  biggrin.gif O LIKUSIA ZALOS SUMA KAIMYNAMS DENGTU DRAUDIMAS
cia standartinis busto draudimas  mirksiukas.gif
ax.gif o as akvariumo namuose nenoriu - apmetykite mane pomidorais  biggrin.gif man per daug vargo  schmoll.gif

reiks del to draudimo pasidometi, kiek jis mums kainuotu ax.gif
o kaip tu galvoji kaip i musu namus atkeliavo pirmasis akvariumas biggrin.gif vyras labai norejo, o as ziauriai nenorejau, tai sutarem, kad leisiu vyrui nusipirkti nedideli ir tai su salyga, kad pats viska jame priziures, keis vandeni ir t.t. biggrin.gif biggrin.gif o spekit kuris kuri dabar itikinejo, kad reikia didesnio biggrin.gif Man tai jo prieziura jokio vargi nesukelia, o ir po ji pasikapstyti man patinka, augalus ne dirbtinius o tikrus auginu rolleyes.gif turiu vat savo nuosava "darza" biggrin.gif
Atsakyti
Labas diena mirksiukas.gif
dėl draudimo tai čia įdomiai, Egzotika g.gif nors mums irgi yra tekę ginčytis dėl išmokos.
o dėl tos pačių oadarytos žalos, kaip domėjosi Milera, tai bent jau tame draudime, kur aš dirbau (ir dabar ten draudžiamės), tai yra už papildomą nedidelį mokestį draudžiantis savo kilnojamą ir nekilnojamą turtą, gali pasiimti ir civilinės atsakomybės draudimą, vien jo, man atrodo, nedaro niekas.
o akvariumo aš irgi nenoriu ax.gif
Atsakyti
uzpavydejau ataste ir pati nusipirkau mini keksiuku formas biggrin.gif bet man skanesni didieji keksai blush2.gif ir vyrui. tie maziukai, tai man labiau ka nor vaisinti, vietoje sausainuku blush2.gif nes kad ir tie patys keksai, bet maziukai man jie kitokio skonio , tokie net sausesni atrodo ax.gif

QUOTE(astaste @ 2012 03 05, 13:52)
dėl draudimo tai čia įdomiai, Egzotika  g.gif  nors mums irgi yra tekę ginčytis dėl išmokos.

o akvariumo aš irgi nenoriu  ax.gif

mano vyras sako, kad moketu biggrin.gif o, kaip is tikro, tingiu ieskoti dabar sutarties.
o kas jums per bedos buvo su draudimu???

o kaip smagu, ir tu gausi pomidorciku biggrin.gif tik dabar dar jie su nitratais nieko gero lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
O kuom judvi tiek liaudziai nusipelnet, kad norit but apmetytos brangiais pomidorais? biggrin.gif Laukit vasaros kai pigesni bus biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Kirila, su gimtadieniu
happybday.gif

QUOTE(Milera @ 2012 03 06, 07:03)
sveikos smile.gif
O kuom judvi tiek liaudziai nusipelnet, kad norit but apmetytos brangiais pomidorais? biggrin.gif  Laukit vasaros kai pigesni bus biggrin.gif

tongue.gif gaila, ane pomidoriuku tau blink.gif

Mes su Antaniuku jau nuo kovo 1 -osios atidareme DVIRATUKO IR PASPIRTUKO SEZONA thumbup.gif Turim veiklos biggrin.gif
Papildyta:
Antaniuko pirmoji 'parasyta" raidele bigsmile.gif
vakar tvarkineju virtuve, jis uz manes zaidzia, girdziu sako, mamyte urek, raidele A bigsmile.gif ATSISIKU wub.gif wub.gif wub.gif taip netiketa, niekas nemokina, nes jam raides neidomios, tik siaip is kasdienybes ka mato, giri - ir stai REZULTATAS wub.gif tongue.gif kaip miela, kai TA PADARO TAVO VAIKAS

Vaizduote nesiskundziame, nereik nei popieriaus, nei kompo biggrin.gif is piestuku sudedame bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Kooooks šaunuolis Antaniukas smile.gif 4u.gif 4u.gif
Mano vaiks nei raidžių mokosi, nei spalvų žino. Gėda net pasakyt blush2.gif Tiesa, meluoju, žino keletą spalvų - violetinę, raudoną ir geltoną. Bet ir tas pamiršta kartais biggrin.gif Nors kai pagalvoju, dar spės išmokti, tegul džiaugiasi nerūpestinga vaikyste ir mokosi savaime, neversiu ax.gif

Kirilą su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif

Mano mažė jau nesulaukia savojo gimtadienio. Jau draugų sąrašą, kuriuos kvies sudarė, suknelę irgi praktiškai išsirinko.

Beje, prie to paties, ar Jūsų vaikučiai jau patys pasirenka drabužėlius, ką rengsis? Nes mano mažė tai pastoviai ryte prieš darželį renkasi, ką rengsis. Manęs jau nė iš tolo neklauso, reikia ilgai perkalbinėti, kad įkalbintum apsirengti tai, ką aš suplanavau.
Atsakyti
QUOTE(Doviliukass @ 2012 03 06, 12:52)
Kooooks šaunuolis Antaniukas

Mano vaiks nei raidžių mokosi, nei spalvų žino. Gėda net pasakyt :

Mano mažė jau nesulaukia savojo gimtadienio. Jau draugų sąrašą, kuriuos kvies sudarė, suknelę irgi praktiškai išsirinko.

Beje, prie to paties, ar Jūsų vaikučiai jau patys pasirenka drabužėlius, ką rengsis?

aciuks.gif

man negeda, kad mano vaiks nesidomi raidemis, skaiciais schmoll.gif uztai mes 'pazenge kitoje srityje' biggrin.gif kaip ir kiekvienas musu vaikas, gi neturi ta diena imti visi rasyti, kita skaiciuoti ir t.t. kiekvienas daro tap, kaip jam reikia, kada ateina laikas (aisku, mes tevai norim, kad musu MUSUVAIKAS BUTU PATS PIRMIAUSIAS, PACIAUSIAS ax.gif BET..... leiskime jiems dziaugtis vaikyste, tegul viskas buna is kasdienybes, viska dar spes ismokti, o tai ka mokykloje jie beveiks g.gif )

doh.gif oi, man jau glvos skausmas, nes neisivaziduoju kaip visi sutilps namuose biggrin.gif o vaiku kambario kazkaip nenoriu blush2.gif ziuresiu, gal dar ka ismastysiu rolleyes.gif
antaniukas lygiai taip pat vardina kas bus gimtadienyje biggrin.gif

del rubu, jau senai nieko nep[erku, be savo mazojo vyruko biggrin.gif viena karta pasimokiau, nupirkau, jam nepatiko is pirmo zvilgsnio - dagiau nerizikuoju, nes zinau nenesios doh.gif nesirens
Atsakyti
Tai faktas, nesiginčiju, kad reikia viską eigai palikti, nes kaip sakai, ką veiks mokykloj, jei jau viską mokės.

Mano vaikas tik dainoms gabus. Turbūt žino visas dainas, kurias darželyje dainuoja, kasdien užtraukia vis po naują smile.gif

Aš spėju irgi greitai negalėsiu vieną pati pirkt rūbelių Gabijai, o tai neįtiksiu. Ačiū D, viską, ką nupirkau dabar Londone būdama, jai tinka ir patinka karsta.gif

Ka vakarienei gaminsit? Pasidalinkit mintimis. Nesumąstau, ką čia greitai, skaniai ir nesunkiai pasidaryt grįžus iš darbo mastau.gif
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif

QUOTE(egzotikaa @ 2012 03 05, 23:42)
*uzpavydejau ataste ir pati nusipirkau mini keksiuku formas  biggrin.gif bet man skanesni didieji keksai  blush2.gif ir vyrui. tie maziukai, tai man labiau ka nor vaisinti, vietoje sausainuku  blush2.gif nes kad ir tie patys keksai, bet maziukai man jie kitokio skonio , tokie net sausesni atrodo  ax.gif
**o kas jums per bedos buvo su draudimu???

* na, skonio reikalas dėl tų keksų. man didelių pliusas tik tas, kad ten įdarus visokius lengviau įdėti.
** ai, yra buvę ir butą aplieję per didelę liūtį (naktį iš rozetės vanduo kaip iš pilnai atsukto krano kai pasileido), ir kai aš koją susilaužiau, ir gi reikėjo aiškintis, na, žodžiu, visad reik paraginti juos.

QUOTE(Milera @ 2012 03 06, 10:03)
O kuom judvi tiek liaudziai nusipelnet, kad norit but apmetytos brangiais pomidorais? biggrin.gif  Laukit vasaros kai pigesni bus biggrin.gif

aha, ir skanesni vasarą, laukiu biggrin.gif

QUOTE(Doviliukass @ 2012 03 06, 15:52)
Beje, prie to paties, ar Jūsų vaikučiai jau patys pasirenka drabužėlius, ką rengsis? Nes mano mažė tai pastoviai ryte prieš darželį renkasi, ką rengsis. Manęs jau nė iš tolo neklauso, reikia ilgai perkalbinėti, kad įkalbintum apsirengti tai, ką aš suplanavau.

Elzė tai parodo savo norus, bet eina perkalbėti, jei netinkamai ką išsirenka. o drabužius dažnai be jos nuperku, džiaugiasi kol kas kiekvienu nauju škurliu, nėr niekad išbrokijus jokio.

QUOTE(Doviliukass @ 2012 03 06, 16:28)
Mano vaikas tik dainoms gabus. Turbūt žino visas dainas, kurias darželyje dainuoja, kasdien užtraukia vis po naują smile.gif

Ka vakarienei gaminsit? Pasidalinkit mintimis. Nesumąstau, ką čia greitai, skaniai ir nesunkiai pasidaryt grįžus iš darbo mastau.gif

tai šaunuolė kokia, gerą atmintį turi thumbup.gif
Vakarienei nežinau g.gif pietum sriubą cukinijų-moliūgų viriau.

Antaniukas šaunuolis, išradingas vaikas thumbup.gif
Elzei tai patinka raidės ir skaičiai, tai žino, ne viską, ir kartais supainioja, bet šiaip daug maž žino šiuos dalykus. ir pagal dabartinį pomėgį galim spėti, kad bus architektė lotuliukas.gif tiek visokių statinių iš lego ir medinių kaladėlių pristato, prigalvoja visokiausių projektų neblogų biggrin.gif

ai, gimtadienio savo ir Elzė labai laukia, nes čia tai vieno, tai kito gimtadienis buvo, tai jau supranta, kad bus ir jos šventė, tiesa, kartu su sesės biggrin.gif jau sako, kad reikės keksiukų kepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukass @ 2012 03 06, 13:28)

bigsmile.gif labai ir man idomu, nes nebesumastau ka cia skanaus pagaminus

ir dabar ziuriu i farsa ir mastau, ka is jo nulipinti biggrin.gif bet nekyla joku minciu. jauciu eisiu lengviausiu keliu - bus sriuba su frikadelemis blush2.gif ir perlinemis kruopomis

o is likusio farso bus lietiniai blynai su farso idaru,dar morkyte, svoguniukas - bus rytojui pietums ir dar i saldikli keliems kartams blush2.gif kai nespeju ko paaminti - antony bus auksiniai pietus biggrin.gif blyninis jis

uzvakar dariau idarytus makaronus, antaniukui labai patiko

astaste biggrin.gif tada ir mes busime architektai biggrin.gif LEGO thumbup.gif

Atsakyti
Mano Arminas irgi nieko gero nemoka biggrin.gif pagal jo dabartinius pomegius sakyciau hakeris bus doh.gif doh.gif As savo telefona per diena po du kartus turiu kraut, nes Arminas kai pradeda zaidimus zaist tai ir pabaigos nebuna biggrin.gif Dar ir su kompu moka elgtis, pas tevu broliu zaidimus visus isijungia ir zaidzia, kol tie nemato ir per youtube dainu isijungia biggrin.gif Tai dabar jau kompo nebegalim palikt i rozete ikisto smile.gif
Atsakyti