Įkraunama...
Įkraunama...

-2009 m. Klaipėdos mamytės ir jų vaikučiai-

biggrin.gif oi, koks arminas kompiuteristas lotuliukas.gif antaniukui nei telefonas rupi, nei kompas rolleyes.gif jis net nezino, kad telefone, kompe yra zaidimu rolleyes.gif as ir pati nezaidziu ir kompa jungiu tik kai vaikai miega, o telefonas pas mus tik skambinimui skirtas - del to jis ir nezino cia paslepto GERIO biggrin.gif ateis laikas - suzinos

GAL KAS KEPATE OMLETA ORKAITEJE????????????????????????????????? man taip skanu, bet as nemoku kept, kepiau arta, iskepes isemus susileido doh.gif gal kas koki gera recepta turite????
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 03 06, 18:25)
GAL KAS KEPATE OMLETA ORKAITEJE????????????????????????????????? man taip skanu, bet as nemoku kept, kepiau arta, iskepes isemus susileido  doh.gif gal kas koki gera recepta turite????

http://www.fantazijo...o...KiauŔiniai

čia toks yra, nėštukių temoj, pamenu, mergos kepdavo jį ir gyrė, bet aš nemėginau, tai negaliu nuo savęs nieko pasakyti.
Atsakyti
O Elzė tai gal vairuotoja ar eismo reguliuotoja bus - mašinos vis dar "valdo" pas mus. Va, ir šiandien iš darželio einant sutikom kaimynų berniuką traktoriuku išvažiavusį. Tai abu drauge geras 15 minučių tą traktorių "užvedinėjo", net motorą atsidarę, kol "neužvedė" nutempt savo damos negalėjau.

Dėl drabužių pas mus normos ribose: kaip ir mažoji Elzytė, džiaugiasi kiekvienu nauju škurliu, o šiaip rūbelius renkasi, bet perkalbėt įmanoma, jei matau jau reikalą. Gal kiek sunkiau su šukuosenom: būna ir tris kartus kasas perpynu, ir vis ne taip, o kaip reikia, tai nesugeba nei išaiškint, nei parodyt. Tai stengiuosi dabar jos gumytes ir segtukus surišt su konkrečia šukuosena, t.y. raudonos gumytės vienai, mėlynos kitai.

Pas mus įsibėgėja "auksinių minčių" ir įvairių naujadarų laikas. Tik kai norisi papasakoti, tai užsimiršta. Toks iš naujesnių - pradėjau Elzei atspalvius įvedinėti: salotinė, morkinė, vyšninė. Tai neseniai ji, ieškodama rudo megztuko: "Kur tas mano šokoladinis megztinis?" Arba atlekia ašarodama su dekoratyvinėmis siūlėmis puoštu sijonuku rankose: "Mama, šitas sijonėlis du užpakalius turi ir nei vieno priekio" (Mat išmoko, kad ant pėdkelnių priekio viena siūlė, o ant užpakalio dvi.)

QUOTE(egzotikaa @ 2012 03 06, 17:25)
GAL KAS KEPATE OMLETA ORKAITEJE????????????????????????????????? man taip skanu, bet as nemoku kept, kepiau arta, iskepes isemus susileido  doh.gif gal kas koki gera recepta turite????

Manasis irgi susileidžia kažkiek - manau, kad taip ir turi būt. Geresnis variantas kai baltymus išplaki atskirai iki standžių putų (ką aš dažniausiai daryti patingiu) ir po to atsargiai įmaišai likusią masę (išplaktus trynius, pieną, miltus ar krakmolą (tų tik simboliškai, tvirtumui), prieskonius). Aš omleto nemėgstu, tai nežinau ar skanus, bet šeimyna dievina. O man skanesnis omletas keptuvėje su įdaru ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 06 kovo 2012 - 18:41
laba 4u.gif oi kaip prajuokino vaikuciu pomegiai ir polinkiai biggrin.gif kas architektas, kas hakeris, ar dainininke, o mano mazgius tikriausiai tada bus daugiavaikis tetis biggrin.gif nes jo didziausias pomegis migdyti, valgydinti, vezioti, keisti pampersus ir t.t. visiems savo pliusiniams meskiams, drambliams ir kt biggrin.gif dar patinka remontuoti, dirbti ir pan biggrin.gif o siaip jei is tiesu, man net labai sunku suprasti, ka jis jaumoka o ko ne, nes kai paprasau suskaiciuoti ar zaidimo formoje lenkiam pirstukus ar dar ka, kartais visai gerai skaiciuoja, o kaartais issidirbineja, raidelemis keliomis bandeme pasidomauti, bet nesuzavejo mano mazojo sis uzsiemimas biggrin.gif ir siaip sunku isklausti, ka darzelyje veike, ka ismoko, uzdaras ganetinai... tiesiog atsakymas buna dazniausiai tas pats: sekesi gerai, dukau ir zaidziau su tuo tuo ir tuo biggrin.gif o del spalvu tai vakar vaziuojant i yamaha tiesiog pareiske: "mamyte, mes jau visi visas spalvytes zinom", sakau , tai gal darzelyje visi jau atskiriat spalvytes, gal su aukletoja ka zaidet, o jis: "neeeee, mamyte, cia as tik vienas viska zinau" biggrin.gif ir pan. ir suprask, ka jis nori pasakyti ir is kur istrauke kazka savo galveleje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunny_me: 07 kovo 2012 - 08:32
Kaip smagu paskaityt apie seniai matytus draugus wub.gif
Juokingas tas amžius dabar su savo auksinėmis mintimis.
Elzytei turbūt įtaką daro broliukų kompanija, kad mašinytės taip patinka? bigsmile.gif kaip juokiausi dėl to sijono biggrin.gif
Emiliukas tai tobulas vyras auga bigsmile.gif reik rezervuot biggrin.gif

Elzė irgi pažeria kokių perliukų, kad juokiamės visi skaniai. labai mėgdžioja, kaip mes bendraujame su žmonėmis, taip ir ji. Vyras kartais su savo mama telefonu šnekėdamas pasako:"ai, mama, kiek tu gali šnekėt tą patį per tą patį", tai Elzė irgi šnekėdama su močiute telefonu girdžiu jau sako:"nu močiute Milda, ko tu tiek daug šneki?" biggrin.gif
arba per langą virtuvėje matosi kaimynų namas, jie dažnai išeina į kiemą parūkyti, Elzė pamatė ir klausia: "Mama, o ką ten kaimynai pučia?"
dar juokiausi iš augančios vartotojos, kai mokino sesę kalbėti: "Anelyte, sakyk maxima".
dar juokinga būna, kai nesuvokia laiko. dažnai pasako ką nors, kad kai ji bus didelė, o aš būsiu maža, ji ką nors man darys. Arba kai ji bus didelė ir vairuos mašiną, tada sesę prisegs į kėdutę ir vešis prie jūros. o kad sesė irgi bus didelė tada, tai nesupranta.
dabar darželyje kai perėjo į kitą grupę ir yra ten mažiausia (kiti vaikai ketvirtus gimtadienius švenčia), tai pasiskundžia, kad vaikai sako, kad ji yra maža. labai nenori būti maža. nors auklėtoja sako, kad ją tiesiog vadina mažąja Elzyte, nes yra dvi Elzės grupėje.
ai, va, persirgom skarlatina, jei neminėjau. bet nieko, berods gan lengvai, tik pirmas dvi dienas aukšta temperatūra vis kilo ir kilo. bendraut jau galime, bet dėl sustiprėjimo šią savaitę dar namie pasilikome.
Atsakyti
Mūsų temą tik 3 psl. radau, keliu į viršų ax.gif

Mano mažei vakar naktį skrandukas buvo sustreikavęs. Nėjom vakar nei į daržą, nei į darbą. Bet šiandien jau viskas gerai. Jau ir pusryčių paprašė, ir vakar vakare makaronų su sultiniu valgė. Tai išleidau šiandien į daržą. Tikiuosi parsivesiu sveiką. Nors jeigu ką būtų auklėtojos skambinusios.

Tiesa, su tulpių diena 4u.gif
Atsakyti
Taip smagu skaityti apie vaikuciu pomegius, pasiekimus biggrin.gif visur daug kas pazystama, bendra,bet kitur nezinoma dar
Antaniukas iri perliuku labai daznai pasako, tik kaip baltike raso, kai reik papasakoti jie pasimirsta arba juokingi buna tik musu seimai, kuri zino visus niuansus, kodel tai juokinga biggrin.gif

man juokingiausia, kai jis praso seses daiktu lotuliukas.gif cia kazkada geletu pedkelniu jam irgi prireike, nes neturi hihihi.gif seses plauku lankelio biggrin.gif o siandien i lauka isejo su seses segtuku i plaukus (sese zaide su savo atsargomis biggrin.gif nes nera kur dar segt lotuliukas.gif ) tai broliui dave viena- o tam kieeeeeeeeeeeeeeeeeek laimes, ir dabar striukes kiseneje tongue.gif

Pamenumano brolis mamai iri sake, mama ar tu gali man nupirkti SIJONA lotuliukas.gif sese tiek daug ju turi o as neturiu nei VIENO lotuliukas.gif

wub.gif siandien su savo mazuoju vyruku nusipirkome tulpyciu - vaikinas pats issirinko spalvas, kam kokia nes biggrin.gif ir teikdamas savo draugems - nesumaise, kaip pirko, taip ir padovanojo bigsmile.gif wub.gif kaip grazu buvo ziureti kai toks mazas vyrukas miske sveikina mazas mergytes
o mamoms kiek laimes biggrin.gif

ir zinom dar ryte mazasis dzentelmenas kepesi PATS MAISE TESLA (mama tik produktus susvarste, bet pats supyle ir mama kiausinius imuse ) marga pyraga tongue.gif labai greitai ir lengvai pasidaro, gal kuri irgi uzsimanys

user posted image

MARGAS PYRAGAS

REIKES

3 kiausiniai
1 stikline miltu
1 stikline cukraus
200 gr grietines
3 sauksciukai kepimo milteliu
3 saukstai tikros kakavos

EIGA
1kiauisnius isplakti su cukrum
2.supilti grietine, miltus, kepimo miltelius – ismaisyti
3.mase padaliname I 2 dalis. I viena dedame 3 sakstus kakavos, I kita 3 saukstus miltu. Ismaisome
4.supilame mase I forma

zodziu labai faina musu kovo 8-toji wub.gif lauku dabar ir as tulpiu nuo gryztancio vyro wub.gif blush2.gif graziu gelyciu visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Doviliukass @ 2012 03 08, 14:14)
Mūsų temą tik 3 psl. radau, keliu į viršų ax.gif

100 tau 4u.gif uz fronto laikyma cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 08 kovo 2012 - 17:09
Sveikos 4u.gif

Su kovo 8-aja visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes irgi su Mantvile nuo savo vyruku gelyciu gavom wub.gif biggrin.gif
O man viena Armino fraze labai juokinga buna kai as ji bariu ar liepiu zaislus susitvarkyti tai jis atsako "Tu mamyte man baik" biggrin.gif biggrin.gif
Arminui irgi yra uzejes toks laikas, kai bet ko neuzvilksi, neuzmausi doh.gif o ypac kai noriu ka nors uzvilgti su kokiu meskiuku ar zuikiu, tai visada atkerta, kad BACHURIUKAI tokiu nenesioja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Siandien irgi uzsidejo vyro vasarine kepure, tai irgi tokios uzsiprase tik raudonos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 03 08, 16:12)
"Tu mamyte man baik"

BACHURIUKAI  tokiu nenesioja

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
EMILI, VIKTORAI ir Viktoriuko teti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 10 kovo 2012 - 09:29
Sveikiname EMILI IR VIKTORA su tortadieniu happybday.gif happybday.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisidedm prie sveikinimu berniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti