Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 21, 13:31)
Sveikute  mirksiukas.gif  Sveikinu su berniuku  mirksiukas.gif O del tos momentines nuotaikeles, tai manau viskas normalu  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Siandien jau geriau jauciuos smile.gif

AciuPelenuroze ir tau 4u.gif ir kitoms mergaitems 4u.gif Labai padejot nusiramint, o tai jauciausi kaip kokia nenormali blush2.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 02 21, 14:42)
Keberiokst, sveikinimai! thumbup.gif  thumbup.gif
na va - grizom mes is apsilankymo pas genetike.

Krempudra kaip smagu, kad pamatei maziukus ir kad viskas gerai smile.gif

O man tai liudna, kad vakar genetike mums normaliai musu maziuko neparode verysad.gif MB ziuredamas i ekrana, sake gerai mate sirdute, kojyte besispardancia ir stubura lotuliukas.gif Po savaites einu pas gine, bet jauciu, kad echo nedarys...
Atsakyti
atostoginiai skaičiuojami iš 3 paskutinių mėn. o man (dar jie nežinojo apie būsimą dekretą) pridėjo 200 lt prie jau dabar buvusios algos.

iš tikro, mane užgavo savo pašaipomis, mol ką pinigai 200 litų? ir atvirai kalbant, pasakiau jiems apie nėštumą gan anksti, kad turėtų laiko rasti žmogų vietoj manęs. nors galėjau iki pat šiol tylėti.
kitaip sakant, stengiuosi elgtis žmoniškai, o atgal gaunu.... bet ta kolegė, kuri kaip kažkada išsireiškė "oi man tai vaikų nereikia, netilptumėm vienam kambaryje", kaskart mane pribloškia savo "genialiomis mintimis".... stengiuosi pernelyg "neimti į plaučius", bet matyt kažkiek išsibalansavusi esu, nes nepajėgiu ramiau į viską žiūrėti.
negaliu pernelyg atvirai rašyti, pačios suprantat, vieša erdvė...

o kas dėl vaikučio. tai aš iki pat šiol nepajutau jo.... lyg ir jaučiau kažką, bet nesu tikra, kad tai jis mane kybina.
kitą savaitę eisim pas ginę, tai tikiuos pasirodys kas ten tupi smile.gif

dėkui mergaitės. 4u.gif
Atsakyti
pasislepusi, visu pirma, giliai pakvepuok ir pagalvok ar tavo kolegu pastabos vertos tiek nervu? ka tam maziukui tavo pilvely daryti, kai jaucia, kad mama taip nervinasi? Gal ir noretu tave svelniai palabinti, betgi is tavo kraujo gauna stresinius signalus, tai ir tupi kur pasislepes kamputyje... mirksiukas.gif

taip kad pasistenk del savo mazylio nestresuoti, neimti i galva ir jis tikrai tau atsidekodamas suplevens pilvelyje. as pirmus judesiukus pajutau 18 sav. ir tai tebuvo kaip zuvytes uodegeles spurdejimas, turi grazaus laiko pajusti tikruosius judesius, nebutinai tuo paciu metu kaip ir kitos merginos 4u.gif

nestukes gali vartoti sedatif, o taip pat valerijono tabletes, o AK ligoninej duoda valerijono ir metu tinktura, bet sake labai gerai yra 3 k. per diena po 0,5 puodelio valerijono saknu arbatos isgerti 4u.gif

krempudra, kaip gerai kad ivyko grazus pasimatymas su drakoniukais wub.gif

na o as prisiduodu po TA. paeme ta streptokoko tyrima. Sake kaklelis prasiveres, bet su tokiu atsiverimu galiu bet kada - ryt arba 40 sav. gimdyt. Zodziu, kaip Dievas duos.. kol kas mano tikslas sulaukt kitos savaites ir tyrimu rezu. Tada jau kitus tikslus nustatinesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 21, 09:00)
LAbas,as jau mama!po 9 val skaudziu saremiu,be didelio progreso ir finale cp,23.14 vakar gime musu sunelis Joris AUgustas.3570 gr,,grozis beprotiskas.

Sveikinam Mamytę wub.gif kažkaip netikėtai tu čia su tokiomis fainomis naujienomis. Aukit dideli ir sveiki, o tėveliams linkiu būti laiminga šeima wub.gif
Atsakyti
pasislepusi, gerai mergaites sako - pasistenk maziau nervintis 4u.gif nors realiai tikrai pikta, kai zmones taip elgiasi verysad.gif

klausykit, o blogai, jei placenta zemai? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 21, 16:44)
klausykit, o blogai, jei placenta zemai?  unsure.gif  g.gif

Siaip nera labai blogai, bet del zemos placentos gali pivukas skaudeti ir strenas skaudeti, bet siaip kiek zinau placenta gali dar pakilti. Mano pazistamai iki 16 sav. placenta buvo labai zemai, jai skaudejo nugara ir pilvukas, bet dabar jau jau apie 20 sav. ir placenta pakilo mirksiukas.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Valio!!!! Sveikinu!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Keberiokst, blink.gif nu ir nustebinai snd. akys issprogo, kai pamaciau sita nuostabia zinia. Didziausi sveikinimai. pagaliau pagaliau turit savo pupuliuka wub.gif wub.gif wub.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Bet tai kodel tau dar leido tas 9val kankintis. gi buvo nuspresta cp... ar pati norejai bandyt natur? lb laukiam tavo istorijos ax.gif 4u.gif

Betule,
aciu tau uz lovytes parodyma. ji natur atrodo daug mieliau, nei tinklapy. inklapy tokia gremezdiska, o tikrovej tokia normali, tvirta lovyte thumbup.gif geras pirkinys. o jau pataliuku grozis. be jokiu nesamoningu vaikisku pacackiu. tikram vyrui. lb grazu wink.gif
o tu sakai jautresne daraisi? raganele pabego? biggrin.gif nu ir gerai. manau, cia normalu. as irgi kazkiek ta jauciu, bet tikrai stogo nerauna dar ir asaros upeliais nebega lotuliukas.gif

o as issigandau biski del tu kamsciu, skausmeliu ir visu keberiokst, Rutes ir Myciutes klibejimu, nes ir man viska maudzia... galvoju gal reik lekt pasitikrint... kazkaip neramu, kad ir man nebutu kazko panasaus. man dar anksti doh.gif as i lt noriu grizti ax.gif

Mergaites, kurios po TA, sveikinimai. prisimenu kokia as laiminga buvau isejus po genetikes konsultacijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 21 vasario 2012 - 16:12
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 21, 17:44)
klausykit, o blogai, jei placenta zemai?  unsure.gif  g.gif

Placentos padetis dar keisis 4u.gif pas mane buvo placentos pirmeiga pradzioj, ji zemai buvo, Treisas iskart apie cp prakalbo, bet va praejo kazkiek laiko ir susitvarke, ir visa nestuma uzpakalinej sienoj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 02 21, 17:17)
Placentos padetis dar keisis  4u.gif pas mane buvo placentos pirmeiga pradzioj, ji zemai buvo, Treisas iskart apie cp prakalbo, bet va praejo kazkiek laiko ir susitvarke, ir visa nestuma uzpakalinej sienoj yra  mirksiukas.gif

mano irgi placenta uzpakalinej sienoj ax.gif
Laukiam Streamy su gerom naujienom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2012 02 21, 17:10)
*geras pirkinys. o jau pataliuku grozis. be jokiu nesamoningu vaikisku pacackiu. tikram vyrui. lb grazu wink.gif
**o tu sakai jautresne daraisi? raganele pabego?  biggrin.gif nu ir gerai. manau, cia normalu. as irgi kazkiek ta jauciu, bet tikrai stogo nerauna dar ir asaros upeliais nebega  lotuliukas.gif

***o as issigandau biski del tu kamsciu, skausmeliu ir visu keberiokst, Rutes ir Myciutes klibejimu, nes ir man viska maudzia... galvoju gal reik lekt pasitikrint... kazkaip neramu, kad ir man nebutu kazko panasaus. man dar anksti  doh.gif

**** as i lt noriu grizti  ax.gif

* nu man tos uzuolaidos ko tais labai malviniskai atrodo, bet gal priprasiu hihihi.gif

** taigi taigi, as paskutines savaites puldineju tarp krastutinumu - arba lakstau kaip drakula pasiruosus gerkles visiem perkast kas kely pasitaiko arba asaroju del dalyku, i kuriuos paprastai ziuriu labai gyvenimiskai ir be emociju.Idomu kas cia laukia toliau su tokiais suoliais biggrin.gif

*** tu klausyk, gal negimdyk dar, ka ? unsure.gif Mausti ir man maudzia, bet manau daugiausia del didejancio "banginio efekto", kas diena mazejancio komforto ir panasiu dalyku g.gif Apie pusles patvaruma patyliu doh.gif

**** o tu dar iki gimdymo planuoji i LT grizt ? kas tave i lektuva ileis tokiam nestume ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 21, 10:00)
LAbas,as jau mama!po 9 val skaudziu saremiu,be didelio progreso ir finale cp,23.14 vakar gime musu sunelis Joris AUgustas.3570 gr,,grozis beprotiskas.

Sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit sveiki ir laimingi wub.gif
Atsakyti