Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

[quote=kristinuke,2012 02 21, 19:24]
Žinok, keistai su tais norais... aš labiau berno norėjau, o vyras mergaitės. Bet nuo pat pradžių jaučiau, kad mano tiesa turi būti, tai ir jį perkalbėjau. Prieš sužinant jau ir jis norėjo berniuko smile.gif Žinoma, kol negimė, negalima garantuoti, kad taip ir bus, bet toks tvirtas įsitikinimas, kad kitokios mintys net nelenda į galvą.
O patenkintas vien dėl to, kad laukiamės, kad pavyko iš pirmo karto. Tik kad man ne iš lengvųjų einasi, tai šokinėja apie mane kaip apie porcelianinę lėlę smile.gif
Papildyta:

As buvau isitikinusi, kad pas mus berniukas,gal kad aplinkui vien berniuku besilaukiancios, bet pasake, kad nieko vyrisko nemato,nors aisku siurprizu buna. bigsmile.gif
Saunuolis TB,taip ir turi buti!
MB tai ilga laika bijojo dziaugtis ir neleido niekam sakyt,kad netektu nusivilt ir vel,nes pirmasis musu pabego.
Sekmes likusias 99 dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas

QUOTE(kristinuke @ 2012 02 21, 20:46)
O tau sakė, ką nors plačiau apie tai?

nelabai schmoll.gif tik pasake, kad zemai ir numyke, kad gal dar pakils g.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 02 21, 22:08)
bet šiaip nėra ko nerimauti  rolleyes.gif

thumbup.gif
o kokio jus dydzio? kokia raukslyte? g.gif jeigu ka, esi pasiryzusi daryti vandenu tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 21, 23:35)
turiu klausimuką toms, kurios ruošiatės byrėt kovą. ką pirkot (ir kur pirkot) savo mažiesiems, kad parsivešt juos iš ligoninės? kažkaip neapsiprendžiu ką pirkti ar kombinzoniuką, ar visgi tokį alia vokelį pleduką..  paskui dar planuoju mažiuką į lopšį su avies kailiuku dėt. niekaip nebesuvokiu kas praktiškiau. ir kokio dydžio tuomet kombinzoniukas turėtų būti? kažkaip dėl dydžio nustatymo, gal vokelis būtų patogiau?

Rute, man žiauriai geras reikalas yra va tokie vokeliai.
user posted image
upload images
Pasakysiu kodėl, jie žiema labai šildo, bet kai šilta jais irgi malonu apsikloti, bet vėlgi jums vasara ant nosies, nežinia kiek tu naudosi jį g.gif Aš gal imčiau didesnį kombinezoną, kad vėliau galima būtų ir į lauką su juo eit. Visgi pagimdysi jau nebe rūsčią žiemą tai ir į lauką greičiau galėsite išeiti 4u.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 02 22, 07:37)
labas rytas
nelabai  schmoll.gif tik pasake, kad zemai ir numyke, kad gal dar pakils  g.gif
thumbup.gif
o kokio jus dydzio? kokia raukslyte? g.gif jeigu ka, esi pasiryzusi daryti vandenu tyrimus?

Mes nuo galvutės iki užpakaliuko esam 7cm tai + kojyčių ilgis. Galvutės apimtis berods 8,7, bet reikėtų nueiti pasižiūrėti. Raukšlytė du kartus pamatavo buvo po 2, trečia kartą kai matavo vaikiukas išsirietė ir aš pati mačiau kaip jinai ilgėjo, tada pamatavo buvo 3, bet jinai sakė čia todėl, kad vaikas neįprastą formą išgavo. Bet užrašė paskutiniąją, kad galima būtų didžiausia riziką sužinoti, nes aš pasakiau, kad turėjome šeimoje sergančių unsure.gif Šiaip esu pasiryžusi, kas bus jeigu reikės nežinau unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nu ka, nauju mamu dar neturim siandien ? biggrin.gif

Rute, as pirkau kombinzoniuka, 62 cm dydzio.I vokeli isidejus veztis namo neplanuoju, nes visiskai neisivaizduoju kaip tai padaryti.T.y. kaip tu ta vaika idesi i auto kedute su vokeliu ? juk reikia ten ir dirzus uzsegti, nes juk vienas dirzas eina tarp kojyciu.Nu zodziu as jau turiu supakuota kombinezona rolleyes.gif

Streamy, sveikinu su gera TA 4u.gif
Atsakyti
Streamy dziaugiuosi, kad nieko blogo nepamate thumbup.gif Pamatysi ir kraujo tyrimai bus geri mirksiukas.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 22, 01:35)
turiu klausimuką toms, kurios ruošiatės byrėt kovą. ką pirkot (ir kur pirkot) savo mažiesiems, kad parsivešt juos iš ligoninės? kažkaip neapsiprendžiu ką pirkti ar kombinzoniuką, ar visgi tokį alia vokelį pleduką..  paskui dar planuoju mažiuką į lopšį su avies kailiuku dėt. niekaip nebesuvokiu kas praktiškiau. ir kokio dydžio tuomet kombinzoniukas turėtų būti? kažkaip dėl dydžio nustatymo, gal vokelis būtų patogiau?

As turiu kombinezona 56 dydzio, jis su kapisonu ir rankovytem, o apcioje ne kelnytes, bet vokelis ir yra specialiai kedutes dirzui prakisti ax.gif pirkau ji specialiai parsivezimui is ligonines...po to jei labai staigiai augs dar turiu didesni kombi...ir nusipirkau pleduka vilnos is flokati, tai situo ketinu vaikuti apkloti keduteje...

turiu drauges dovanota merinu vilnos ale voka, bet irgi kaip ir Beta primeciau, kad autokedutej nelabai vaika eis prisegti, tad jei ji ir naudosiu, tai nebent vezimuke g.gif

Na mano nemigu maratonas tesiasi, nemiegu po kelias valandas per nakti...jau kazkaip ir nervint pradejo g.gif o siaip nieks nevyksta, trumpa rytini mmm skausmeli turejau, bet tik tiek...ka reikes eiti kazka vel pasitvarkyti ir i parde daug daug vaisiu bigsmile.gif

p.s. Streamy, dziugu, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenuroze: 22 vasario 2012 - 09:51
Aciu uz info 4u.gif apie kedute visai net nebuvau pagalvojusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airina26 @ 2012 02 22, 02:17)

Sekmes likusias 99 dienas  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif Lengvo ir tau nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 02 22, 09:37)

nelabai  schmoll.gif tik pasake, kad zemai ir numyke, kad gal dar pakils  g.gif
thumbup.gif

Tai ir nesuk galvos anksčiau laiko. Man pirmos apžiūros metu genetikė irgi per daug neaiškino, tik perspėjo dėl galimo kraujavimo. Tačiau jo nebuvo, tai ramiai gyvenau ir tebegyvenu toliau. 20 sav. mano placenta vis dar nebuvo pakilusi, tada jau įrašė diagnozę - centrinė placentos pirmeiga. Labai iškart neramu buvo, ypač prisiskaičius internete blogiausių variantų, tačiau kol kas judam į priekį be didesnių problemų. Tiek, kad žinodama, kur ta mano placenta prikibusi, labiau saugausi, kad sunku vaikščioti, tai ir nepersistengiu. Būna sunkesnių dienų, būna lengvesnių, bet bent jau tau tikrai dar nėra ko jaudintis 4u.gif
Atsakyti
[quote=kristinuke,2012 02 22, 12:50]
Ačiū smile.gif Lengvo ir tau nestuke.gif
Papildyta:

Dekui smile.gif
Atsakyti
Sveikutes nestules,

Senokai buvau uzsukusi, per atostogas visai prie kompo nenorejau sesti, tai nors pailsejau, o grizau po atostogu, tai darbais uzverte.

Ziuriu naujienu apstu thumbup.gif

Valio!!! Keberiokst, pagaliau tiek lauktas susitikimas su maziuku. Dziaugiuosi is visos sirdies. Tiek daug iki to keliauta. Super. Brangioji, didziausi sveikinimai Jusu seimynai. Dabar daug pienuko ir maloniu akimirku kartu.

Vilte-kns, LeDiDi, mergaites, ir Jums nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif

O mes spalvinames ruzavai. Tai prie futbolo komandos - palaikymo komanda (nezinau kaip ten vadinasi tos sokejeles)

Penktadieni buvome pas genetike, isnarste po kauleli, visus organus isziurejo, kaulus ismatavo. Viskas pas mus gerai, galvutes forma, rankytes (tik norejo kabintis prie mazojo pirstelio, nes truputi lenktas, bet pasirodo pas mane tokios pat formos mazieji pirstai), pedutese taip pat suskaiciavo visus pirstukus. Truputi atsilieka slaunikaulis, tai sake ji stebes.
Taigi mano mazu HCG skaiciuku spejimas, kad bus berniukas nepasiteisino.

Isziurejo mus visapusiskai, net pilva mano gana skaudziai ismaige. Tai musu merginai atsibodo ta ilga apziura, ji suskrove kojytes prie galvos ir uzmigo ir taip buvo baigtas musu seansas.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 02 22, 15:03)
Sveikutes nestules,

4u.gif  4u.gif

O mes spalvinames ruzavai. Tai prie futbolo komandos - palaikymo komanda (nezinau kaip ten vadinasi tos sokejeles)

sveikinimai ruzaviausi wub.gif ir svarbiasia, kad graziai augat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 02 22, 16:03)
Sveikutes nestules,

valioooo, prie musu komandos pagaliau nors viena mergyte biggrin.gif , kaip užsienyje vadinama cheerleader flirt.gif
kaip gerai , kad viskas tvarkoje, dabar tik aukit !
Atsakyti