QUOTE(*Mila* @ 2012 02 23, 10:04)
Labas rytas,
dekui visoms uz patarimus, siandiena eisiu miestan, tai parsitempsiu borjomi, lai buna atsargai
nu padejo man ta kose, negaliu skustis, aisku, kazkoks lengvas diskomfortas liko, bet kol kas lyg nieko nejauciu blogo, vakare bus matyt, nes pastebejau, kad i vakara sukyla
Milima, su pirmaja tikraja to zodzio prasme kasdiena po min 3 kartus draugavau su fajansu iki pat 19sav, pradzia is viso buvo tragiska, ligonine, lasalines, po 10kartu per diena i wc lekiau, ka suvalgydavau, tas iseidavo

5men nestume turejau priaugus tik viena kg, nes pries tai 4-5 numeciau

tai ir pilvo nemate niekas vos ne iki 24sav

nes jo beveik nebuvo
o dabar istorija panasi su vemimais buvo tik iki kokiu 12sav ir tai ne kasdiena, bet blogavau tikrai nemenkai, po 12-13sav jau geriau, kartais uzeina tikrai nekas buna, bet bendroj sumoj kentet tikrai galima
Rute, joa, menkas malonumas tos rugstys

su dziuveseliais gera mintis, tik kad man taip jie neskanu

man geriau kokia bulvyte su cesnakiniu padazu, guliasiukas ar burokeliu sriubyte

niam niam
AnaMari, del linu semenu nezinojau, reiks irgi turet amunicijoj

dekui
Sveikos, nestukes,
Mila, as taip pat jau kankinuosi su rugstimi. Padeda Borjomi, taciau ji reikia gerti "nugazinus", palaikius buteli atsukta arba supilta i atvira asoti - kuo maziau gazo, arba visai be jo.
Ne nestumo metu labai padedavo semenu nuoviras. Jei tikrai ji galima vartoti (nes zinau, kad linu semenu aliejaus nestukems negalima) tuomet jis puikiausias dalykas. Semenis uzpilti verdanciu vandeniu ir palaikyti kol pasidarys kisieliukas.
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 23, 13:22)
LABAS RYTAS
manau tik tiems pas ką yra svoris į didiją pusę arba šeimoje yra sergančiu (mano tevas serga)
aš jau po testo, nu visai nieko geresi tas kokteliukas su citrina, tik po kažkiek laiko, kai matyt pradėjo cukrus į kraują skirtis toks svaigulis užejo ir burnoj nemalonu pasidarė.
Bet kaip su sesutė prisijokėm, sedžiu , geriu po truputuka, o vis kaž kas užeina, pažiūri kad "puotaujam" ir klausė, "o kada krauja imsit?" tipo aš ne kaip pacientė , o šeip rytinės kavos (koktelio) atėjau atsigerti
As prie kuduju, o man sis testas privalomas