Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 21, 10:00)
LAbas,as jau mama!po 9 val skaudziu saremiu,be didelio progreso ir finale cp,23.14 vakar gime musu sunelis Joris AUgustas.3570 gr,,grozis beprotiskas.

Kažkaip sugebėjau pražiopsoti šią svarbią žinią... Sveikinu T.P.Keberioks aukite didučiai ir sveikučiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 02 23, 10:04)
Labas rytas,

dekui visoms uz patarimus, siandiena eisiu miestan, tai parsitempsiu borjomi, lai buna atsargai smile.gif

nu padejo man ta kose, negaliu skustis, aisku, kazkoks lengvas diskomfortas liko, bet kol kas lyg nieko nejauciu blogo, vakare bus matyt, nes pastebejau, kad i vakara sukyla doh.gif

Milima, su pirmaja tikraja to zodzio prasme kasdiena po min 3 kartus draugavau su fajansu iki pat 19sav, pradzia is viso buvo tragiska, ligonine, lasalines, po 10kartu per diena i wc lekiau, ka suvalgydavau, tas iseidavo unsure.gif 5men nestume turejau priaugus tik viena kg, nes pries tai 4-5 numeciau biggrin.gif tai ir pilvo nemate niekas vos ne iki 24sav  biggrin.gif nes jo beveik nebuvo tongue.gif
o dabar istorija panasi su vemimais buvo tik iki kokiu 12sav ir tai ne kasdiena, bet blogavau tikrai nemenkai, po 12-13sav jau geriau, kartais uzeina tikrai nekas buna, bet bendroj sumoj kentet tikrai galima rolleyes.gif  4u.gif

Rute, joa, menkas malonumas tos rugstys doh.gif su dziuveseliais gera mintis, tik kad man taip jie neskanu unsure.gif man geriau kokia bulvyte su cesnakiniu padazu, guliasiukas ar burokeliu sriubyte biggrin.gif niam niam biggrin.gif

AnaMari, del linu semenu nezinojau, reiks irgi turet amunicijoj 4u.gif dekui smile.gif

Sveikos, nestukes,

Mila, as taip pat jau kankinuosi su rugstimi. Padeda Borjomi, taciau ji reikia gerti "nugazinus", palaikius buteli atsukta arba supilta i atvira asoti - kuo maziau gazo, arba visai be jo.
Ne nestumo metu labai padedavo semenu nuoviras. Jei tikrai ji galima vartoti (nes zinau, kad linu semenu aliejaus nestukems negalima) tuomet jis puikiausias dalykas. Semenis uzpilti verdanciu vandeniu ir palaikyti kol pasidarys kisieliukas.
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 23, 13:22)
LABAS RYTAS  4u.gif

manau tik tiems pas ką yra svoris į didiją pusę arba šeimoje yra sergančiu (mano tevas serga)

aš jau po testo, nu visai nieko geresi tas kokteliukas su citrina, tik po kažkiek laiko, kai matyt pradėjo cukrus į kraują skirtis toks svaigulis užejo ir burnoj nemalonu pasidarė.
Bet kaip su sesutė prisijokėm, sedžiu , geriu po truputuka, o vis kaž kas užeina, pažiūri kad "puotaujam" ir klausė, "o kada krauja imsit?" tipo aš ne kaip pacientė , o šeip rytinės kavos (koktelio) atėjau atsigerti  biggrin.gif

As prie kuduju, o man sis testas privalomas
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 02 23, 16:17)

As prie kuduju, o man sis testas privalomas

nesiginčisiu, tiesiog ne visiems duoda, tai pagalvojau, čia tik jei yra tikimybė pagal kažkokius parametrus
Atsakyti
labai geros naujienos T.P.Keberiokst-SVEIKINIMAI thumbup.gif

vat ka reikskia ne kiekviena diena ilisti i pasnekesi smile.gif

o as siandien ekoskopui ejau, tai tikrai atitinkam 31 savaite, ir abu sveria po 1,7 kg nu kaip sakanat +-, kelias gramais vis tiek vienas didesnis smile.gif
Atsakyti
Nanataa, su gera TA wub.gif

Kur Beta1 g.gif: jau reikia prašyti, kad mūsų kovinkės kiekvieną dieną prisidavinėtu, nes pamesim jas ir net nesuprasim, kad gimdyti išlėkė biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas

pagaliau penktadienis thumbup.gif

vakar buvau pas šeimos gydytoją. tyrimai geri, hemoglobinas 113, svoris toks pat kaip prieš punkciją....
tiesa, o kaip Jums matuoja pilvo apimtį ? man liepia atsigulti ir tada matuoja.

kitą savaitę keliausiu pas ginę, tada bus ir echo.

tiesa, atrodo vakar pajutau tokius švelnius bakst.... wub.gif atsiguliau miegoti, kaip dangutex ir sakė uždėjau ranką ant pilvo, ir po kiek laiko taip jaučiu tik kažkas iš vidaus su mažu pagaliuku bakst bigsmile.gif (čia, aišku, mano vaizduotė, kad su pagaliuku biggrin.gif )
bet vis tiek labai laukiu tų tikrųjų judesių, kuriuos su jokiais žarnų burbuliavimais neįmanoma supainioti....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 24 vasario 2012 - 08:16
Sveikos,

mes dar 2in1 4u.gif niekas nevyksta, toliau sau slampineju, ruosiuosi ax.gif pirmadieni TA, tai ziuresim, ka gydytojas pasakys, ar yra koks veiksmas ar nelabai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 02 24, 09:31)
Sveikos,

mes dar 2in1  4u.gif niekas nevyksta, toliau sau slampineju, ruosiuosi  ax.gif pirmadieni TA, tai ziuresim, ka gydytojas pasakys, ar yra koks veiksmas ar nelabai  4u.gif

sveikos, as dar irgi zmogus-akvariumas tongue.gif naktys oi kaip sunkiai eina, i wc kokius 5 kartus einu, o dar kas pusvalandi verciuos ant kito sono... doh.gif atrodo viska skauda, sunku, pabundu slapia visa... bet rytas visada sviesus ir linksmas smile.gif MB kadangi nedirba, tai nesa man pusrycius i lova, va ir dabar laukiu blush2.gif

ka savaitgaliui priplanave tos, kurios dar nesiruosia byreti?
Atsakyti
Labas rytas nestuliukes smile.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 24, 09:13)
vakar buvau pas šeimos gydytoją. tyrimai geri, hemoglobinas 113, svoris toks pat kaip prieš punkciją....
tiesa, atrodo vakar pajutau tokius švelnius bakst....  wub.gif atsiguliau miegoti, kaip dangutex ir sakė uždėjau ranką ant pilvo, ir po kiek laiko taip jaučiu tik kažkas iš vidaus su mažu pagaliuku bakst  bigsmile.gif (čia, aišku, mano vaizduotė, kad su pagaliuku biggrin.gif )
bet vis tiek labai laukiu tų tikrųjų judesių, kuriuos su jokiais žarnų burbuliavimais neįmanoma supainioti....

Sveikinu su gera TA 4u.gif As ir kartais jau jauciu kazka panasaus i judesiukus, jei tik pojuciai manes neapgauna biggrin.gif
O kaip jums pavyksta visiskai nepriaugt svorio g.gif As jau siaip is tu smulkiuju esu, bet papildomu kg jau turiu blush2.gif Nors visi sako, kad graziai atrodau ir viskas cia normalu...

nanataa sveikinu ir tave su sekminga apziura 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif
Puskuojam ir mes. Kuo vis toliau tuo labiau jauciuosi kaip siubuojantis begemotas su visais skaudanciais galais doh.gif, bet nusiteikus optimistiskai ir nesiruosiam byret kol gydytojas negris tongue.gif

Visom kovinukem 4u.gif 4u.gif 4u.gif , sulaukim to pavasario ir tada ridenkimes wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 24, 00:32)
Kur Beta1 g.gif: jau reikia prašyti, kad mūsų kovinkės kiekvieną dieną prisidavinėtu, nes pamesim jas ir net nesuprasim, kad gimdyti išlėkė biggrin.gif

As cia, kad ir vos bepasliauzianti, bet gyva dar biggrin.gif Manes taip lengvai neatsikratysit, kita savaitgali laukia dar mano isleistuviu party biggrin.gif Wooohooooo bis.gif Bet tikriausiai sakyt nereikia, kaip jau atsibooooodooooo........

QUOTE(Myciute @ 2012 02 24, 09:40)
sveikos, as dar irgi zmogus-akvariumas  tongue.gif naktys oi kaip sunkiai eina, i wc kokius 5 kartus einu, o dar kas pusvalandi verciuos ant kito sono...  doh.gif atrodo viska skauda, sunku, pabundu slapia visa...

As tai vadinuosi zmogum-voru hihihi.gif O naktys lygiai taip pat sunkiai eina.Bet nieko, as bent jau zinau kada cia viso to pabaiga tai laukti lengviau tongue.gif

Einu rytoj pas J paskutiniam tikriausiai vizitui, tai dar issiklausinesiu visu CP subtilybiu ir tada jau sedesiu kaip tortas ir lauksiu tos Kovo 6 bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 02 24, 08:55)
Labas rytas nestuliukes smile.gif

Sveikinu su gera TA 4u.gif As ir kartais jau jauciu kazka panasaus i judesiukus, jei tik pojuciai manes neapgauna biggrin.gif
O kaip jums pavyksta visiskai nepriaugt svorio g.gif As jau siaip is tu smulkiuju esu, bet papildomu kg jau turiu blush2.gif Nors visi sako, kad graziai atrodau ir viskas cia normalu...

ką jūs vadinate TA? kažkaip maniau, kad echo ....
nes echo man nedarė, tik kitą savaitę, kai eisiu pas ginę.

atvirai sakant, aš ne iš kūdenų. bet ir banginis nesu. tiesiog nuo tų visų hormonų svorio šen ten užsidėjo. tai pamenu, kai svėrė prieš punkciją buvo kone 66, paskui jau pas šeimos gydyt., berods tada buvo 10 sav. svėriau nepilnai 65, o dabar irgi rodo 65. pagal drabužius tai kojos pakūdo, o pilvas išsprogo. smile.gif

tiesa, klausiau dėl valerijono. tai sakė, tabletes galima, tik to skysto -ne.
jaučiuosi jau ramesnė, tai apsieinu ir be jo. ax.gif
Atsakyti