Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Beta1 @ 2012 02 24, 12:25)
Kaip smagu, kad vis dar uzklysti pas mus  ax.gif  Kazkaip galvojau, kad paskendus naujuose rupesciuose iki kaklo, daugiau mazai kas rupi smile.gif Bandau isivaizduoti ir ta jauduli ir ta baime pries CP, kai abu jausmai vienas uz kita stipresni.Man labiausiai visom nprasmem jaudinantis momentas irgi atrodo kai spinaline suleidzia.Labai labai bijau  unsure.gif O kokia savijauta po CP ? ar labai apspangus dar busiu ar ten tik ta apatine kuno dalis nejautri bus kazkiek laiko ? Bandau isivaizduoti ar labai veiksni busiu ir as greitai galesiu lipt is lovos  ax.gif

Kol jūsų trijulė nesubyrės, aš dažnai čia užsuksiu, o ir nostalgija šiems namukams labai jau didelė. Paskendus, paskendus ir dar kaip tuose rūpesčiuose doh.gif . Net pavalgyt laiko nelabai randu. Anksčiau, kad užmigčiau greitai, tai to niekad nebuvo. O dabar tik padedu galvą ir manęs nėra. Dieną nesimiega. Tai nuovargis jau yra šioks toks.
Nebijok, tos nejautros. Nusiteik, kad viskas bus gerai, taip ir bus mirksiukas.gif . Po spinalinės nejautros leidžia keltis po 12 valandų. Apspangimas gulint nesijautė man, greitai gerti vandenuką pradėjau. Atsikėlus lengva nebuvo. Vaistus nuo skausmo leido pusantros dienos, po to naudojau žvakutes. Po savaitės jau nieko blogo nejaučiu. Tiesa, kojas atleido visiškai per 6 valandas.
Atsakyti
labas mergaites

as ir dar su jumis vakar buvo suriete is ryto gana rimtai bet per pietus atleido taip kad dar vis 2 in 1 smile.gif as dar galvoju kovo sulaukt ir tada jau noriu byret man ir kaip visom sunku gulet,nakti ir pradejau ne kaip miegot sunku apsiverst,daznai nubundu,ilgai nesimiega...visi nestumo ipatumai i pabaiga bet tik tiek kad nedaug teliko...vakar gulejau vonioj,apspaudziau krutine ir jau spaudziant priespienis bega finisas arteja ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 24, 12:25)
Pelenuroze, man itarima kelia tos tavo generalines tvarkos  cool.gif Man vis dar rankos nekyla tvarkytis, tai matyt niekas negresia artimiausiu metu  biggrin.gif

Labas, buvau TA, pasveikino, kad vaikelis jau isnesiotas
Merginos, mano tases dar nesudetos doh.gif doh.gif doh.gif , arba duokit velniu, ar kazkaip kitaip paveikit. MB jau nerimauja.
Nekyla rankps nors tu ka, nezinau kas man cia darosi.
Susipirkau gal ir viska, o gal dar ir ne - tiksliai neziurejau
labai noriu kovo sulaukti, va tada pajudesiu smile.gif smile.gif smile.gif

Sekmes bendrazygems smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2012 02 24, 13:38)
labas mergaites

as ir dar su jumis vakar buvo suriete is ryto gana rimtai bet per pietus atleido taip kad dar vis 2 in 1  smile.gif as dar galvoju kovo sulaukt ir tada jau noriu byret man ir kaip visom sunku gulet,nakti ir pradejau ne kaip miegot sunku apsiverst,daznai nubundu,ilgai nesimiega...visi nestumo ipatumai i pabaiga bet tik tiek kad nedaug teliko...vakar gulejau vonioj,apspaudziau krutine ir jau spaudziant priespienis bega finisas arteja ax.gif  ax.gif

Vilmosa, laukiam laukiam kovo thumbup.gif
MB sako nesugalvok 02.29 byreti, sakau ok smile.gif smile.gif smile.gif
as priepienio dar nemaciau
kaip su svoriu jums? as 12 kg priaugau per nestuke.gif , bet iki nestumo dar buvau priaugusi per 3 IUI
Papildyta:
QUOTE(milima @ 2012 02 24, 09:18)
Laba ryta  smile.gif

Visom kovinukem  4u.gif  4u.gif  4u.gif , sulaukim to pavasario ir tada ridenkimes wub.gif

smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 02 24, 14:44)
Merginos, mano tases dar nesudetos doh.gif  doh.gif  doh.gif , arba duokit velniu, ar kazkaip kitaip paveikit. MB jau nerimauja.
Nekyla rankps nors tu ka, nezinau kas man cia darosi.
Susipirkau gal ir viska, o gal dar ir ne - tiksliai neziurejau
labai noriu kovo sulaukti, va tada pajudesiu smile.gif  smile.gif  smile.gif

Sekmes bendrazygems smile.gif  smile.gif  smile.gif
Papildyta:
Vilmosa, laukiam laukiam kovo thumbup.gif
MB sako nesugalvok 02.29 byreti, sakau ok smile.gif  smile.gif  smile.gif
as priepienio dar nemaciau
kaip su svoriu jums? as 12 kg priaugau per nestuke.gif , bet iki nestumo dar buvau priaugusi per 3 IUI

jo jo laukiam laukiam kovo as ir nenoriu vasario 29 dienos,del priespienio tai budavo jau senai ant speneliu bet paspaudus nebegdavo o vakar tai net lengvas sokas buvo tongue.gif ,keliom sekundem nesitikejau....as ir priaugau kazkur 12 kg bet man pradzioj kokie 4,5 nukrito nes labai buvo bloga ir pradejo augt tik gruodi...o tasiukes pas mane jau sudetos tik kazkaip galvoj sukasi mintys ar viska pasiemiau ar uzteks,ar slaustai nebus mazi,galvoj paskutiniu metu kazkokia makalyne,hormonai valdo
Atsakyti
indry, mane kai rimtai suriete nugaros skausmas sekmadieni pries patenkant i ligonine, tai greit susipakavau viska smile.gif nors tikrai nesitikejau dar gimdyt ir galvojau turiu 6 sav. wink.gif tai va, laukiu bent kitos savaites, kad butu pilnos 37 sav.

tas pats su tvarkymu, kuopciau visus kampus, jei tik nebijociau pabyret, todel guliu biggrin.gif

vilmosa, laikykis dar, ilgiau pagulinek, pailsek 4u.gif

pelenurozele, tau jau lb greitai viskas bus wub.gif smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 02 24, 14:51)
Merginos, mano tases dar nesudetos doh.gif  doh.gif  doh.gif , arba duokit velniu, ar kazkaip kitaip paveikit. MB jau nerimauja.

Nu gerai, imuosi auklejamosios programos dabar biggrin.gif Taigi mergaite paskaityk pirma savo sakini, paskui antra is karto ir kartok sita procedura, kol pati nepastebejus pradesi tases krautis biggrin.gif O jeigu rimtai, tai jau rimtai eik kraukis cool.gif Baik cia bajeruot, kam tau paskui ta panika be reikalo schmoll.gif Geriau jau i ta laika pries vaziuojant i ligonine ne isteriskai begiot po kambarius bandant kazka susideliot, o nueit i dusa apatine sukuosena pasitvarkyt tongue.gif

Viskas.Savo kalba baigiau umn.gif

Ledididi, tai ir nepalik dar musu cia siek tiek, kol neissiridensim ax.gif Man dar reikes tavo palaikomojo zodzio pries CP rolleyes.gif Ir idek kokia nuotraukyte savo mazulytes, ka ? blush2.gif wub.gif

Beje, butu dar visai nieko, jeigu Rute prisiduotu rolleyes.gif Rutele, alio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 24 vasario 2012 - 14:25
maciau mergaites apie sodra sneka, as taip pat pet intika uzpildziau blankute, ir viskas ok, pinigai jau saskaitoje, nei ten eiti, nei eileje stoveti viskas ciki.

Tases pradejau jau krautis po truputi, vat vakar gavau maitinincios liemenele per intika pirkau, nes mano krutine ohoho, jau taip sunku paprasta rasti, o as norejau dar ir maitinancios, tikiuosi man 1 dydzio didesnes uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 24, 14:21)
Nu gerai, imuosi auklejamosios programos dabar  biggrin.gif  Taigi mergaite paskaityk pirma savo sakini, paskui antra is karto ir kartok sita procedura, kol pati nepastebejus pradesi tases krautis  biggrin.gif  O jeigu rimtai, tai jau rimtai eik kraukis  cool.gif  Baik cia bajeruot, kam tau paskui ta panika be reikalo  schmoll.gif  Geriau jau i ta laika pries vaziuojant i ligonine ne isteriskai begiot po kambarius bandant kazka susideliot, o nueit i dusa apatine sukuosena pasitvarkyt  tongue.gif

Beta, stengsiuos per savaitgaly susideti viska smile.gif smile.gif smile.gif jau ir pati sau priekaistauju doh.gif
o tau linkiu sekmes, vis delto gerai, kad data jau zinai, nors pilnai suprantu tavo nerima pries CP, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 24, 14:21)

Ledididi, tai ir nepalik dar musu cia siek tiek, kol neissiridensim  ax.gif Man dar reikes tavo palaikomojo zodzio pries CP  rolleyes.gif  Ir idek kokia nuotraukyte savo mazulytes, ka ?  blush2.gif  wub.gif

Nedingsiu tikrai. Įdėjau keletą nuotraukyčių ax.gif .
Atsakyti
sveikos 4u.gif

atejau tik trumpam,padekoti uz sveikinimus 4u.gif zvirbliukas mums siurpriza buvo paruoses ax.gif nuo vakar jau namie,eisiu migtelt kai baigsis pieno baro apgultis ir vakare grisiu parasyti kaip musu seimyna pagausejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 24, 16:11)
sveikos  4u.gif

atejau tik trumpam,padekoti uz sveikinimus  4u.gif zvirbliukas mums siurpriza buvo paruoses ax.gif nuo vakar jau namie,eisiu migtelt kai baigsis pieno baro apgultis ir vakare grisiu parasyti kaip musu seimyna pagausejo smile.gif

laukiam istorijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 24, 14:19)
Net neabejoju, kad lauki smile.gif . Ir tikrai viskas jau čia pat, net nepastebėsi, kaip greitai prabėgs šios dienelės.
Ir labai smagu, kad tavo nėštumas toks sklandus buvo 4u.gif

4u.gif nestumas is tikruju toks prie lengvesniu, dabar tikiuosi, kad gimdymas labai neisgasdins blush2.gif oi einu tavo lelytes nuotraukyciu paziuret wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 02 24, 14:25)
Pelenuroze, man itarima kelia tos tavo generalines tvarkos  cool.gif Man vis dar rankos nekyla tvarkytis, tai matyt niekas negresia artimiausiu metu  biggrin.gif

Man ir paciai kelia nerima tas noras tvarkytis... blush2.gif bet as stengiuosi proto ribose, taip, kad maratono nedarau ir ant sluotos nejodineju su tais tvarkymais biggrin.gif

QUOTE(Myciute @ 2012 02 24, 16:11)
pelenurozele, tau jau lb greitai viskas bus  wub.gif  smagu  smile.gif

Jauciu, kad Betutei greiciau ateis kovo 6, o as su ja arba pora dieneliu veliau cool.gif
Atsakyti