Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 25, 04:23)
Kas bent pirmadieni butu pasake kaip apsivers mano pasaulis,buciau nusijuokus.Bet atradau tokiu jausmu,kuriu net nemaniau turinti.Vis sedziu ir paverkiu is laimes,is pilnatves,is begalinio isimylejimo i savo vaika,kuris taip staiga patapo visu visu pasauliu.Atrodo nebereikia nieko,tik tokio mazo zmogeliuko,i kuri telpa tiek daug.Vat knapsi dabar ant krutines,ir viskas nuostabu.Zodziu,megaukites esama busena,ji laikina;tik zinokit,kad toliau bus dar geriau  wub.gif Sekmingu ir laimingu nestumu,mergytes  mirksiukas.gif As labai labai tikiuosi,kad cia dar sugrisiu  wub.gif

Keberiokst labai jaudinanciai ir graziai viska papasakojai wub.gif Net susigraudinau. Aukit stipruciai 4u.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 26, 14:11)
O kas labiausiai siuo momentu neramina, tai kad nejauciu judesiuku  doh.gif Jau visos rasote kaip pajautete, jau taip laukiu, bet leliukas turbut kantrybe mamytes bando  smile.gif

Nesijaudink 4u.gif Paziurek i mano liniuote, o as tik sia savaite pirma karta pajutau kazka panausaus i judesiukus ax.gif Ir tai nezinau ar tai tikrai jie buvo?.... Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 24, 17:23)
Sveikos burbuliukes,

Bet atradau tokiu jausmu,kuriu net nemaniau turinti.Vis sedziu ir paverkiu is laimes,is pilnatves,is begalinio isimylejimo i savo vaika,kuris taip staiga patapo visu visu pasauliu.Atrodo nebereikia nieko,tik tokio mazo zmogeliuko,i kuri telpa tiek daug.Vat knapsi dabar ant krutines,ir viskas nuostabu.Zodziu,megaukites esama busena,ji laikina;tik zinokit,kad toliau bus dar geriau  wub.gif Sekmingu ir laimingu nestumu,mergytes  mirksiukas.gif As labai labai tikiuosi,kad cia dar sugrisiu  wub.gif

Keberiokst, kokia jaudinanti istorija! wub.gif Sveikinu Jusu seima dar karta!!! O jausmai tokie pazistami.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 26, 15:11)
Sveikos burbuliukes  mirksiukas.gif
Streamy, dekui kad teiraujiesi  4u.gif  Pradzioje-tave su TA, isivaizduoju kaip lengva ir gera pasidaro  ax.gif Na, o as laikausi po truputi-buna ramiu akimirku, buna nelabai ramiu  doh.gif Kazkuria nakti ziauriia meslungis sutrauke koju raumeni ir pilvo kairiji sona, tai jau 3dienas nepraeina, pradejau gerti diasporal, tikiuosi pades.
O kas labiausiai siuo momentu neramina, tai kad nejauciu judesiuku  doh.gif Jau visos rasote kaip pajautete, jau taip laukiu, bet leliukas turbut kantrybe mamytes bando  smile.gif Jau ir tetis vakarais uzdeda rankas ant pilvelio, vis laukiam-kuris pirmas pajaus, bet ju kaip ner taip nera  schmoll.gif Beje pries gera savaite jausdavau tokius kaip skruzdeliuku pabegiojimus ir toki kutenima beveik kasdien, bet jau savaite kaip nieko nejauciu, tai truputi nerimas paima-ar viskas leliukui gerai. O ir pas genetikus dar 2sav laiko kol eisiu, tai teks nemazai kantrybe palavinti  doh.gif

Sangria, kaip tu laikaisi? Mes koja kojon zengiam, sakyk-ar jauti judesiukus?  mirksiukas.gif

ANGELIUKKKEEE,nepergyvenk del judesiuku 4u.gif As pirmus judesiuku pajutau budama 20 ar 21 sav 4u.gif gi vaikas gali nugara atsusukti,ir ziurint dar kur tavo placenta smile.gif viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 26, 14:11)
Sangria, kaip tu laikaisi? Mes koja kojon zengiam, sakyk-ar jauti judesiukus?  mirksiukas.gif

Sveikute, kartais vakarais atrodo kaz ka jauciu, bet irgi nezinau ar cia leliukas ar mano zarnynas blush2.gif Pas gine eisiu kovo pradzioje tai laukiu nesulaukiu, nes kai buna TA tai visa laika prasau, kad paziuretu ar nera tonusu, kaip kaklelis kokio ilgio i t.t. Nepergyvenk viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

si savaitgali truputeli pagastroliavom, islekem pas draugus i Kauna ax.gif taigi siandien pilva taaaaip tempia i apacia, kad net sunku vaikscioti buvo...galvyte pas mus jau nuo 35 savaites isistacius, tai siandien toks jausmas buvo, kad vaikas tuoj tuoj iskris ...kazkaip neramu pasidare...be to, leliukas kaip paseles pasiutpolkes soka pilve, tai tik dar skaudziau...na pilvas kaip ir nekieteja...zodziu, buvau nusiteikus be kovo 4 nebyret, bet jau nebezinau...bijau, kad ir nesulauksiu tos datos doh.gif

sakykit ar reiktu sunerimti del padaznejusiu, ypac suaktyvejusiu leliuko judesiuku? knygoj paskaiciau, kad reiktu pasisakyti gydytojui, kazkaip neramu ar leliui viskas gerai, kad sitaip spurda, dreba, spaudziasi i pilvo apacia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 26, 00:50)
kartais per cp ir sutvarko tą miomą, kartais neliečia jos, kad nepridaryt didesnių bėdų. daug kas priklauso nuo pačios miomos vietos, dydžio ir kitų šimtų aplinkybių..
man šiandien nebuvo kilusi mintis perklausti dėl miomos šalinimo cp metu. aš išvis buvau tokiam truputį šoke, kai man pasakė, kad ji ūgtelėjo. kažkaip visąlaik naiviai tikėjausi, kad ji nedidėja ir stovi vietoj. ot tas mano optimizmas..
kiek žinau miomos gali po gimdymo ir pačios nunykti, ir susitraukti.. arba dar padidėti.. žodžiu variantų vėlgi aibė. taip pat dėl miomos gali prasidėti priešlaikinis.. nu žodžiu, kai pradedi mąstyti, norisi tiesiog kažkur pasislėpti ir palaukti kol 'viskas kas susiję su mioma' tiesiog praeis pro šalį.

Sveikute, ir as turiu panasia beda: mioma, kuri nuo 0,5 cm pries nestuma paaugo iki 3,5 cm(cia buvo 20 nestumo savaite), dabar net nezinau g.gif Cia man skano niekas nedaro, sako jei vaikas atitinka dydi nera ko cia ziurineti per skana blink.gif sito as nesuprantu, norisi jiems per galvas padauzyti, kad atsipeiketu. Mano mioma lygtais virsuje ir neturetu trugdyti gimdymui, pamatysim kaip cia bus, o apie cezari del miomos net nekalba, sako pati pagimdysi, mioma netrukdo doh.gif Taigi neramu man labai, bet tikiuosi geriausio, ko linkiu ir tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olija777 @ 2012 02 26, 18:47)
Sveikute, ir as turiu panasia beda: mioma, kuri nuo 0,5 cm pries nestuma paaugo iki 3,5 cm(cia buvo 20 nestumo savaite), dabar net nezinau g.gif Cia man skano niekas nedaro, sako jei vaikas atitinka dydi nera ko cia ziurineti per skana blink.gif sito as nesuprantu, norisi jiems per galvas padauzyti, kad atsipeiketu. Mano mioma lygtais virsuje ir neturetu trugdyti gimdymui, pamatysim kaip cia bus, o apie cezari del miomos net nekalba, sako pati pagimdysi, mioma netrukdo doh.gif  Taigi neramu man labai, bet tikiuosi geriausio, ko linkiu ir tau 4u.gif

man cp darytų, jei stotų gimdymo veikla, nes jau anksčiau turiu pjautą miomą ir pjūvį per visą pilvą. gydytojas sakė, kad skatinti šiuo atveju yra rizikinga, baisu kad gimdos dugnas neplyštų, tuo labiau, juk niekas nežino kaip ten mano gimda sugijusi po praeitos miomos šalinimo.
o dėl šios miomos gydytojas kaip ir linkęs leisti gimdyti, nes ji lyg ir yra aukščiau, todėl neturėtų mažyliui trukdyt.
tikėkimės tavo mioma trečią trimestrą visai nunyks, ko labai labai linkėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2012 02 26, 15:14)
Nusiramink, dar ankstoka po savaitės kitos tikrai pajusi. Maniškis tai duodasi kaip reikalas. 12 vakaro paskutinį šokį visada sušoka. Tai praminėm labanaktuku  biggrin.gif Panašu, kad bus toks pat naktibalda kaip tėveliai  biggrin.gif Betgi keistas jausmas tie judesiukai. Galvojau, kad kitoks tas jausmas bus. O čia toks lyg vakuumu pripildytų burbulų sproginėjimas. Jauti kaip plečiasi, lyg sprogsta, paskui įtraukia, net kvapą užima. Negaliu sakyti, kad nedžiugina, bet šiek tiek ir baugina. Na tikrai keistas jausmas. O kaip kitoms?

Dekui uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2012 02 26, 16:44)
Nesijaudink 4u.gif Paziurek i mano liniuote, o as tik sia savaite pirma karta pajutau kazka panausaus i judesiukus ax.gif Ir tai nezinau ar tai tikrai jie buvo?.... Viskas bus gerai 4u.gif

Tikiuosi, Kamelija2, o kaip kitaip.... ax.gif

QUOTE(Lana33 @ 2012 02 26, 17:59)
ANGELIUKKKEEE,nepergyvenk del judesiuku 4u.gif  As pirmus judesiuku pajutau budama 20 ar 21 sav 4u.gif  gi vaikas gali nugara atsusukti,ir ziurint dar  kur tavo placenta smile.gif viskas bus gerai drinks_cheers.gif

Nu gal ir maniskis nusisuko, nes tikrai atrodo pries sav kazka lyg jauciau, o dabar-ramu... Nu bet tikiuosi viskas bus gerai... ax.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 26, 18:55)
Sveikute, kartais vakarais atrodo kaz ka jauciu, bet irgi nezinau ar cia leliukas ar mano zarnynas blush2.gif Pas gine eisiu kovo pradzioje tai laukiu nesulaukiu, nes kai buna TA tai visa laika prasau, kad paziuretu ar nera tonusu, kaip kaklelis kokio ilgio i t.t. Nepergyvenk viskas bus gerai mirksiukas.gif

Kelinta eisi i TA? O koks tavo kaklelio ilgis, mano vienakart buvo 4,8cm, kita karta 4cm, bet kad as cia nieko nesuprantu, tai nzn-geras jis ar nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 26, 20:19)
Kelinta eisi i TA? O koks tavo kaklelio ilgis, mano vienakart buvo 4,8cm, kita karta 4cm, bet kad as cia nieko nesuprantu, tai nzn-geras jis ar nea  g.gif

Eisiu kovo 7 d. matai po to kai atsiduriau ligonineje su kraujavomu nuo tonusu ir kai paziurejo kakleli sake sutrumpejo, del to dabar kas dvi savaites kontroliuoju kakleli. Labai svarbu, kad ji netrumpetu, ir nebutu suminkstejes, tavo kaklelio ilgis yra labai geras, mano siuo metu yra 3 cm, gydytoja sako, kad uztenka, bet as manau trumpokas tokiu laiku, be to labai svarbu, kad vidinis ziotys butu uzdarytas. Nes labai daug esu prisiskaiciusi del kaklelio nepakankamumo kai laiku nenustato ir nestumas nutrunka antram trimestre, del to labai bijau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
labas rytas, burbulės 4u.gif

Keberiokšt, kelis kartus skaičiau tavo pasakojimą, tai labiausiai patiko sakinys "baisiau neturėti vaikų, nei"....
smagu, kad viskas gerai baigėsi ir pagaliau esi MAMA.

o man įdomu, ar darant cezarį duoda tik tą dalinę narkozę (nežinau kaip kitaip ji vadinasi, na kai nuo pusės nejauti) ar gali būt, kad ir visai "išjungtų" ?

mano bendražygės, ar jau domitės ko reikės vaikuičiui? ar sudarinėjate sąrašėlį ?

dar man įdomu, čia gal jau labiau mamytėms klausimas, ar turite vystymo lentą ir ar ji reikalinga? ar verta iškart pirkti buteliukus ?
ir dar dėl auto kėdutės... kiek žiūrinėjau būna pirkti vežimų su auto kėdutėmis, tai labai ir nesukau galvos. nesenai man bendradarbė pasakė, kad ta kėdutė labai nepatogi (jos dukra irgi turi vežima 3 in1), atseit vaikas labai įkrenta ir toks kaip sulenktas būna.... bet tai čia gal kaip kokia kėdutė? gal kas labiau domėjotės kaip ten su tom kėdutėmis yra?
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 27, 09:51)
*o man įdomu, ar darant cezarį duoda tik tą dalinę narkozę (nežinau kaip kitaip ji vadinasi, na kai nuo pusės nejauti) ar gali būt, kad ir visai "išjungtų" ?

**mano bendražygės, ar jau domitės ko reikės vaikuičiui? ar sudarinėjate sąrašėlį ?

***dar man įdomu, čia gal jau labiau mamytėms klausimas, ar turite vystymo lentą ir ar ji reikalinga?
****ar verta iškart pirkti buteliukus ?
*****ir dar dėl auto kėdutės... kiek žiūrinėjau būna pirkti vežimų su auto kėdutėmis, tai labai ir nesukau galvos. nesenai man bendradarbė pasakė, kad ta kėdutė labai nepatogi (jos dukra irgi turi vežima 3 in1), atseit vaikas labai įkrenta ir toks kaip sulenktas būna.... bet tai čia gal kaip kokia kėdutė? gal kas labiau domėjotės kaip ten su tom kėdutėmis yra?

* daro daline, spinaline nejautra, kai moteris buna pilnai samoninga, nuo puses ir zemiau nieko nejaucia mirksiukas.gif

** pasimesi be sarasiuko biggrin.gif

*** as turiu ta lenta, kuri pasideda ant lovytes virsaus.Kiek praktiskai bus naudojamas dalykas galesiu pakomentuot veliau 4u.gif

**** turiu ir buteliukus ir garintuva ir pientrauki smile.gif noras yra paciai maitint, bet pasiruosiu tokiai tikimybei, kai norai nesutampa su realijomis....Visko gi buna.

***** tai kad visos kedutes yra tokios unsure.gif ir niekur tas vaikas neikrenta.......

Labas rytas damos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, nestuliukai 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 02 27, 10:06)
*** as turiu ta lenta, kuri pasideda ant lovytes virsaus.Kiek praktiskai bus naudojamas dalykas galesiu pakomentuot veliau  4u.gif

Beta1, o tu ta lenta uzsakinejai ten pat, kur ir lovyte?
O lovyte kur nors apziurejai pries uzsakant? g.gif
Atsakyti