Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

Labas rytas brangiosios,

Kalent apie vystymo lentą, tai mes greičiausiai pirksim vystymo lentą kur kartu su vonele yra, pagalvojau, kad neturėsiu kaip ir kur vaiko pervystyti nes vonioje nebus kur pasidėti jo. O dėl vystymo lentos ant lovytės sakiau pažiūrėsiu, nes nežinau ar bus pas mus lovytė tokia, ant kurios yra kaip pritvirtinti ją g.gif
Vakar kaip tik iškilo diskusija apie cezarį unsure.gif esu beveik 100proc įsitikinusi, kad man jį darys, bet aš vis norėjau bandyti pačiai gimdyti, bet vakar logiškai pagalvojau, kad kam man rizikuoti, jeigu vėliau lovoje vėl teks praleisti pusę metų g.gif Bet aš taip nori pati maitinti, o su pirmu nesigavo, o sakoma po cezario dar sunkiau maitinti, tai vienu žodžiu unsure.gif dilema biggrin.gif Beje, kada maždaug daro cezarį, ta prasme kelintą savaitę, nes pernešioti kiek suprantu neleidžia, o ir geriau yra suplanuota data, ane? g.gif
Atsakyti
Labas rytas uogytės 4u.gif

manau sarašiukas labai pravers. Pasidariau iš kelių skirtingų viena. Žiūrinėjau ir per supermama ir per rusu saitus (tik labai susipainiau pavadinimuose rubelių , tiek visokių biggrin.gif )
aš pati planuoju pirkti vežimėlį 3 in1 , bet ten automobilinė kedutė dažniausia nedidelė, iki 6-8 mėn. po to reikės atskirai pirkti vis vien.

Atsakyti
Sveikos burbuliukes! wub.gif

Pelenurozele, tikrai nenoriu gazdinti, o ir nera Tau ko gazdintis, juk mazyle pilnai isnesiota ir gali gimti kiekviena diena, bet man pries pat gimdyma toks jausmas buvo lygiai kaip Tu aprasei. Net skausmingai E isispirdavo. Jau greitai Jusu susitikimas.. wub.gif wub.gif wub.gif

Ruciuke, bjaurybe ta mioma gun_bandana.gif Bet dziugu, kad apie naturalu gimdyma daktaras masto. Tu nusiteik, kad pagimdysi sekmingai pati ir tikekimes, kad taip ir bus!!! thumbup.gif

Mums vystymo lenta labai reikalinga. Mes ja vonioj laikom, tai nusiplaunam uzpakaliuka ir iskart ant vystymo lentos viska susitvarkom blush2.gif As dar ir ant komodos miegamajam toki virsu uzsakiau, kad pagamintu, kur vystymo lenta ir kiti daikciukai susideda, bet kol kas nenaudojam, nes komoda netoli lango, tai ten vejukas pucia unsure.gif

Taip smagu kartais cia pas Jus ilysti ir tas grazias nestumo dienas prisiminti blush2.gif Megaukites jomis, nors velesnis periodas, gimus vaikeliui, dar idomesnis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Streamy @ 2012 02 27, 00:14)
Labas rytas brangiosios,

geriau yra suplanuota data, ane? g.gif

Leisiu sau iksti trigrasi.. As pritariu tai nuomonei, kad CP geriau neplanuoti, o leisti vaikeliui pasibelsti i pasauli paciam ir daryti CP kai prasideda gimdymo veikla, juk kitu atveju mazylis dar bus nepasiruoses ateit, sau siltai tunos, o cia ji bac ir istraukia gyvent kita gyvenima unsure.gif Aisku, jei gresia pernesiojimas, tuomet kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 02 27, 10:53)
Labas rytas, nestuliukai  4u.gif
Beta1, o tu ta lenta uzsakinejai ten pat, kur ir lovyte?
O lovyte kur nors apziurejai pries uzsakant?  g.gif

Lenta uzsakinejau kartu su lovyte, o lovyte mes uzmatem Litexpo parodoj rudeni, kazkaip istrigo ir i ka paskui jau beziurejau, niekas nebelipo schmoll.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 02 27, 11:14)
Vakar kaip tik iškilo diskusija apie cezarį unsure.gif esu beveik 100proc įsitikinusi, kad man jį darys, bet aš vis norėjau bandyti pačiai gimdyti, bet vakar logiškai pagalvojau, kad kam man rizikuoti, jeigu vėliau lovoje vėl teks praleisti pusę metų g.gif Bet aš taip nori pati maitinti, o su pirmu nesigavo, o sakoma po cezario dar sunkiau maitinti, tai vienu žodžiu unsure.gif dilema biggrin.gif Beje, kada maždaug daro cezarį, ta prasme kelintą savaitę, nes pernešioti kiek suprantu neleidžia, o ir geriau yra suplanuota data, ane? g.gif

O kodel tau tas cezaris garantuotas ? g.gif Ir kodel po natur gimdymo reik gulet puse metu ? Kazkokios komplikacijos pirma karta buvo ?

Kas del planinio CP, tai ji daro likus savaitei iki termino.Nes juk man nusimato CP kovo 6 d., kas bus 39 sav., o terminas tik kovo 13 d.
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 02 27, 10:29)
Leisiu sau iksti trigrasi.. As pritariu tai nuomonei, kad CP geriau neplanuoti, o leisti vaikeliui pasibelsti i pasauli paciam ir daryti CP kai prasideda gimdymo veikla, juk kitu atveju mazylis dar bus nepasiruoses ateit, sau siltai tunos, o cia ji bac ir istraukia gyvent kita gyvenima  unsure.gif Aisku, jei gresia pernesiojimas, tuomet kitas reikalas.

Kaip jus laikotės? Kaip sekasi susitvarkyti su naujom tokiom fainam pareigom wub.gif

Nu man atrodo, kad yra geriau aišku kai leliukas pats ateina tada kada jis pasiruošęs, bt ar aš klystu, kad LT dažniausiai suplanuoja g.gif
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 27, 10:33)
O kodel tau tas cezaris garantuotas ?  g.gif  Ir kodel po natur gimdymo reik gulet puse metu ? Kazkokios komplikacijos pirma karta buvo ?

Kas del planinio CP, tai ji daro likus savaitei iki termino.Nes juk man nusimato CP kovo 6 d., kas bus 39 sav., o terminas tik kovo 13 d.

Pas mane gimdant pirmą paaiškėjo, kad kažkas buvo negerai su klubais, dirbtinai praplėtė klubus, nes buvo kiek prisimenu (nors prisimenu tikrai menkai) per vėlu daryti cezarį, ko pasekoje išsivystė sanarių uždegimas dar kitaip vadinamas simfizitu. Jo dėka negalėjau vaikščioti ir puse metų buvo gulimas rėžimas, nueidavau tik iki WC ir kartais jeigu kas padėdavo, tai išeidavau,t.y. greičiau mane išnešdavo į balkoną, pakvėpuoti grynu oru. Tai va ir galvoju, nors ir kaip norėčiau gimdyti natur, bet nematau tikslo rizikuoti. Bet paskutiniu metu labai mintys šokinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 02 27, 12:29)
Pelenurozele, tikrai nenoriu gazdinti, o ir nera Tau ko gazdintis, juk mazyle pilnai isnesiota ir gali gimti kiekviena diena, bet man pries pat gimdyma toks jausmas buvo lygiai kaip Tu aprasei. Net skausmingai E isispirdavo. Jau greitai Jusu susitikimas..  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As ir nesigasdinu, Adrijuk, dabar jau bet kuria diena, jauciu...matyt kazkiek persitempiau, plius pilvukas labai zemai, tempia skaudziai, ir pilvinukas pasidare ypac aktyvus, na ir taip nesiskundem aktyvumu, bet dabar jau duodasi nemoku zodziais apsakyti doh.gif tik sakau, buvau isitikinus, kad pernesiosiu, bet dabar nebezinau...bet kai pagalvoji tai jau jokio skirtumo rolleyes.gif

Del vystymo lentos, mes ja irgi nusipirkom, nes net neisivaziduoju, kur reiketu pervystyti vaikeli g.gif

Atsakyti
Labas rytas nestuliukes smile.gif
As siandien buvau pas savo gine. Tai pasvere, pilvuka pamatavo ir musu angeliuko sirdute paklause wub.gif Echo nedare, nes pries savaite buvo darytas pas genetikus. Dar paskyre bendra kraujo tyrima. Klausiau del savo zemo spaudimo, tai liepe kavos gerti, sake, kad 1-2 puodeliai per diena visiskai nekenkia.
Klause ar jauciu judesiuku, kai pasakiau, kad dar nelabai, tai sake, kad visiskai normalu, kad dar pilnai ju nejauciu smile.gif
Taip pat uzrase gimdymo data- liepos 18 d, bei busimu nestumo atostogu data. tai man nuo 05.10 prasideda laisve thumbup.gif Kiek nebedaug liko smile.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 27, 09:51)
mano bendražygės, ar jau domitės ko reikės vaikuičiui? ar sudarinėjate sąrašėlį ?

Bandau dometis, bet dar sarasiuko jokio nedariau. O sestadieni buvom nuvaziave iki Suvalku, tai H&M parduotuveje prasinesiau per kudikeliu rubelius. Na tiesiog neatsilaikiau nieko nenupirkus blush2.gif Tai nupirkau keleta bodziuku trumpomis rankovytemis, keleta ilgomis, viena komplekteli su kelnytemis ir kepuryte, dar kojinytes. Pirkau ivairaus dydzio 56 arba 62 cm. Galvoju, kad mazesniu kaip 56 gal is viso nereikia, na nebent keleto. Cia gal mamytes patartu g.gif
Ir dar nupirkau pirmus marskinius ir megztuka musu varliukui wub.gif na cia ateiciai lotuliukas.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 27, 11:22)
manau sarašiukas labai pravers. Pasidariau iš kelių skirtingų viena. Žiūrinėjau ir per supermama ir per rusu saitus (tik labai susipainiau pavadinimuose rubelių , tiek visokių  biggrin.gif  )

O gal gali pasidalinti savo sarasiuku blush2.gif

Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 02 27, 11:29)
Leisiu sau iksti trigrasi.. As pritariu tai nuomonei, kad CP geriau neplanuoti, o leisti vaikeliui pasibelsti i pasauli paciam ir daryti CP kai prasideda gimdymo veikla, juk kitu atveju mazylis dar bus nepasiruoses ateit, sau siltai tunos, o cia ji bac ir istraukia gyvent kita gyvenima  unsure.gif Aisku, jei gresia pernesiojimas, tuomet kitas reikalas.

Pilnai su tuo sutinku, net kalbejom su J apie tai.Taciau yra ir kur kas svarbesnis faktorius kai jau vienareiksmiskai gresia CP, t.y. pasiruosimas.Cia as kalbu vien tik CP, kai kito kelio ir budo nera.Yra daug saugiau pristatyti vaikeli i si pasauli numacius CP data, nes tuomet tinkamai tam pasiruosiama.Padaromi reikiami tyrimai, viskas susiplanuojama, motinos bukle yra ivertinama anesteziologo bei kitu mediku, zodziu vyksta visapusis pasiruosimas siai operacijai, kas yra kur kas geriau nei chaotiskas tarkim vidury nakties skubejimas ir daromi sprendimai cia ir dabar.Taigi as esu uz CP be panikos thumbup.gif

Streamy, tavo atveju as nebuciau taip pasinesus ant natur gimdymo su tokiom pasekmem unsure.gif Man gal svarbiau butu islikti pilnaverte motina savo vaikuciams, nei mirt gyvent gimdyt natur ir paskui but neigali puse metu doh.gif Gal kategoriskai as cia sudeliojau ta minti, bet kazkaip kitos mintys ir nelenda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 27, 11:21)
Streamy, tavo atveju as nebuciau taip pasinesus ant natur gimdymo su tokiom pasekmem  unsure.gif  Man gal svarbiau butu islikti pilnaverte motina savo vaikuciams, nei mirt gyvent gimdyt natur ir paskui but neigali puse metu  doh.gif Gal kategoriskai as cia sudeliojau ta minti, bet kazkaip kitos mintys ir nelenda  unsure.gif

Tai aš irgi visada galvodavau, o ir žinojau, kad taip bus geriausia, bet sakiau, kad man turbūt nestuke.gif smegenis praplovė, kad svarstau kitokią galimybę lotuliukas.gif doh.gif Aišku ginė sakė, kad su antru gimdymu nebūtinai gali viskas pasikartoti, bet visada išlieka tikimybė, kad bus tas pats. Vienu žodžiu, laiko dar marios iki TOS dienos, manau susideliosiu mintis, bet sakiau reikia ruošti ir nuteikinėti save morališkai, kad tai geriausia ir man ir lelkai, o ne šokinėti su padrikom mintim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 27, 12:28)
Tai aš irgi visada galvodavau, o ir žinojau, kad taip bus geriausia, bet sakiau, kad man turbūt  nestuke.gif smegenis praplovė, kad svarstau kitokią galimybę  lotuliukas.gif  doh.gif Aišku ginė sakė, kad su antru gimdymu nebūtinai gali viskas pasikartoti, bet visada išlieka tikimybė, kad bus tas pats. Vienu žodžiu, laiko dar marios iki TOS dienos, manau susideliosiu mintis, bet sakiau reikia ruošti ir nuteikinėti save morališkai, kad tai geriausia ir man ir lelkai, o ne šokinėti su padrikom mintim  cool.gif

Nu jo, nestumas turi tokia savaybe iskreipti mintis lotuliukas.gif Ziurek kaip geriau, zinoma mirksiukas.gif Mano atveju kai kelias tik CP, tai pradejau kazkaip filosofiskai i tai ziureti, padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 27, 11:33)
Nu jo, nestumas turi tokia savaybe iskreipti mintis  lotuliukas.gif  Ziurek kaip geriau, zinoma  mirksiukas.gif Mano atveju kai kelias tik CP, tai pradejau kazkaip filosofiskai i tai ziureti, padeda  biggrin.gif

Reikia ir man į tai filosofiškai pradėti žiūrėti lotuliukas.gif Sakiau vyrui, kaip faina būtų, nulėkčiau iki kirpyklos, kokį maneriūrą, pedekiųrą pasidaryčiau nail.gif: , o tada su mūsų princese ar princų į pasimatymą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 27, 12:36)
Reikia ir man į tai filosofiškai pradėti žiūrėti  lotuliukas.gif Sakiau vyrui, kaip faina būtų, nulėkčiau iki kirpyklos, kokį maneriūrą, pedekiųrą pasidaryčiau nail.gif: , o tada su mūsų princese ar princų į pasimatymą  lotuliukas.gif

Tu nezvenk, bet as taip ir padarysiu lotuliukas.gif Jau turiu uzsirezervavus laika manikiurui pedikiurui kita savaitgali, i kirpykla ir tuomet visa grazi ir pasipuosusi kibsiu MB i paranke ir dar nurausim i prabangu restorana skaaaaaniai pavalgyt, na o is pat ryto tiesiai i savo drakoniuko gimtadieni bigsmile.gif Ko gi ne gyvenimas bigsmile.gif biggrin.gif Jokiu vidury nakties trizniojimu, nedepiliuotu koju ir sumaisties hihihi.gif Nenoriu cia pasirodyt baisiai pavirsutiniska, tik bandau izvelgti teigiamybes sitam reikale ax.gif
Atsakyti