QUOTE(Rute @ 2012 02 29, 12:57)
ir vaikas savo tikrąjį gimtadienį švenčia tik kas 4 metus

nėra ši diena tokia jau bloga. tik aš asmeniškai norėčiau, kad mūsų susitikimas su mažyliu dar neprasidėtų, nes tiesiog ankstoka. o va vyras sakė, kad šiandien graži diena gimti
bendraamžės, o aš čia viena taip blogai jaučiuosi ar ir jums negerai.

mane nuo vakar papykina, visas pilvukas kažkoks neramus, nepasakyčiau, kad jis kietėja, bet tiesiog kažkaip visur skauda ir maudžia, ir nugariukas nėr labai ramus. žodžiu, savijauta ne iš gerųjų, tiesiog lenkia prie lovos. nu negi aš čia viena tokia byranti?
ir kur tas žadėtasis jėgų antplūdis kuris būna prieš gimdymą
milima, bendraamzes ir jaunesnes burbuliukes
as dar puskuoju. Rute, zinok man jau pora savaiciu nugara lauzia, strenas paskausta, pilvukas paskutinem dienom ypac vakarais kaip pries mmm suskausta, maudzia... tai guliu lovoj, atsikeliu tik trumpm, padejuoju, jau jauciu MB atsibodo klausyt

tai ir nerasau cia nieko....

laukiu kovo, o tada jau kaip D. duos
tiesa, pirmadieni buvau TA, kaklelio neziurejo, sake ner reikalo ten belandziot. toniukai geri, vaikutis issivystes, bet dar pilnai neisistaciusi galvute, spaudimas geras, svoris nebeeauga taip, o geriausia, kad strept. B neisaugo, tai viskas gerai

skaitau knygas, MB gamina (nedirba juk) ir laukiam drauge savo mazylio.Ryt i kirpykla bandysiu vaziuot, nes jau labai reikia, bet iki siol bijojau kirpykloj pradet byret, tai atideliojau
tai laikom fronta