Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Tanga @ 2012 02 28, 17:08)
Sveikinu perkopus į antrą laukimo pusę  thumbup.gif Čia laikas bėga dar greičiau  biggrin.gif

Nu dar kovas bus ilgas, nes po Velyku iseinu atostogu, o po to is karto nuo geguzes 2 i dekreta. Tai, matyt, laikas iki to dar bus ilgas.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 02 28, 17:23)
Nu dar kovas bus ilgas, nes po Velyku iseinu atostogu, o po to is karto nuo geguzes 2 i dekreta. Tai, matyt, laikas iki to dar bus ilgas.

As lygiai taip pat,p o velyku dar savaitele padirbu ir atsotogu sokiai.gif Kovas is visu metu mėnesiu man visada ilgiausias buna, nes jau taaaaiiiipp norisi silumos, o si turbu bus dar ilgesnis nes lauksiu atostogu rolleyes.gif beje turiu +3,7 kg. vakarykštčiais duomenimis
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 02 28, 17:27)
As lygiai taip pat,p o velyku dar savaitele padirbu ir atsotogu  sokiai.gif Kovas is visu metu mėnesiu man visada ilgiausias buna, nes jau taaaaiiiipp norisi silumos, o si turbu bus dar ilgesnis nes lauksiu atostogu  rolleyes.gif beje turiu +3,7 kg. vakarykštčiais duomenimis

As truputi lenkiu. Tik kartais nezinau kaip skaiciuoti, nes per pirmus 3 menesius numeciau 2 kg, o dabar juos atstaciau ir 4,5 kg pridejau.
Atsakyti
Aš irgi po TA. Atrodo, kad viskas gerai, lelius auga, sveria jau 770 g bigsmile.gif Pilvukas didėja turbūt valandom biggrin.gif Dar tik prieš pora savaičių kolegos sužinojo apie mano nėštumą, nes pilvukas neypatingai matėsi. O šiandien dienai jau toks pūpsantis kaip reikia. Per kelias savaitėles smarkiai padidėjo ax.gif
O svorio tai dar visai neužsidėjau. Sveriu kiek ir prieš nėštumą. Pradžioj buvau numetus kelis kilus, tai juos susigražinau ir kol kas kelias savaites svoris sustojęs laikosi. Įdomu, kaip bus toliau g.gif
Atsakyti
Ir aš po TA pasidžiaugsiu smile.gif Abu leliukai gražiai auga, hematoma jau visai mažulytė. Bet gydytoja nori, kad iki 12 sav. tęsčiau nedarbingumą ir man toks planas patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 28 vasario 2012 - 20:48
QUOTE(kerzaka @ 2012 02 28, 20:34)
Aš irgi po TA. Atrodo, kad viskas gerai, lelius auga, sveria jau 770 g bigsmile.gif Pilvukas didėja turbūt valandom  biggrin.gif Dar tik prieš pora savaičių kolegos sužinojo apie mano nėštumą, nes pilvukas neypatingai matėsi. O šiandien dienai jau toks pūpsantis kaip reikia. Per kelias savaitėles smarkiai padidėjo  ax.gif
O svorio tai dar visai neužsidėjau. Sveriu kiek ir prieš nėštumą. Pradžioj buvau numetus kelis kilus, tai juos susigražinau ir kol kas kelias savaites svoris sustojęs laikosi. Įdomu, kaip bus toliau  g.gif

QUOTE(Iride @ 2012 02 28, 21:48)
Ir aš po TA pasidžiaugsiu smile.gif Abu leliukai gražiai auga, hematoma jau visai mažulytė. Bet gydytoja nori, kad iki 12 sav. tęsčiau nedarbingumą ir man toks planas patinka smile.gif

Su puikiom TA 4u.gif
man dar nera 20 savaiciu, bet pilvuko jau niekur nepaslepciau ax.gif
Atsakyti
Merginos, su grąžiom TA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 28, 19:48)

Super naujienos thumbup.gif

Visas su gerom TA 4u.gif

vis ilendu paziuret kaip sekasi burbuliukems,taip neseniai ir mano nameliai cia buvo,jau pasiilgstu nestukisku dziaugsmeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 28, 21:48)

super naujienos thumbup.gif taip ir toliau ax.gif
Labas rytas mergaites 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės burbuliukės wub.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 28, 22:50)
Super naujienos  thumbup.gif

Visas su gerom TA  4u.gif

vis ilendu paziuret kaip sekasi burbuliukems,taip neseniai ir mano nameliai cia buvo,jau pasiilgstu nestukisku dziaugsmeliu  ax.gif

Kaip jums sekasi? Kaip augat, kaip pienukas, kaip miegiukas, pasakok,gi viskas įdomu blush2.gif

Merginos, kovinukės, kur jūs ploja.gif negimdot šiandien rolleyes.gif Prisiduodam ploja.gif
Atsakyti
as esu. 4u.gif laikau kojas suspaudus ir be eiles nelendu smile.gif
Atsakyti
labas rytas burbuliukes

as ir dar cia smile.gif kol kas tai jokio progreso bet ir nenoreciau siandien taip kad laukiu rydienos o tada jau kiekviena diena galiu aisku ne man sprest o ziuresim kada maziukas nuspres...kaip pastoviai skaudedavo pilvo apacia tai pergyvenau del prieslaikinio o dar galvoju kad gali but ir pernesiojimas tongue.gif lauksim ir ziuresim

tiesa ryt i TA tai ziuresiu ka pasakos daktarelis
Atsakyti