QUOTE(Beta1 @ 2012 03 02, 13:12)
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 02, 12:12)
Oi tikiuosi, kad nea
Parimus galvoju kas cia buvo, bet daugiau kaip ir nieko nera, tai gal nieko ir nebebus ?
Jauciu, kad vis tiek minu darytis manikiuro, paskui pagalvosiu kas cia buvo
O tuo tarpu tikiuosi nepadaryt balutes viesoj vietoj 
Parimus galvoju kas cia buvo, bet daugiau kaip ir nieko nera, tai gal nieko ir nebebus ?
Jauciu, kad vis tiek minu darytis manikiuro, paskui pagalvosiu kas cia buvo
Pampersą apsimauk
Vilmosa, turiu klausimuką, koks pas tamsta vežimas
Jau radau
Žinot ką, pasižiūrėjau bveik visų notraukytes. Mamytės gražuolės
vaikiukai labai šaunūs.
Ir žinot ką pagalvojau, ogi pas
moteris kažkas yra akyse, kažkas neapčiuopiamo, kažkas nepakartojamo
Jos švyti ne tik savo šypsena, bet ir akytėm
Ir žinot ką pagalvojau, ogi pas
Laba dienele storuliukes
Ziuriu Beta su nuotykiais
, niu lauksim pasakojimo kaip pedikiuras praejo
. Bet tikrai juk buna tokiu atveju, kad bala viesoj vietoj
Rute, as isimeciau kelnes ir bliuskuciu graziu pora, ai kazkaip ramiau kai turesiu ka pasipuost, o jei uzsimanysiu
, tuo labiau, kad mums nusimato 5 dienos stacionare, o ne trys.
O del naktiniu, tai keista kaip jums neduoda gimdymui, KMUK neleidzia su savo gimdyt, duoda tokius laaabai grazius su visokiais praskiepais
. Po gimdymo norisi tik i dusa ir svariu naktiniu, bent jau kiek prisimenu
O as koki sapna sapnavau sianakt - kad su tokiu dideliu juodu motociklu laksciau, ir labai gerai prisimenu ta momenta kai nuo gan statoko kalno leidausi, bet be jokios baimes
. Laaabai patiko
. Tai dabar sedziu ir galvoju ka tai galetu reiksti
Ziuriu Beta su nuotykiais
Rute, as isimeciau kelnes ir bliuskuciu graziu pora, ai kazkaip ramiau kai turesiu ka pasipuost, o jei uzsimanysiu
O del naktiniu, tai keista kaip jums neduoda gimdymui, KMUK neleidzia su savo gimdyt, duoda tokius laaabai grazius su visokiais praskiepais
O as koki sapna sapnavau sianakt - kad su tokiu dideliu juodu motociklu laksciau, ir labai gerai prisimenu ta momenta kai nuo gan statoko kalno leidausi, bet be jokios baimes
QUOTE(Streamy @ 2012 03 02, 13:14)
Pampersą apsimauk
ir nepadarysi balutės viešoje vietoje 
Jau radau
Jau radau
Emukas
sveikos merginukes
man ir atrodo kad susimaise savaitgalio programa Betai,tu ziurek o ir tasiuka gali pasiimt i pedikiura kad nereiketu tiesiai is ten vaziuot... lauksim ziniu is taves
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 02, 11:57)
Nesuprantu ar man vandenys lasa ar apsi....
Lyg ir ejau i tualeta, viskas tvarkoj, nejauciu nieko tokio, kas verstu manyti, kad nelaikau slapimo, bet ziuriu isejus, kad paskui save ant grindu slapia takeli palikus
Nu negi rimtai busiu apsisisiojus beeinant 
O aš jau savaitę kovoju su peršalimu. Įtariu bronchitą įsitaisiau...
Sveikos,
Beta, gero manikiuro ir laukiam tesinio, ar vistik kovo 6 ar kovo 2 bus leliuko gimtadienis
Rute, as irgi galvojau apie antrus naktinius, bet nelabai turiu, nes ju nemegstu, o pirkt nenoriu, tai isimeciau pizama del visa ko, ir pasiimsiu patogius drabuzius persirengt, tympas ir kokia tunika...jei matysiu, kad reikia kazko, siusiu vyra namo ir viskas, mums ta ligonine pestute pasiekiama
As dar komplekte
Beta, gero manikiuro ir laukiam tesinio, ar vistik kovo 6 ar kovo 2 bus leliuko gimtadienis
Rute, as irgi galvojau apie antrus naktinius, bet nelabai turiu, nes ju nemegstu, o pirkt nenoriu, tai isimeciau pizama del visa ko, ir pasiimsiu patogius drabuzius persirengt, tympas ir kokia tunika...jei matysiu, kad reikia kazko, siusiu vyra namo ir viskas, mums ta ligonine pestute pasiekiama
As dar komplekte
QUOTE(Tanga @ 2012 03 02, 13:20)
Kad vaistų negalima, tai suprantu, na bet kaip gydytis, kai net arbatų ne visų galima.
man labai padejo karstas pienas su kakavos sviestu ir medum (tiesa, paskui biski rugstys sukilo
QUOTE(Tanga @ 2012 03 02, 15:20)
Kadangi kosulys mano amžina bėda, tai gydytoja skyrė "Umcalor" lašiukus. Tikrai geriau. O kai paskutinį kartą ir nuo jų nepraėjo, gavau purškiamų antibiotikų.
Laba diena,
Man irgi atrodo, kad cia jau kazkas prasideda
Ta prasme, kuri greiciau pabyres?
Nes pastaruoju metu man kazkaip daug kas sunkiai dasyla
Tanga, sveikatytes
QUOTE(Streamy @ 2012 03 02, 11:21)
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 02, 11:57)
Lyg ir ejau i tualeta, viskas tvarkoj, nejauciu nieko tokio, kas verstu manyti, kad nelaikau slapimo, bet ziuriu isejus, kad paskui save ant grindu slapia takeli palikus
Man irgi atrodo, kad cia jau kazkas prasideda
QUOTE(kristinuke @ 2012 03 02, 12:41)
Kadangi man ryškia šviesa šviečia CP, tai ir aš į gegužę persimesiu. Kaži kuri iš mudviejų greičiau į
įsirašysim.
Ta prasme, kuri greiciau pabyres?
Tanga, sveikatytes
Ačiū, mergytės, už patarimus. Išbandysiu vakare karštą druską
QUOTE(Tanga @ 2012 03 02, 15:19)
zinok tikrai geris
ir jei nesigasdintum to pieno su kakavos sviestu, tai irgi gali isbandyti
sveik