Kristinuke, teisingai pastebejai, kad pas mus jau cia kaip tendencija su atidarais kaklais begioti
Aciu mergaites uz rupesti, lauksiu siandien vizito pas J, matysim ka jis cia pasiulys
As noreciau laukt iki antradienio
Prisiduosiu vakare jau velai, nes vis delto uzsispyrusiai vykdau toliau savo savaitgalio programa
Briedzio nevaidinsiu, bet kiek jegos leis, tiek savo gastroles tesiu
Paruosiamieji nereguliarus, bet didziausias tarpas tapr ju 12 min.Bet siaip nieko baisaus daugiau nejauciu
Kristinuke, teisingai pastebejai, kad pas mus jau cia kaip tendencija su atidarais kaklais begioti
Sveikos,
Beta, laikyk kojas suspaudus!!!
As tai puskuoju, paruosiamieji irgi apsireiskia, bet tik tiek...siandien irgi numatyta programa, noriu iki pardziu dar palekt ir namie galutinai viska susideliot...draugai ir artimieji jau pradeda nekantraut, vis klausia kada, bet tai kad as nzn kada...ir siaip bent jau kol kas esu apsisarvavus kantrybe
tikiuosi sulaukti pirmadienio ir tada pas gydytoja, gal matysim koki jau veiksma beprasidedant
Beta, laikyk kojas suspaudus!!!
As tai puskuoju, paruosiamieji irgi apsireiskia, bet tik tiek...siandien irgi numatyta programa, noriu iki pardziu dar palekt ir namie galutinai viska susideliot...draugai ir artimieji jau pradeda nekantraut, vis klausia kada, bet tai kad as nzn kada...ir siaip bent jau kol kas esu apsisarvavus kantrybe
Aš norėdama nusiplauti nuo klausimų kada pasakiau visiems, kad gimdyti rugsėji
Sakia, gal nepradės klausinėti per anksti
Labas rytas
Supratau
O man, zinok, jau taip nebeatrodo
Ir kazkaip pradeda baime imti, ar su viskuo susitvarkysiu
Saunuole, kad nuvarei pasitikrint
Laikysiu kumscius, kad viskas eitusi pagal plana ir kad tikrai CP nebutu per velu, jei jau tavo mazius nusprestu anksciau ateiti, nei 6 diena
Merginos, o gydytojui uz CP reikia daugiau atsidekot, nei uz naturalu gimdyma?
Ir as taip pat jauciuosi
Rute, o kuria kaldryte Flokati tu pirkai? Ar jos skirtos tik saltam sezonui? Ar ir vasara galima naudot?
Ir dar paprotinkit mane, neismanele: ar reikia turet vienus naktinius gimdymui (susagstomus per viduri) ir dar turi buti vieni maitinimui (ligoninej)? Ir be chalato, turbut neissiversi (baisiai nemegstu chalatu)?
QUOTE(kristinuke @ 2012 03 02, 16:53)
Man numatytas terminas birželio pradžioj, bet kadangi turiu placentos pirmeigą, numatytas CP. Va taip, kad galiu tave ir pralenkti, nors tikrai užlįsti be eilės nenoriu. O be to, dar taip toli atrodo 
Supratau
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 02, 22:54)
Nu o as, tamstos, vis delto numyniau iki AK, kad jau taip paprotinot
Saunuole, kad nuvarei pasitikrint
QUOTE(kerzaka @ 2012 03 03, 10:39)
Ir as taip pat jauciuosi
Rute, o kuria kaldryte Flokati tu pirkai? Ar jos skirtos tik saltam sezonui? Ar ir vasara galima naudot?
Ir dar paprotinkit mane, neismanele: ar reikia turet vienus naktinius gimdymui (susagstomus per viduri) ir dar turi buti vieni maitinimui (ligoninej)? Ir be chalato, turbut neissiversi (baisiai nemegstu chalatu)?
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 03, 11:02)
Sveikos,
tikiuosi sulaukti pirmadienio ir tada pas gydytoja, gal matysim koki jau veiksma beprasidedant 
Labas, mergytes,
as tai vakar sloga ivairiais metodais gydziau, siandien jau geriau
vakar MB mane zadejo i ligonine vezti del baisingos slogos
tai dar savaite sakiau negimdysiu tikrai, nes reikia pasveikti.
o paruosiamuju nejauciu, isskyrus kartais tokius kaip M skausmus
tai laikomes kovinukes dar truputuka.
Beta, laikykis dar iki antradienio,
Pelenuroze, tu dar irgi nebyrek kol kas
Man pirmadieni arba treciadieni TA, tada apziures kakleli ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Myciute @ 2012 03 03, 08:34)
labas rytas,
laukiam ziniu is Betos siandien. Jei kazka nuramins, antradieni bus lygiai 3 sav., kai as su 3cm vaikstau
kas zino, gal jau ir daugiau, bet va, nepabyrejau kiek 
Alda, sveika sugrizusi
laukiam ziniu is Betos siandien. Jei kazka nuramins, antradieni bus lygiai 3 sav., kai as su 3cm vaikstau
Alda, sveika sugrizusi
Myciute, jei 3 sav. isvaiksciojai, tai linkiu dar 2-3 sav. pratempti
sveikos burbuliukes
as generaline tvarka vonioj pasidariau tai labai patenkinta savo darbu...biski priguliau pailset nes pilvelis duoda apie save zinot..
Beta laukiam ziniu is taves
as generaline tvarka vonioj pasidariau tai labai patenkinta savo darbu...biski priguliau pailset nes pilvelis duoda apie save zinot..
Beta laukiam ziniu is taves
QUOTE(Myciute @ 2012 03 03, 09:34)
Aciukas
Pas mane dar kaklas uzsidares ir turi pilna ilgi. taip kad ramybe. apart visu skausmu aisku. pirmadieni eisiu darytis tyrimu visokiu... o tada jau reiks rodytis gydytojai pas kuria noreciau gimdyti. tai va tokia kita savaite laukia
O dabar visos kartu sergam uz Betule
P.s. norejau paklausti visu mergaiciu, kurios ruoset kraiteli mazyliui. kai skalbet pataliukus ar skalbet ir apsaugele lovytes? kazkaip baisu ar nesusigadins, bet galvoju, kad reiktu ir ja kazkaip isskalbti... ir kur pirkot higienos reikmenis? kurioj vaistinej geriausia ir tt. galvoju ir man reikia jau rupintis sitais reikalais. viska susipirkti ir tasiukus ruosti pamazu
QUOTE(Alda1 @ 2012 03 03, 17:09)
P.s. norejau paklausti visu mergaiciu, kurios ruoset kraiteli mazyliui. kai skalbet pataliukus ar skalbet ir apsaugele lovytes? kazkaip baisu ar nesusigadins, bet galvoju, kad reiktu ir ja kazkaip isskalbti... ir kur pirkot higienos reikmenis? kurioj vaistinej geriausia ir tt. galvoju ir man reikia jau rupintis sitais reikalais. viska susipirkti ir tasiukus ruosti pamazu 
O kam tau tas apsaugeles skalbti ? Man net i galva neatejo.......O skalbimo miltelius tai as pirkau tiesiog Neutral'a ir viskas.Bet gal kas kokiu kiokiu uzrodys
As jau po savo paskutines TA
Taigi kai dabar su manim viskas aisku, laukiam ant suoliuko Indry su Pelenuroze
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 03, 17:24)
O kam tau tas apsaugeles skalbti ? Man net i galva neatejo.......O skalbimo miltelius tai as pirkau tiesiog Neutral'a ir viskas.Bet gal kas kokiu kiokiu uzrodys
Zodziu J labai mane nuramino, sake viskas cia yra tvarkoj, nera reikalo panikuoti ir ramiai laukti antradienio.Patikrino kakla, kelis kartus klausiau koks atsidarymas, bet supratau, kad specialiai nesako, sako, kad nera man ko jaudintis, organizmas jau ruosiasi gimdymui ir liepe daugiau del nieko nesukt galvos.Tai taip taip ir neisgirdau ar sustojom ties tais 3-4 cm ar koks progresas yra.Bet to zmogaus ramybe toookia uzburianti, kad jau ir man paciai ramu pasidare isejus.Be to, pasake, kad prasidejus rimtiems saremiams tikrai spesim padaryti CP, nes vaikas didelis, nebus taip paprasta ji net ir labai norint greitai gimdyt
Jom cia jau 40-a savaite tiksi 
Nu ir neskalbisiu tada. as irgi tuos pacius miltelius turiu nusipirkus, bet klausiau apie viska ko leliukui ir man reiks is vaistiniu. visokiu reikmenu is to sarasiuko. tai va visa tai kur pirkti geriausia? gintarines vaistines su ta mazylio kortele? ar kur kitur?
Tai klausyk super!!! ramios bites
p.s. kas yra didelis vaikas? kiek mazdaug sveria? pagal tavo smulkuma, tai atrodo, kad mazuliukas turetu buti
Sveikos puskuoles
Ale atrodo vos kelias dienas nebuvau prisijungusi,o kol perskaiciau
Smagu, kad visos pratempet vasario 29d, pavasaris man toks grazus metu laikas, todel dabar kas jau norit gimdyt-prasom
O as merginos norejau paklausti-genetine apziura 18-20sav ziuri vaginaliniu echo ar per pilva?
Kaip tycia, taip beprotiskai laukiu tos ta ir kaip tycia-vel pagavo mane tenai herpes
, nors nusisauk, vos 3sav be jo isvaiksciojau ir vel nuo pradziu
Ir dar man su tais judesiais kazkokie x failai-jau atrodo vis stipreja stipreja skruzdeliuko begiojimai, tik viena diena kazkokia ten zarna ar kas apsiverte, nes toks garsas buvo besikeliant ir vel tylu antra diena
Jau labai laukiu tu tikruju, kad butu ramiau, nes jau prisigalvojau, kad gal apsiverte maziukas bus ir dabar ji ten zarnos uzspaude
Betute, nu tu didvyre
Skaitau tavo posmus ir kazkodel juokas vis ima, visur suspeji ir atrasineti ir nuvaziuoti pasitikrinti ir dar i Kaziuko muge nuleksi
Smagu, kad visos pratempet vasario 29d, pavasaris man toks grazus metu laikas, todel dabar kas jau norit gimdyt-prasom
O as merginos norejau paklausti-genetine apziura 18-20sav ziuri vaginaliniu echo ar per pilva?
Ir dar man su tais judesiais kazkokie x failai-jau atrodo vis stipreja stipreja skruzdeliuko begiojimai, tik viena diena kazkokia ten zarna ar kas apsiverte, nes toks garsas buvo besikeliant ir vel tylu antra diena
Betute, nu tu didvyre
QUOTE(valerie @ 2012 03 03, 12:23)
Ir as taip pat jauciuosi
už CP sakyčiau mažiau padėkos reikia. juk viskas iš anksto paplanuota pasiruošta.. tiesiog gydytojas be skubos atlieka operaciją ir visiems gerai
aš pirkau paprastą vilnonę kaldrytę, tokią kur su avytėm ir su drambliukais būna
iš pradžių merino bei kupranugario vilnos kaldrytes pradėjau žiūrėt, jos tokios storesnės, minkštesnės, bet draugė kažkaip nukalbėjo, kad užteks ir tos paprastos, juk vasara ant nosies. šiaip vilna laidi orui, tai vasarą ją labai drąsiai galima naudot. kiek supratau vasarą su vilnone antklode neperkaisi.
aš dar ir vilnonį paklotėlį į lovytę iš ten nusipirkau. teliko tik lanolizuoti tą paklotėlį ir įtiesti lovytėn. kažkaip dėl galimų avarijų lovytėje tiesti kažką nepraleidžiančio drėgmės, o dažniausiai ir oro, man nesinori.. nebent bandyt neperšlampamas paklodes pirkti, jos lyg ir laidžios orui.. bet kažkaip pasiblaškiau ir pagalvojau kad geriau paprasta naturali, laidi orui vilna ir medvilninė paklodė. nors jei planuoji vaikuti auginti su vienkartinėm sauskelnėm, tai gal tas paklotėlis ir nėra labai reikalingas. čia tik aš kažkaip domiuosi daugkartinėm sauskelnėm, tai man ir kvailų klausimų kyla
dėl naktinukų, tai įsigijau dvejus. vienus, trumpesnius, gimdymui, nes AK sakė gimdymui tų seksi marškinių nebeduoda į gimdyklą, o kitus po gimdymo. nežinau ar abiejų prireiks bet kažkaip logiška, kad kol gimdysi, tai ir suprakaituosi ten visa.. tai po gimdymo kai nusimaudysi norėsis kažko švaraus. abejus naktinukus pirkau su sagutėmis, kad kuo daugiau prasisegtų. nes kai tik pagimdysi, dar gimdykloje norėsi kad padėtų mažylį ant krūtinės, pabandysi pažindyti.. o po gimdymo gal sagutės aktualiau maitinimui. yra dar naktinukų maitinančioms be sagučių, bet man jie kažkaip neprilipo.. o dėl chalato... kažkiek jo reikės, bet - po gimdyklą kiek suprantu galėsi šliaužiot tik su trumpais naktinukais.. o po gimdymo, jei plaukiosi tik palatoj, tai galėsi be chalatuko tik su naktinukais pabūt, arba kokią kitokią aprangą užsidėt. dar viena aplinkybė - gulėsi pogimdyvinėj palatoj viena ar dviese su kita gimdyve.. tai jei pas kitą moterį nuolat eis lankytojai, manau pačiai bus nesmagu be chalatuko, tada vistiek norėsis kažką užsimesti. gal po gimdymo tada tiktų pižama.. bet aš kai nei naktinių nei pižamų nemėgstu, tai man iš esmės didelio skirtumo nėra kuo būti apsirengus, juk ligoninėj nuoga nebūsiu
beta, viskas bus gerai, lauksim tavo žinių
va ir betos naujienų sulaukėm..
mane irgi gydytojo ramuma gerai veikia.. jis toks nepanikierius, man ir pasakė, kad kaklelis minkštas bei prasivėręs, o kiek prasivėręs - nesako. bet kai suabejojau ar dar dvi savaites išvaikščiosiu, irgi labai ramiai nuteikė kad išvaikščiosiu.. savaitę atvaikščiojau, dabar galvoju, kad visai čiki būtų ir dar kelias savaitukes pavaikščioti
apetitas kyla bevalgant... o juk dar visai neseniai galvojau kaip čia bent iki 37 savaitukės ištempt
angeliuke, pas genetikus per pilvuką echo daro
alda, aš dėl higienos priemonių nepatarsiu. visus įklotus reikalingus po gimdymo nusipirkau AK per paskaitėlę, tai liko tik mizerį dasipirkt. tai tas smulkmenas per kelis kartus susipirkau skirtingose vaistinėse.
tiesa, viską skalbiu su ringuvos muilo drožlėmis. o apsaugėlių dar nepirkau, todėl dilema dėl skalbimo nekilo.
jei būčiau apsaugėles pati siuvusi taip kaip patalynę, tai man net nebūtų kilęs klausimas skalbti ar neskalbti, būčiau vienareikšmiškai skalbusi.
bet vėlgi, jei tavo apsaugėlių medžiaga nenusiima, tai nerizikuočiau skalbt, juk leliukas realiai tas apsaugėles liesti pradės gerooookai vėliau.
angeliuke, pas genetikus per pilvuką echo daro
alda, aš dėl higienos priemonių nepatarsiu. visus įklotus reikalingus po gimdymo nusipirkau AK per paskaitėlę, tai liko tik mizerį dasipirkt. tai tas smulkmenas per kelis kartus susipirkau skirtingose vaistinėse.
tiesa, viską skalbiu su ringuvos muilo drožlėmis. o apsaugėlių dar nepirkau, todėl dilema dėl skalbimo nekilo.
bet vėlgi, jei tavo apsaugėlių medžiaga nenusiima, tai nerizikuočiau skalbt, juk leliukas realiai tas apsaugėles liesti pradės gerooookai vėliau.