Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračiai

QUOTE(be*starlet @ 2009 04 17, 18:09)
Jetau jetau koks grozis, tik toks didelis atrodo..
O cia LT pirktas? Kokia kaina?

be*starlet, as irgi toki ziurejau, bet kazkaip susilaikiau blush2.gif Toj parduotuvej, kur savo dvirati pirkau, buvo ir siu retro stiliaus
http://www.topdvirat...esure/#more-314
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiute: 17 balandžio 2009 - 16:24
Parduodamas, naujas dviuratis AIST,motiriskas. Invormacija i AZ.
Atsakyti
Pirkdama dviratį, žiūrėjau ne tik į kainą. Norėjosi įsitekti į 800 litų rėmus. Pasiklausinėjau pardavėjų, kurie iš esamų pardavime dviračių geresni, patikimesni. Pasirodo yra dviračių, kurių rėmui teikiama tik vienerių metų garantija, o ratų kameros sproginėja jau po vieno mėnesio. Taigi teko apkeliauti ne vieną parduotuvę kol išsirinkome. Kadangi vieną dviratį jau turėjome (Minerva už ~500 lt, kuriuo be remonto važinėjamės jau 3 metus), tai žinojome ko maždaug norėtume. O norėjosi šiek tiek lengvesnio (turimas sunkus nešti laiptais, nors ir smagus važiuoti). Radome labai puikų Mongoose Rockadile už 720 lt, kurio rėmo garantija net 10 metų bigsmile.gif Beje nepaminėjau, kad dviratį pirkome rudenį, pasibaigus sezonui, todėl kaina buvo su 300 lt nuolaida blush2.gif Taigi dabar atšilus orams, nebereikia ieškoti, o belieka pasipustyti padangas, pasireguliuoti sėdynės aukštį ir lėkti minant pėdalus su vėjeliu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angora: 18 balandžio 2009 - 11:12
QUOTE(S@V@N@ @ 2009 04 07, 07:16)
Nusipirkau ir as 
Va toki
http://www.vasare.lt...tem_id-673.html
tik spalva kita.
Tikiuosi bus geras?

Mano kažkoks panašus, pernai irgi "vasarėj" pirkau. Man tai thumbup.gif labai gerai važinėt buvo, reiks jau kada atidarinėt šiųmetinį sezoną 4u.gif

Ieškot dviračio Vokietijoj geras sprendimas, ypač jei ką nors išmanantis žmogus gali padėt. Gi Panevežy į turgų veža vogtus dviračius iš Vokietijos ir kitų Vakarų Europos šalių. Pati nemačiau, bet ir pažįstami sakė, ir dviratininkų forume skaičiau, kad tikrai gerų ir pigių dviračių galima gaut 4u.gif
Atsakyti
Idomu, kur dar vogtais prekiauja? Zinau, kad prasidejus dviraciu sezonui, Kauno Aleksoto turguje vogtu padaugeja.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 04 18, 13:44)
Idomu, kur dar vogtais prekiauja? Zinau, kad prasidejus dviraciu sezonui, Kauno Aleksoto turguje vogtu padaugeja.

Yra paklausa, atsiras ir pasiūla. Girdėjau, kad padaugėjo dviračių vagysčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(angora @ 2009 04 18, 13:03)
Beje nepaminėjau, kad dviratį pirkome rudenį, pasibaigus sezonui, todėl kaina buvo su 300 lt nuolaida  blush2.gif Taigi dabar atšilus orams, nebereikia ieškoti, o belieka pasipustyti padangas, pasireguliuoti sėdynės aukštį ir lėkti minant pėdalus su vėjeliu  thumbup.gif

Visiskai sutinku, kad geriausiai dvirati pirkti pasibaigus sezonui, nes gali gauti labai gera varianta uz kur kas zemesne kaina, nei dabar bigsmile.gif Praejusi rudeni zvallgiausi, bet pagailejau pinigu uz daikta, kuriuo nesinaudosiu artimiausius puse metu, o dabar taip gailiuosi doh.gif Nu bet ka darysi, gera patirtis, kitakart atsakingiau ziuresiu mirksiukas.gif
Oj, fantastiskas sutverimas tas dviratis thumbup.gif
Papildyta:
be*starlet, tik dabar pastebejau, kad tu is Kauno, o Topdviratis parduotuve yra vilniuje, kur maciau ta retro stiliaus dviratuka. Bet manau, kad ir Kaune yra tokiu dviraciu. Paieskok, kas prekiauja Panther dviraciais, tikrai turetu tureti toki mirksiukas.gif
Atsakyti
yra nebloga dviraciu parduotuve Laisves prospekte salia Gusto Blynines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2009 04 07, 09:47)
sitas fantastiskas dalykas, butinai paziurekit  thumbup.gif

thumbup.gif va cia tai geras thumbup.gif super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2009 04 21, 22:00)
thumbup.gif  va cia tai geras  thumbup.gif  super  bigsmile.gif

Ir as taip dziaugiuosi siuo dalykeliu - nekvepuoju s... vazinedama, stilinga skarele pasidarau - super thumbup.gif As net nebuciau supratus, kas cia per dalykas - ziuriu, stovi Topdviratis parduotuvej kazkoks stendas su tais skudurais, o man konsultantai ( tokie laaabai paslaugus vyriokai) pasiule sita buff'a ax.gif Kadangi ten vyksta akcija - perkant dvirati aksesuaru gauni uz 100 lt, tai nieko ir menokejau, ir dar krepsi pasiemiau thumbup.gif Zodziu, nerealiai patenkinta esu.
Ir siaip superinis sutverimas - tas dviratis clap.gif
Atsakyti
Sveiki, o ka galetumem man patarti, mano poreikiai butu tokie : vazineciau pagrinde miske, parke, ne labai greitai, tik vasara ( ta prasme ne sportui man reikia) su suniu, ir noreciau nebrangaus, iki 1500 lt max ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2009 04 07, 07:47)
]VA[/url][/size][/b] - moteriska  thumbup.gif
Tiesa, dar gavau aksesuaru uz 100 Lt - sitas fantastiskas dalykas, butinai paziurekit  thumbup.gif

oi, koks fainas dalykas, o kiek toks atskirai kainuoja, gal pastebejai? laabai uzsimaaniau smile.gif
Atsakyti