Įkraunama...
Įkraunama...

Gossip girl

Na, tikiuosi pro tragiškai neįdomios paskutinės serijos kūrėjai susiims ir nauja serija bus įdomesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 03 08, 01:42)
Na, tikiuosi pro tragiškai neįdomios paskutinės serijos kūrėjai susiims ir nauja serija bus įdomesnė  g.gif

As kazkaip abejoju, kad susiims... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruanda @ 2012 03 11, 23:26)
As kazkaip abejoju, kad susiims...  unsure.gif

siaip po pertraukos kaip pastebejau buna, kad iseina kokia geresne, isbaigtesne serija, bet paskui vel nusivaziuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2012 03 12, 11:43)
siaip po pertraukos kaip pastebejau buna, kad iseina kokia geresne, isbaigtesne serija, bet paskui vel nusivaziuoja  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2012 03 12, 11:43)
siaip po pertraukos kaip pastebejau buna, kad iseina kokia geresne, isbaigtesne serija, bet paskui vel nusivaziuoja  doh.gif

Tikėkimėms, kad taip ir bus ax.gif
Atsakyti
Gal jau paskutinis sezonas,nes nelabai isivaizduoju ka cia dar galim kurt ir rodyti? Jau issiseme sis serialas,bent man.
Atsakyti
Kad neturi ką rodyt, pritariu, bet jei čia būtų paskutinis, būtų jau paskelbę, kaip pvz,. apie Hausą.
Atsakyti
Labai geras pavyzdys,kaip galima is nieko padaryti kazka smile.gif) tikrai nemanau,kad bus paskutinis sitas sezonas.. smile.gif
Atsakyti
Per kur jus ziurit? doh.gif doh.gif ziurejau per Cucirca, bet neber ten video.. nesuprantu.. help!!! doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 16, 00:15)
Per kur jus ziurit?  doh.gif  doh.gif ziurejau per Cucirca, bet neber ten video.. nesuprantu.. help!!! doh.gif  doh.gif

Aš irgi žiūrėdavau per Cucirka, dabar žiūriu per čia smile.gif : http://www.tvshow7.e...pisodes-online/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi Lė: 15 kovo 2012 - 23:40
Pats mylimiausias mano serialas. Buvo seriju kurios asara ispaude, buvo ir nieko gero.. Kad ir kiek sezonu dar sukurs visus perziuresiu smile.gif Ir dar nuo pirmo viena karta perziuresiu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Kada nauja serija? smile.gif
Atsakyti