Įkraunama...
Įkraunama...

Gossip girl

QUOTE(Elynka @ 2012 02 28, 23:23)
Kada nauja serija bus? PErtrauka dabar?

Lyg balandzio 2 d.
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kažkaip ir galvojau,kad Serenos ir Lolos tėvas yra tas pats, todėl Lola buvo slepiama visą laiką biggrin.gif
bet dėl- Blair ir Dano nepatiko. ir nesižiūri jie kartu, ir tiek laukta happy endingo su Chucku schmoll.gif per vestuves Ch pasakė, kad "palauk, kai baigsis ta vedybų sutartis būsiu tavo" o čia praėjus kie? mėnesiui? jau su D bučiuojas doh.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related

Viltis Chair gerbejoms biggrin.gif
Atsakyti
Gal visgi Blair ir Dan supras, kad jie tik kaip brolis ir sesuo gali buti lotuliukas.gif Man jie kaip pora is viso nenormali atrodo
Atsakyti
Tegu jie geriausiais draugais būna supratę, kad reikia ne fizinio, o emocinio artumo vienam iš kito. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2012 02 29, 23:59)
Viltis Chair gerbejoms  biggrin.gif

Chair biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man dar kažkaip keista, kad praeitoj serijoj Serenos brolio nebuvo (Eriko?) g.gif Senelė mirė, o jis kažkur klajoja... biggrin.gif Kur jis prapuolęs?
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 03 01, 20:18)
Man dar kažkaip keista, kad praeitoj serijoj Serenos brolio nebuvo (Eriko?) g.gif Senelė mirė, o jis kažkur klajoja... biggrin.gif Kur jis prapuolęs?

Jop, praziopsojo kurejai si momenta smile.gif galejo bent paminet, kad kazkur isvykes negali atvaziuot, bet matyt pamirso, nes buvo labai uzsieme Dan su Blair poruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruanda @ 2012 03 05, 10:51)
Jop, praziopsojo kurejai si momenta smile.gif galejo bent paminet, kad kazkur isvykes negali atvaziuot, bet matyt pamirso, nes buvo labai uzsieme Dan su Blair poruoti  biggrin.gif

Minejo,kad jis nespejo is kazkiokios salies grizti. Lyg kazkur Afrikoj "klajoja". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2012 03 05, 11:19)
Minejo,kad jis nespejo is kazkiokios salies grizti. Lyg kazkur Afrikoj "klajoja". biggrin.gif

blush2.gif as praziopsojau, veltui kurejus apkalbejau biggrin.gif
Atsakyti
Nerandu naujos serijos verysad.gif
Tik nesakykite kad pertrauka doh.gif Jau matau, teks laukti balandzio... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 06 kovo 2012 - 20:30
dabar dauguma serialų pertraukas turi sad.gif nervina
Atsakyti