Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas,

rG gražios šventės!

QUOTE(urte484 @ 2012 02 27, 16:47)
Viskas,bandau šiandien paskutinį kartą doh.gif

kol sustačiau tuos obuolius,ir nuograuža parūdavo blush2.gif

jei čia 3 ND tai turėtų kisti ryškumo zona kiek pamenu. Ir nuograuža galėjo fone palikt, o sveikas obuolys būt pagrindinis objektas. Be to 3 ND ir 4 taip pat reikia kuo margesnio fono, kad būtų matyti kaip jis keičiasi zoominant arba diafragmą priveriant. Dėl fono gal kažkuri suklaidinot.
Ir visos, būkit žmonės, perskaitytik, įsiskaitykit, ko norima tuo namų darbu!
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 27, 15:41)
o čia buvo mano mylimiausias kvietkas ,ech.....Ale nesekas man verysad.gif Aš tai mielai perdaryčiau su obuoliais,bet iš kur namie tą baltą foną gaut mastau.gif Reiktų labai daaaaug baltų lapų biggrin.gif

vieno didelio vatmano lapo. kaina apie 2,70 Lt knygyne. nevarom smile.gif kai norim, ieškom galimybių, kai nenorim - priežasčių tongue.gif

jokubaite, nesuklaidinom - aš rašiau apie 1 ND, obuolį ir jo grauštukus ir baltą foną už trijų fokusuojamų objektų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 vasario 2012 - 17:33
QUOTE(rG @ 2012 02 27, 18:15)
Ačiū visoms už palaikymą  4u.gif
O aš, kadangi esu obuolinė, tai labai jau skaniai žiūriu į tuos ND biggrin.gif Net seilės kaupiasi biggrin.gif

aš irgi obuolinė, bet man neskaniai atrodo.

QUOTE(urte484 @ 2012 02 27, 18:20)
Taigi aš 4-tam ''užlūžau'' cray.gif

bet iš kur man žinot, kad ant ketvirto ND užlūžai, jei neskaičiau temos. Būtinai parašykit kokį ND atsiskaitot bei ką ir kaip darėt.
Atsakyti
Nu man jau smegeninė susisukė wacko.gif Darydama 4ND-pasinaudojau Zirzės patarimu,kiek pati įžiebiu,matau skirtumus pirmoje ir antroje foto-tarp obuolių stiebelių...Na pačią esmę tikrai puikiai suvokiu,problema buvo dėl estetikos,todel ir perdarinėjau.Nebežinau jau,sakykit tada tiksliai-užskaitot ar man toliau 4-tuose darbuose kiurksot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 02 27, 18:32)
bet iš kur man žinot, kad ant ketvirto ND užlūžai, jei neskaičiau temos. Būtinai parašykit kokį ND atsiskaitot bei ką ir kaip darėt.

gerai,ateity būtinai rašysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 27 vasario 2012 - 17:35
Siandien tokia niuri diena pas mus doh.gif , kad nors slepkis. Sugriuvo ilgai nesiotas planas aplankyt fotografijos paroda doh.gif , nes pirmadieniais pasirodo galerijos nedirba, o tiek laukiau doh.gif Aisku yra dar laiko ja aplankyt, bet taaaaip nusivyliau...Nuotaika dangus suvalge, nieko nebesinori. Gal kas numesit kokia nuoroda prasmingam ir idomiam laiko praleidimui (ka nors idomaus susijusio su fotografija). Pliiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 27 vasario 2012 - 17:36
QUOTE(Yvette @ 2012 02 27, 16:58)
Sayonara, nu žinok ir bilietą nusipirkčiau Į Lt, kad tau kumščiu pagrūmoti už tokią įdėją ND su graužtukais atlikti. Nu jau geriau žaislai tokiu atveju.... Eina sau kaip negražu.

Tiesa, ND neužskaitau. Ne dėl obuolio pasirinkimo. Daryk panašius tarpus tarp daiktų ir atitrauk nuo sienos tolimesnį.

ups biggrin.gif
bet nagi va štai gi nugi va skatinu merginas stengtis.
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 27, 18:34)
Nu man jau smegeninė susisukė wacko.gif Darydama 4ND-pasinaudojau Zirzės patarimu,kiek pati įžiebiu,matau skirtumus pirmoje ir antroje foto-tarp obuolių stiebelių...Na pačią esmę tikrai puikiai suvokiu,problema buvo dėl estetikos,todel ir perdarinėjau.Nebežinau jau,sakykit tada tiksliai-užskaitot ar man toliau 4-tuose darbuose kiurksot biggrin.gif
Papildyta:

gerai,ateity būtinai rašysiu 4u.gif

dėl neišlyginto fono neužskaitėm, tad neužskaitau ir dabar. Atlik ND taip, kaip parašyta užduotyje. Su margu fonu.
Atsakyti
Jau pradedu dziaugtis, kad spejau atsiskaityt ND iki sugrieztinimu biggrin.gif
Nors pati su tais sugrieztinimais pilnai sutinku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 27, 18:41)
Jau pradedu dziaugtis, kad spejau atsiskaityt ND iki sugrieztinimu biggrin.gif
Nors pati su tais sugrieztinimais pilnai sutinku  cool.gif

O vat labai gaila,kad aš nespėjau biggrin.gif Nemažai perverčiau jūsų temų.Mačiau ir objektų-lygintuvų,ir estetikos nebūvimų,bele ką fotografavimų ir pan.Gaila į tą traukinį nespėjau aš...biggrin.gif

Tai gal kuri pasufleruos kokią idėją,tiems nelemtiems ND4 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 27 vasario 2012 - 17:49
QUOTE(sayonara @ 2012 02 25, 21:18)
tai laukiu bandymo smile.gif

o as laukiu vatmano jau 3 diena, vyras vis perka doh.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 02 26, 10:07)

Et....baltai pavydžiu..... rolleyes.gif Man kol kas finansai nelabai išneša.... verysad.gif Jei ne paslaptis,kiek jum viso išėjo?(be blykstės) blush2.gif

uz objektyva sumokejo 950 LT mirksiukas.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 26, 11:55)
Idedu kelias nuotraukas is vakarykscio pasivaiksciojimo po didziuli parka salia Amsterdamo, Het Amsterdamse Bos. I Olandija pamazu, bet uztikrintai ateina pavasaris... 

man patinka, galbut todel, kad pasiilgau spalvu: zalia, iki skausmo melyna.... pavasaris smile.gif thumbup.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 26, 22:45)

4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 02 26, 23:08)
Dar viena.

man tai visos patiko, is siaubiako biski biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 27, 13:06)

thumbup.gif

sveikos!
gal kas galit patarti, kaip su blykste susitvarkyti blink.gif maniau fotikas kosmosas yra, kai paemiau i rankas pirma karta, nu bet siiiiitas daiktas blink.gif doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(urte484 @ 2012 02 27, 17:48)
O vat labai gaila,kad aš nespėjau biggrin.gif Nemažai perverčiau jūsų temų.Mačiau ir objektų-lygintuvų,ir estetikos nebūvimų,bele ką fotografavimų ir pan.Gaila į tą traukinį nespėjau aš...biggrin.gif

kaip tik dziaukis! Atlikus ND su merginu reikalavimais, visai kitu kampu poto pazvelgsi i estetika ir t.t. Kas yra LB svarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 27, 18:53)

kaip tik dziaukis! Atlikus ND su merginu reikalavimais, visai kitu kampu poto pazvelgsi i estetika ir t.t. Kas yra LB svarbu smile.gif

aišku,sutinku....bet rodos tuo metu tokia ''lūzerė ''pasijauti... doh.gif

Nu bajeris ką tik buvo...prieš minutę buvau balkone ir negalėjau patikėt savo akimis-mašna įvažiavo į prekybos centro sieną blink.gif Liko didelė skylė,toje vietoje,kur stovi įvairūs suvenyrai,gėlės,viską išvartė... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 27, 15:48)
Tai gal kuri pasufleruos kokią idėją,tiems nelemtiems ND4 doh.gif

Nu zinok as WB ND irgi tik is kokio 6 karto padariau gerai doh.gif
Kaip bebutu, esu 100% isitikinusi, kad atlikus visus ND suprasi kiek daug ismokai, supratai ,ir kiek tos zinios yra svarbios mirksiukas.gif Svarbu nenuleisk ranku mirksiukas.gif
Atsakyti