Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Idda @ 2012 02 27, 17:31)
labas vakaras, ar per live siuo metu eina pakartojimas savaitgalinio seminaro? kas ziurejot kokia diena rode nebe teorija o praktiskai viska?  g.gif

Cia
bet ten jau mazai ka leidzia ziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 27, 19:39)
Cia
bet ten jau mazai ka leidzia ziuret  4u.gif

ne apie tai klausiau, va CIA kazka rodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 27, 20:27)
O kur vaizdinis reportazas?  g.gif Pamanyk tik, kiek kapitalo uzkaltum ir is kart kaip

Tai,kad labai per toli būtų biggrin.gif Nete jau po valandos foto šios avarijos buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 02 27, 17:40)
ne apie tai klausiau, va CIA kazka rodo  4u.gif

Ten kartoja 3cios dienos. Praktika buvo antra diena. As idejau sarasa, ka dar imanoma paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 27, 19:52)
Ten kartoja 3cios dienos. Praktika buvo antra diena. As idejau sarasa, ka dar imanoma paziuret  mirksiukas.gif

zinau ta sarasa, aciu 4u.gif eh gaila kad cia tik 3-ia diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 27, 20:19)
Siaip va Yvete, Jokubaite galetum padaryti 3 ir 4 ND pavyzdinius, idetu i 1psl mirksiukas.gif nes db nera kur merginoms pasiziureti ar kazkuom vadovautis. smile.gif

Zirze, juk žinai, kad ne be reikalo kabinėjamasi prie ND.
Pavyzdinius ND gali ir tu suruošti, juk atsiskaitei smile.gif Tai džiaugsis naujai prisijungusios kai bus pavyzdžių
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 27, 19:23)
1.dėkui smile.gif Ryt bandysiu kitokį variantą su tuo fonu ax.gif

Na, paimkim Yvettes siūlomas knygas. Vieną atversk ir pastatyk ar kaip kitaip padėk, kad būtų kaip fonas su žodžiais. O kitą padėk taip, kad būtų kaip pagrindinis objektas. Juk nėra taip sunku pasirinkti skoningai viską. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 27, 21:14)
Na, paimkim Yvettes siūlomas knygas.

Ačiū už patarimą 4u.gif ryt kažką bandysiu,dar nežinau kaip,bet tikiuosi pavyks pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 27, 18:38)
Urte, Urtele, Urtyte, zinok Say pajuokavo su tais grauztukais..Tokia ji jau yra, ne viska reikia suprasti tiesiogiai mirksiukas.gif Nors siaip gan steriliai jie pateikti..

Ir nevaryk ant lygintuvo, gerai? biggrin.gif  4u.gif  nono.gif

aš neturiu atstovo spaudai, kalbu pati už save..tongue.gif
visiškai nejuokavau. tokia buvo idėja,apie tai (graužtukus) vyko pokalbis, tik štai bandymas nepavyko - parudavo obuolys ir buvo negražus graužtukas. norėjosi tik pasakyti, kad gerai apgalvojus net pačius nefotogeniškiausius daiktus galime paversti fotogeniškais.

QUOTE(Yvette @ 2012 02 27, 19:16)
tas nepragraužtas ir apgruažtas obuolys galėjo būti vietoj margo fono, taip viskas kaip ir ok būtų. Bet nu *****, Sayonara kalta, akd neužskaitau. Jūs kaip norit, man tai tokie apgraužti ND nepraeis.

tikėjausi pamatyti tokį graužtuką

QUOTE(pandre @ 2012 02 27, 19:27)
Sayonara, gal zinai koki labaiu butu verta pirkti juostini 35mm fotoaparata? Ar sena zenita, ar geriau koki canona paimti? Apie juos nezinau nieko, bet MB sako, kad gal vertetu ji pirkti g.gif atseit tiktu turimi skaitmenos objektyvai, o ir autofokusas yra? Ka patartum? O gal kitos ka patarti galetumet?

jeigu turi canon'ą ir bent jau kurį laiką neketini jo keisti į kitą skaitmeninę sistemą, tai žinoma pirk juostinį canon. gali pradėti nuo pigaus ir paprasto, tačiau puikaus canon eos 300, o jeigu pasiteisins, 5sigysi canon eos 1n ar 1v, t.y. tokį, su kuriuo dar prieš kokį dešimtmetį dirbo laikraščių fotografai. jis autofokusinis, tinka dauguma objektyvų nuo skaitmenos ir t.t.

jau kai išpindėsi ir užsimanysi be autofokuso, tada visos patyrę (daugiau ar mažiau) patars, ką kitą pirkti smile.gif leicą, voigtlanderį ar.. zenitą..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 27, 21:30)

tikėjausi pamatyti tokį graužtuką

nu čia aukštasis pilotaža kai kam gali būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 27, 16:41)
o čia buvo mano mylimiausias kvietkas ,ech.....Ale nesekas man verysad.gif Aš tai mielai perdaryčiau su obuoliais,bet iš kur namie tą baltą foną gaut mastau.gif Reiktų labai daaaaug baltų lapų biggrin.gif

gal ir mylimiausias, a le nefotogeniskas smile.gif
Tu pazvelk kitaip..... Jei pamatai tokia nuotraukas (ne savo, tarkim, as ikelciau), ka tu apie ja pagalvotum?
Apgalvok, neskubek.... Pirma sugalvoj siuzeta, o tada fotografuok mirksiukas.gif Padaryk taip, kad butu malonu ziureti 4u.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 02 27, 18:48)

Tai gal kuri pasufleruos kokią idėją,tiems nelemtiems ND4 doh.gif

Neaaaaa, pati sugalvok mirksiukas.gif mirksiukas.gif gi smagu sugalvoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 27, 20:34)
nu čia aukštasis pilotaža kai kam gali būti  smile.gif

tokia ir buvo idėja - skatinti pasitempti. bet jeigu nėra poreikio, tai kitą kartą nepraleisiu progos patylėti, kaip sakė vienas prezidentas smile.gif

man asmeniškai džiugu, kad bent vienas žmogus priėmė iššūkį. tai šį bei tą apie jį sako. ir aš ją gerbiu. ir nesėkmė, tikiuosi, jos nesustabdys.
Atsakyti