Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 27 tema

QUOTE(GiedrikeB @ 2012 03 29, 12:44)
Kiausiniams vakar akcija buvo Lidle: 30vnt - 14,75 zl. Labai gera kaina.  thumbup.gif

nu visko nesuziuresi...o beto ir nebeziurejau nes jau buvau nusipirkus
Atsakyti
rytoj vaziuojame i vilniu is suwalku, kam ko reikia - rasykite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xayc: 29 kovo 2012 - 16:47
QUOTE(xayc @ 2012 03 28, 10:20)
SI SEKMADIENI 2012-04-01 LENKIJOJE PREKYBINIS SEKMADIENIS, DIENA KAI DIRBA VISOS PARDUOTUVES, BET DARBO LAIKAS KAI KURIU SUTRUMPINTAS.

Žinant lenkų pamaldumą, kažkaip keista, kad tokia diena bus verbų sekmadienį 4u.gif

Kursas šiandien tiek turgui, tiek prie Arkadios keityklose - 1,18.
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2012 03 29, 13:44)
Kiausiniams vakar akcija buvo Lidle: 30vnt - 14,75 zl. Labai gera kaina.  thumbup.gif

Tai kad kur čia gerumas - apie 50 cnt už vienetą g.gif schmoll.gif Ar čia tik aš nuo kainų atsilikus? mastau.gif Man čia jau auksiniai darosi kiaušiniai unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, as noriu paklausti, gal kas nors pirkote Suvalkuose trasu? Lyginant su LT ar labai skiriasi kainos?
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2012 03 29, 13:57)
prisiduodu po keliones..

visi nurodymai kaip nuvaziuoti idealus:) skerdykla rasti visiskai nesudetinga pagal aprasymus, vakarykscios dienos kainos sprandine 14 zl, kumpis 11,50.buvo ir siek tiek kitokios kryzines ir dar kazkokios, bet  nepirkau.sonines nebuvo.
beje skerdykloje buvau siek tiek po 8 lt laiku....

tai nelabai ir vaziuoti i ja apsimoka, jei nuo 7 zl pakilo iki 11,50 zl kumpis g.gif
jauciu Piko baze apsiribosim, nors nei karto ten nebuvau... Matosi is gatves Sejnenska kur sukti? Sejnenska tai zinom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Giliukasss @ 2012 03 29, 19:27)
Sveiki, as noriu paklausti, gal kas nors pirkote Suvalkuose trasu? Lyginant su LT ar labai skiriasi kainos?

Tik ivaziavus i Seinus yra iskaba trasos kaireje puseje ,bet trasu yra ir desineje puseje ten net yra vaikinas kuris puikiai kalba lietuviskai.Antradieni pirko mama trasas bulvems kompleksines mokejo 73zl -50kg ,pas mus 105lt
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 03 29, 19:23)
Tai kad kur čia gerumas - apie 50 cnt už vienetą  g.gif  schmoll.gif  Ar čia tik aš nuo kainų atsilikus?  mastau.gif Man čia jau auksiniai darosi kiaušiniai  unsure.gif

0.42 ct gaunasi musu pinigais :mirksiukas:Maxej jau po 8lt. didesni
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 29, 19:49)
tai nelabai ir vaziuoti i ja apsimoka, jei nuo 7 zl pakilo iki 11,50 zl kumpis  g.gif
jauciu Piko baze apsiribosim, nors nei karto ten nebuvau... Matosi is gatves Sejnenska kur sukti? Sejnenska tai zinom  cool.gif

Kumpis po 11 buvo,skerdiena 7.4 zl.Beje turgui kumpis po 10zl,sonone ,karka 8zl,sonkauliai mesingi 7zl.
Ale puskiaulis vistiek labiau apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agute77: 29 kovo 2012 - 20:40
QUOTE(pašnekutė @ 2012 03 29, 18:23)
Tai kad kur čia gerumas - apie 50 cnt už vienetą  g.gif  schmoll.gif  Ar čia tik aš nuo kainų atsilikus?  mastau.gif Man čia jau auksiniai darosi kiaušiniai  unsure.gif

Kada paskutini karta buvai kokioj parduotuvej ir matei kiausiniu kainas lt? bigsmile.gif pigiau 6,59 ner schmoll.gif
Atsakyti
Merginos pasidalinkit patirtimi koki alieju ir miltus renkates, ir kokios mazdaug ju kainos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aliejaus pavadinimo nepasakysiu, nepamenu... Bet paskutiniu metu miltai iš LIDL nepatiko, kepu baltą duoną (batoną), tai tokia pilka būdavo. Dabar perku Biedrionkoj: Tortove pyragams, kitus duonai ir batonui. Taip pat patiko miltai Luxusowe iš Kauflando.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 03 29, 21:54)
Kada paskutini karta buvai kokioj parduotuvej ir matei kiausiniu kainas lt? bigsmile.gif  pigiau 6,59 ner schmoll.gif

yra yra, brangiausiai moejus 5,7 ir tai prie namu parduotuvej o ne pc, ten po 5 perku tongue.gif bent Rimi, ir praeita savaite, maximoj brangiau zinau seniai. na nebent sia savaite vel isbrango kai kur.
Atsakyti