Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 27 tema

Merginos, gal zinote PIKO bazes darbo laika? Butent rytoj (sestadienis). Planuojame vaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 30, 09:59)
Merginos, gal zinote PIKO bazes darbo laika? Butent rytoj (sestadienis). Planuojame vaziuoti  4u.gif

Skaityt ko gero mokat kaip suprantu, tai 1psl. pirmoj žinutėj ir darbo laikas ir adresas ir kaip surasti surašyta
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 03 30, 11:11)
Skaityt ko gero mokat kaip suprantu, tai 1psl. pirmoj žinutėj  ir darbo laikas ir adresas ir kaip surasti surašyta

na, dekui dekui, perskaicius viska , tikrai radau...
kaip surasti, radau jau anasyk, o vat darbo laikas isiveles tarp teksto...
Be abejo, lengviau paauklet, nei keturis skaicius parasyt, bet kaip sako , popierius viska iskencia, siuo atveju, klaviatura biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xayc @ 2012 03 29, 01:07)
cia visiskai rimtai, juk iki baldandzio pirmos dar toli smile.gif
paprastai suwalkuose sekmadienis yra sventine diena, niekas nedirba isskyrus didziuosius PC, o kelis kartus metuose pas juos buna vadinama HANDLOWA NIEDZIELA, tai si sekmadieni kaip tik ir bus minetas prekybinis sekmadienis.
Papildyta:
del statyb medziagu nieko nepasakysiu, nieko nestatome, tad nieko nezinau is sios srities  4u.gif
Papildyta:
mes visalaik perkame is allegro, nes ten dazniauisiai pigiau nei parduotuvese  smile.gif

per tarpininke uzzsisakot ar patys? g.gif nes ten maciau, jog reikia tureti saskaita lenkiskame banke doh.gif kazin kodel paypalu neina atsiskaityt g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Rytoj pirma karta bandysim lekti iki Suvalku apsiprekinti.Yra planuose daugiau pirkiniu,tad reikia gi pagaliau isbandyti savo smalsuma blush2.gif
Reikia vaikui auto kedutes,reikia vaistines,reikia pampersu,gal koki zaisla prigriebsim,reikia vyrui dzinsu,dvigulei lovai patalynes verkiant reikia,aisku negendancio maisto pasipirksim tuo paciu vaziavimu.
Jei kas turesit kokiu patarimu ko ir kur ieskoti,siulykit mirksiukas.gif
Nes dabar prisirasiau kruva prekybos centru,vaikisku prekiu parduotuviu ir pan.Ir net nezinau ka as spesiu per ta dienele aplankyt,juolan kad daug kas dirba iki pietu doh.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausimukas kur geriausia keisti pinigelius.Kiek skaiciau tik ne lietuvos banke,tai vadinasi ten lenkuose geriau ar kaip?
Atsakyti
sveikutes,na buvome mes suvalkuose sestadieni.iskart nuvaziavome i I gnatovizna,radom lb lengvai.tik pamirsom apie laiko skirtuma,bet atsidare anksciau kai pamate mus,labai malonus vyras,kalbantis lietuviskai dirba tenai.tai skerdiena 7,50zl uz kg.draugai eme tik puse skerdienos,galini kumpi ir nugaros puse gavos,tai jiems po 8 zl skaiciavo.kalbejom visur lenkiskai,ko nezinojom klausem praeiviu,buvome sejnu turguje,isvada kad labai brangu tenai,ir rubai ir maistas.man patiko kauflande,kainos neblogos,tai tenai varskes president emiau po 12.99 atrodo zl.jogurtu vaikams,knyguciu po 3zl skaitymui.konditerini svirksta 15.99zl.makaronu 1kg/3zl.bandeles pieniskos 7.19 zl labai neskanios,kaip plikytos ,nepatiko.suri gouda emiau,sviesta. paskui biedronkoi buvome,tenai desreliu wieprzowe labai skanios paemiau,ir vistienos bet nelb jos mum,juju kaina 6-7 zl uz kg.cukrus po 3.69 atrodo buvo.
PIKO bazese labai nepatiko,kainu nera zmones nieko nezino,bet gana brangu tenai,vistiena,ir mesos gaminiai.tai mazai ka paemiau 150zl palikau.vilniuje paneriu bazese as pigiau perku tokius produktus. lidl labai brangi parde kaip pastebejau uzejom ir isejom is tenai eiles vien lieetuviu.eme alieju,cukru.tenai daug saldumynu vyras is vokieciu man veza ta pati perpus pigiau,ziurejom pagal kainas.isvada tokia,jei vaziuosim ateiti,tai tik IGNATOWIZnA,biedronka,ir kaufland.daugiau neverta degint degalu.nes isleidau 200eur,keitem kantor po 4.02zl gavome.viska isleidau,bet nedaug ka nupirkome. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 30, 10:34)
na, dekui dekui, perskaicius viska , tikrai radau...
kaip surasti, radau jau anasyk, o vat darbo laikas isiveles tarp teksto...
Be abejo, lengviau paauklet, nei keturis skaicius parasyt, bet kaip sako , popierius viska iskencia, siuo atveju, klaviatura  biggrin.gif  ax.gif

tai taip geriau šimtąjį kartą to paties paklaust nei atsivertus pasižiūrėt atidžiau
Atsakyti
anzela83

Čia ne į temą, o kur tos Panerių bazės yra? Kokiame mieste. Gal adresą gali įmersti į AZ

QUOTE(anzela83 @ 2012 03 30, 11:47)
sveikutes,na buvome mes suvalkuose sestadieni.iskart nuvaziavome i I gnatovizna,radom lb lengvai.tik pamirsom apie laiko skirtuma,bet atsidare anksciau kai pamate mus,labai malonus vyras,kalbantis lietuviskai dirba tenai.tai skerdiena 7,50zl uz kg.draugai eme tik puse skerdienos,galini kumpi ir nugaros puse gavos,tai jiems po 8 zl skaiciavo.kalbejom visur lenkiskai,ko nezinojom klausem praeiviu,buvome sejnu turguje,isvada kad labai brangu tenai,ir rubai ir maistas.man patiko kauflande,kainos neblogos,tai tenai varskes president emiau po 12.99 atrodo zl.jogurtu vaikams,knyguciu po 3zl skaitymui.konditerini svirksta 15.99zl.makaronu  1kg/3zl.bandeles pieniskos 7.19 zl labai neskanios,kaip plikytos ,nepatiko.suri gouda emiau,sviesta.  paskui biedronkoi buvome,tenai desreliu wieprzowe labai skanios paemiau,ir vistienos bet nelb jos mum,juju kaina 6-7 zl uz kg.cukrus po 3.69 atrodo buvo.
PIKO bazese labai nepatiko,kainu nera zmones nieko nezino,bet gana brangu tenai,vistiena,ir mesos gaminiai.tai mazai ka paemiau 150zl palikau.vilniuje paneriu bazese as pigiau perku tokius produktus. lidl labai brangi parde kaip pastebejau uzejom ir isejom is tenai  eiles vien lieetuviu.eme alieju,cukru.tenai daug saldumynu vyras is vokieciu man veza ta pati perpus pigiau,ziurejom pagal kainas.isvada tokia,jei vaziuosim ateiti,tai tik IGNATOWIZnA,biedronka,ir kaufland.daugiau neverta degint degalu.nes isleidau 200eur,keitem kantor po 4.02zl gavome.viska isleidau,bet nedaug ka nupirkome. blush2.gif

Atsakyti
isvada tokia,jei vaziuosim ateiti,tai tik IGNATOWIZnA,biedronka,ir kaufland.daugiau neverta degint degalu.nes isleidau 200eur,keitem kantor po 4.02zl gavome.viska isleidau,bet nedaug ka nupirkome. blush2.gif

Aciu, kad pasidalinote informacija 4u.gif bent jau man ji naudinga ax.gif

Klausimelis - kaip manote ar verta vaziuoti balandzio 7 d ( sestadieni) grynai pries velykas i Suvalkus, idomu ar parduotuves dirbs g.gif
Atsakyti
sveikutes,na buvome mes suvalkuose sestadieni.iskart nuvaziavome i I gnatovizna,radom lb lengvai.tik pamirsom apie laiko skirtuma,bet atsidare anksciau kai pamate mus,labai malonus vyras,kalbantis lietuviskai dirba tenai.tai skerdiena 7,50zl uz kg.draugai eme tik puse skerdienos,galini kumpi ir nugaros puse gavos,tai jiems po 8 zl skaiciavo.kalbejom visur lenkiskai,ko nezinojom klausem praeiviu,buvome sejnu turguje,isvada kad labai brangu tenai,ir rubai ir maistas.man patiko kauflande,kainos neblogos,tai tenai varskes president emiau po 12.99 atrodo zl.jogurtu vaikams,knyguciu po 3zl skaitymui.konditerini svirksta 15.99zl.makaronu  1kg/3zl.bandeles pieniskos 7.19 zl labai neskanios,kaip plikytos ,nepatiko.suri gouda emiau,sviesta.  paskui biedronkoi buvome,tenai desreliu wieprzowe labai skanios paemiau,ir vistienos bet nelb jos mum,juju kaina 6-7 zl uz kg.cukrus po 3.69 atrodo buvo.
PIKO bazese labai nepatiko,kainu nera zmones nieko nezino,bet gana brangu tenai,vistiena,ir mesos gaminiai.tai mazai ka paemiau 150zl palikau.vilniuje paneriu bazese as pigiau perku tokius produktus. lidl labai brangi parde kaip pastebejau uzejom ir isejom is tenai  eiles vien lieetuviu.eme alieju,cukru.tenai daug saldumynu vyras is vokieciu man veza ta pati perpus pigiau,ziurejom pagal kainas.isvada tokia,jei vaziuosim ateiti,tai tik IGNATOWIZnA,biedronka,ir kaufland.daugiau neverta degint degalu.nes isleidau 200eur,keitem kantor po 4.02zl gavome.viska isleidau,bet nedaug ka nupirkome. blush2.gif

nu keista g.gif ar dar kas nors pastebėjo, kad LlDL labai brangi pardė? man kaip tik ji atrodė normali, dar Kauflande kai kas brangiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2012 03 30, 14:27)
nu keista  g.gif ar dar kas nors pastebėjo, kad LlDL labai brangi pardė? man kaip tik ji atrodė normali, dar Kauflande kai kas brangiau  unsure.gif

Man irgi LIDL geresnė pardė už Kauflandą , ir pigesnė ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2012 03 30, 15:27)
nu keista  g.gif ar dar kas nors pastebėjo, kad LlDL labai brangi pardė? man kaip tik ji atrodė normali, dar Kauflande kai kas brangiau  unsure.gif

drinks_cheers.gif ir man ji normali ir tikrai ne brangi schmoll.gif
Pirkom ir dešrelių, ir žirneliai labai thumbup.gif ir jogurtų visokių ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 30 kovo 2012 - 14:35