Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai

Tikrai labai blizgus ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau neplanuotai Bourjois DÉLICE DE SOLEIL bronzanta. Kol kas labai patinka, puikiai tepasi ir retusuojasi, gerai kabinasi ant sepetelio, grazus atspalvis, be blizguciu. biggrin.gif
user posted image

Pralenkia net mano turimus Guerlain mozaika ir Dior Healthy glow . g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bet tikrai labai labai panaši Inca su Dior shimeriu g.gif Ir vos ne Dior Amber dar gražesnis atspalvis smile.gif
Savita, tai kuri tau labiau patinka Inca ar Dior? O tas Dior shimmeriukas tai irgi tik skruostams tinkamas?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 03 01, 15:50)
Bet tikrai labai labai panaši Inca su Dior shimeriu g.gif Ir vos ne Dior Amber dar gražesnis atspalvis  smile.gif
Savita, tai kuri tau labiau patinka Inca ar Dior? O tas Dior shimmeriukas tai irgi tik skruostams tinkamas?

Man tai abu tik skruostams ir tai minimaliai, pabandziau perbraukti per veida lengai inca, tai ten kaip riebaluotas atrodo is to svytejimo doh.gif
Net nzn, spalva gal incos grazesne, bet ant veido man graziau ziurisi gal dior, ne toks intensyvus tas spindejimas jo.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 02 28, 20:00)
Eslauda, parašykit savo labiausiai patikusį bronzantą  4u.gif

Nezinau net, sunku pasakyt g.gif Kazkada labai patiko Guerlain - pats paprasciausias pirmasis tas smile.gif Isimine Too Faced, kazkaip megau ji. Lancome kazkada patiko. Tikrai zinau, kad nepatiko Dior - nes atspalvis buvo labai ryzas, Givenchy ir Chanel, nes labai sunkiai pasigriebdavo ir po kurio laiko plevele apsitraukdavo schmoll.gif
Dabar turiu amerikietiska EZ ir Kanebo bronzanta. Ez man patinka thumbup.gif gal net labiau uz Kanebo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O kokia čia amerikietiška EZ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 29, 08:22)
Nusipirkau neplanuotai Bourjois DÉLICE DE SOLEIL  bronzanta. Kol kas labai patinka, puikiai tepasi ir retusuojasi, gerai kabinasi ant sepetelio, grazus atspalvis, be blizguciu.  biggrin.gif
user posted image

si sepetuka naudoji?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 07, 19:49)
si sepetuka naudoji?

Oi ne, si ismeciau. blush2.gif Niekada nenaudoju pridetiniu sepeteliu. 4u.gif
Atsakyti
Gavau dovanu toki Too Faced rinkinuka-superinis daiktas smile.gif
Bet labai intensivios pigmentotos spalvos.
user posted image

Ir dar mano "All time favorite"-Shiseido bronzingas su teptuku.
Luminizing Brush Powder Bronze Shimmer Nr.-3
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 10 kovo 2012 - 09:34
QUOTE(Linutelia @ 2012 03 07, 19:17)
O kokia čia amerikietiška EZ?  4u.gif

Is medikatus 4u.gif Ant veido man ji graziai atrodo, tikrai naturaliai, nors pirstu perbraukus, tai blizgi ji g.gif Bet konturavimui man tinka. Ir visam veidukui mazai paemus, puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
as naudoju si bronzata 4u.gif Manhattan natural bronzing
http://www.manhattan...02554170402.jpg
pirkau pirmakart, tad nenorejau labai brangaus.sio kaina 30-35lt. tai man jis labai patiko. siek tiek blizga, bet tinka ne tik skruostams bet ir visam veidukui. suteikia tokio grazaus sviezumo, spindesio 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit pakomentuot NARS (laguna) bronzeri? Kokiam odos tonui labiau tinkamas? 4u.gif
Atsakyti