Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai

QUOTE(^^liutuke @ 2012 03 27, 10:07)
Gal kas galit pakomentuot NARS (laguna) bronzeri? Kokiam odos tonui labiau tinkamas?  4u.gif

labai fainas bronzantas, man baltaodei labai tinka, neturi jokios oranžinės užuominos smile.gif nėra absoliučiai matinis, bet ir ne blizgus, gal vos švytintis, sakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 03 27, 17:43)
labai fainas bronzantas, man baltaodei labai tinka, neturi jokios oranžinės užuominos smile.gif nėra absoliučiai matinis, bet ir ne blizgus, gal vos švytintis, sakyčiau smile.gif

O tamsesnes odeles turetojoms kazi kaip,nelabai jauciu tiktu? g.gif
Atsakyti
norejau paklausti kitu nuomones apie guerlain terracota moistuizing powder. user posted image man ji labai sunkaiai lygaii pasiskirsto , ir nors veida pudruoju baigiamaja pudra ir tik tada tepu si bronzanta man ji tarsi prikimba demem ir labai sunku lygiai paskirstyti. ar ir jums taip ar cia pudros beda ar as nemoku ja naudotis?
Atsakyti
Dengiasi ir man sunkokai, naudojant ant skystos pudros ir kaip uz tokia kaina tikejausi daugiau
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 03 27, 17:43)

apibudinot kaip mano naudojama Deborah hi-tech blush cacao- labai geras kainos ir kokybes santykis, nors pats produktas yra skaistalai - bet butent cacao labai grazi bronzine spalva
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 30, 10:54)

Yra jo keli atspalviai, galima rinktis tamsesni smile.gif Kaip tik uzsakiau laguna, tai galesiu pakomentuot veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 03 31, 14:20)
Yra jo keli atspalviai, galima rinktis tamsesni smile.gif Kaip tik uzsakiau laguna, tai galesiu pakomentuot veliau 4u.gif

Nars laguna spalva labai naturali, bet is arti pasiziurejus veidas atrodo lyg su blizguciu dulksna padengtas ir deja labai greitai sis bronzantas susinaudoja smile.gif
Atsakyti
kelis kartus bandžiau ir nei kartą dar neteko sakyt, kad negražiai pasidengė ar pan.
Kanebo sensai bronzinė pudra Natural tan. Ne ryža, lygiai, gražiai pasidengia, nėra labai pigmentuota, todėl neina padaugint, nematinė:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 03 31, 18:33)
Nars laguna spalva labai naturali, bet is arti pasiziurejus veidas atrodo lyg su blizguciu dulksna padengtas ir deja labai greitai sis bronzantas susinaudoja smile.gif

Keista, o man kaip tik labai ilgam jo uztenka, naudoju jau metus laiko ir tik puse isnaudojau, jau ir nauja kazko noretusi isbandyt, nors jis ziauriai fainas, man tai tie blizguciai netrukdo, kaip tik priduoda veidui tokio gaivumo sviezumo, matiniai man kazkaip nepatinka schmoll.gif Ydomu kaip spalvyte cazino, ji tamsesne uz Laguna, gal kas turi ir galetu pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 03 31, 17:33)

čia individualu, krempudros temoj skaičiau, kad mergaitėms pudros 30ml pusantram mėnesiui pakanka, man tuo tarpu naudojasi daugiau nei pusę metų biggrin.gif kiek naudojat, tiek ir užtenka ax.gif turiu laguna jau tris mėn, atrodo dar veik nauja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 30, 10:54)

jei nėra labai tamsi, manau tiks, ta prasme lietuvių spalvinis tipas yra tikrai šviesus, manau lagunos tikrai pakanka, jei oda stipriai įdegus, tada rinkitės tamsesnį atspalvį, manau smile.gif
Atsakyti
patarkit, kurį verčiau rinktis jei nenoriu tokių pavienių blizgučių? dėl spalvos tai kogero abu panašaus efekto? man spėju reiktų šviesiausio numeriuko. ir dar, gal žinot kokios apytiksliai jų kainos kristėj? ačiū smile.gif
Guerlain Terracotta bronzinė pudra ir Guerlain Terracotta Light Sheer bronzinė pudra
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 01, 11:59)
patarkit, kurį verčiau rinktis jei nenoriu tokių pavienių blizgučių? dėl spalvos tai kogero abu panašaus efekto? man spėju reiktų šviesiausio numeriuko. ir dar, gal žinot kokios apytiksliai jų kainos kristėj? ačiū  smile.gif
user posted imageuser posted image

Del pirmo nzn, bet tas mozaika bus tikrai blizgus smile.gif
Atsakyti