Baigineju Benefit Hoola, esu juo patenkinta, atspalvis saltas, be rausvo tono, be blizgiu daleliu. Naudoju tiek visam veidui lengvai padengti, tiek konturavimui. Gal prikibciau prie teksturos - galetu buti vos vos kietesnis (su minkstu sepeteliu nemazai pakabina).
Iki siol naudojau EZ IKOS sviesesni atspalvi. Labai tiko ir patiko, bet kazkaip noriu ka nors naujo isbandyt. Galvoju apie guerlain teracotta. Ar tiknka sie bronzatai visam veidui, Kuris atspalvis labiausiai tiktu baltai odai (ji nera nei i gelsvuma nei i rausvuma, greiciau jau i melsvuma). Kristianoj kiek ziiurejau dauguma ju blizgus pasirode isskyrus 3 ir 7 bet gal cia taip tik pasirode?
Iki siol naudojau EZ IKOS sviesesni atspalvi. Labai tiko ir patiko, bet kazkaip noriu ka nors naujo isbandyt. Galvoju apie guerlain teracotta. Ar tiknka sie bronzatai visam veidui, Kuris atspalvis labiausiai tiktu baltai odai (ji nera nei i gelsvuma nei i rausvuma, greiciau jau i melsvuma). Kristianoj kiek ziiurejau dauguma ju blizgus pasirode isskyrus 3 ir 7 bet gal cia taip tik pasirode?
As ziemai naudoju Givenchy sun mango spalvyte, tai puikus pasirinkimas sviesiaodems, kadangi galima arba maisyti spalvytes arba kuria nors viena tepti, puikiai tinka tiek konturavimui tiek visam veidui Neturi jokiu ikyriu blizguciu, bet nera ir visiskai matinis
As ziemai naudoju Givenchy sun mango spalvyte, tai puikus pasirinkimas sviesiaodems, kadangi galima arba maisyti spalvytes arba kuria nors viena tepti, puikiai tinka tiek konturavimui tiek visam veidui Neturi jokiu ikyriu blizguciu, bet nera ir visiskai matinis
Sitas man jau seniai i aki krites, bet niekaip nenusiperku
Mano atradimas yra Prestige bronzantai:
dar esu turejus kur mazose apvaliose dezutese su neskaidriu dangteliu.
Matinis, gerai dengiasi, ir kaina nedidele
del konturavimo tai tiksliai atsakyti negaliu, nes nelabai moku konturuot ir nelabai tai darau
spalva 01 sunrise labai grazi! dar turiu chanel kremini bronzeri, bet man prestige tikrai tiek spalva tiek efektas daug labiau patinka