Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai

Planuoju si bronzanta isigyt ax.gif gal kas naudojat?vis paciupinu pardej lyg ir nieko rolleyes.gif
Estee Laudet Duo Bronzer
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 09 27, 13:04)
Planuoju si bronzanta isigyt ax.gif  gal kas naudojat?vis paciupinu pardej lyg ir nieko rolleyes.gif
Estee Laudet Duo Bronzer
user posted image

As naudojau, bet neseniai pabaigiau ir planuoju vel pirkti, nes man visai patiko, nesausina odos, labai lengvai pasidengia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2012 10 01, 13:41)
As naudojau, bet neseniai pabaigiau ir planuoju vel pirkti, nes man visai patiko, nesausina odos, labai lengvai pasidengia. thumbup.gif

O kuria spalvyte turit?Maciau dvi yra - medium ir rich smile.gif
Atsakyti
Baigineju Benefit Hoola, esu juo patenkinta, atspalvis saltas, be rausvo tono, be blizgiu daleliu. Naudoju tiek visam veidui lengvai padengti, tiek konturavimui. Gal prikibciau prie teksturos - galetu buti vos vos kietesnis (su minkstu sepeteliu nemazai pakabina).
Atsakyti
Iki siol naudojau EZ IKOS sviesesni atspalvi. Labai tiko ir patiko, bet kazkaip noriu ka nors naujo isbandyt. Galvoju apie guerlain teracotta. Ar tiknka sie bronzatai visam veidui, Kuris atspalvis labiausiai tiktu baltai odai (ji nera nei i gelsvuma nei i rausvuma, greiciau jau i melsvuma). Kristianoj kiek ziiurejau dauguma ju blizgus pasirode isskyrus 3 ir 7 bet gal cia taip tik pasirode?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 11 18, 13:28)
Iki siol naudojau EZ IKOS sviesesni atspalvi. Labai tiko ir patiko, bet kazkaip noriu ka nors naujo isbandyt. Galvoju apie guerlain teracotta. Ar tiknka sie bronzatai visam veidui, Kuris atspalvis labiausiai tiktu baltai odai (ji nera nei i gelsvuma nei i rausvuma, greiciau jau i melsvuma). Kristianoj kiek ziiurejau dauguma ju blizgus pasirode isskyrus 3 ir 7 bet gal cia taip tik pasirode?

As ziemai naudoju Givenchy sun mango spalvyte, tai puikus pasirinkimas sviesiaodems, kadangi galima arba maisyti spalvytes arba kuria nors viena tepti, puikiai tinka tiek konturavimui tiek visam veidui thumbup.gif Neturi jokiu ikyriu blizguciu, bet nera ir visiskai matinis wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 11 18, 14:34)
As ziemai naudoju Givenchy sun mango spalvyte, tai puikus pasirinkimas sviesiaodems, kadangi galima arba maisyti spalvytes arba kuria nors viena tepti, puikiai tinka tiek konturavimui tiek visam veidui  thumbup.gif Neturi jokiu ikyriu blizguciu, bet nera ir visiskai matinis  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

Sitas man jau seniai i aki krites, bet niekaip nenusiperku doh.gif

Mano atradimas yra Prestige bronzantai:
user posted image
dar esu turejus kur mazose apvaliose dezutese su neskaidriu dangteliu.
Matinis, gerai dengiasi, ir kaina nedidele bigsmile.gif
Atsakyti
Female, kontūravimui ar tik įdegio efekto suteikimui Prestige?
Atsakyti
Konturavimui man geriausias sis dalykelis http://www.eyeslipsf...t~prodID~29.htm (matte bronze spalva). Tamsus salto tono visiskai matinis bronzeris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 18 lapkričio 2012 - 14:12
QUOTE(*moon* @ 2012 11 18, 12:34)
As ziemai naudoju Givenchy sun mango spalvyte,

http://www.makeupand...n-sun-mango.jpg

Kokios įdomios spalvytės wub.gif Smalsu, kaip jis ant šviesios odos atrodo, ar ne per daug geltonai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 18 lapkričio 2012 - 16:00
QUOTE(*moon* @ 2012 11 18, 12:34)
As ziemai naudoju Givenchy sun mango spalvyte, tai puikus pasirinkimas sviesiaodems, kadangi galima arba maisyti spalvytes arba kuria nors viena tepti, puikiai tinka tiek konturavimui tiek visam veidui  thumbup.gif Neturi jokiu ikyriu blizguciu, bet nera ir visiskai matinis  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

Ne limituoto leidimo, dar yra lt pirkti jo?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 18, 15:43)
Female, kontūravimui ar tik įdegio efekto suteikimui Prestige?

del konturavimo tai tiksliai atsakyti negaliu, nes nelabai moku konturuot ir nelabai tai darau blush2.gif
spalva 01 sunrise labai grazi! dar turiu chanel kremini bronzeri, bet man prestige tikrai tiek spalva tiek efektas daug labiau patinka smile.gif
Atsakyti