As isbandziau Benefit Hola Jis visiskai matinis, pakankamai tamsus, jokiu blizguciu jame nera, man su sviesia porcelianine oda absoliuciai netiko, net skruostams. Man pasirode visiskai toks pats kaip EZ. Labai gerai tepasi, maloniai kvepia, lygiai dengia.
Esu baltaode, tai visam veidui man jis nepatinka - vien del matiskumo sunkiau graziai ir lygiai padengt, dazniau atrodo kaip nenuprausta, o ne bronzatas butu Bet konturavimui jis man nepakeiciamas
Esu baltaode, tai visam veidui man jis nepatinka - vien del matiskumo sunkiau graziai ir lygiai padengt, dazniau atrodo kaip nenuprausta, o ne bronzatas butu Bet konturavimui jis man nepakeiciamas
Guerlain Terracotta 4 Seasons bronzantas vakar sulaukio šio guerlain bronzato pirmas įspūdis - nuostabus visiškai matinis, puikiai pasikabina (naudojau RT šepetuką), lengvai išsisklaido ant odos. NEORANŽINIS!!! Šiandien tik kontūravau, bet idealu ir visam veidui Šviesesnes dvi spalvas galėsiu naudot žiemą, kai kiek šviesesnė oda, o tamsesnes - šiltuoju sezonu. kolkas pirkiniu labai patenkinta, bus matyt, kaip toliau
turiu toki..bet kolkas nebandziau dar:)) tai reiks isbandyt:) sakykit, o kas tas veido konturavimas?kas per technika ir kam isvis toks dalykas?kazkaip nzn
turiu toki..bet kolkas nebandziau dar:)) tai reiks isbandyt:)
sakykit, o kas tas veido konturavimas?kas per technika ir kam isvis toks dalykas?kazkaip nzn
Guerlain Terracotta 4 Seasons bronzantas
vakar sulaukio šio guerlain bronzato pirmas įspūdis - nuostabus visiškai matinis, puikiai pasikabina (naudojau RT šepetuką), lengvai išsisklaido ant odos. NEORANŽINIS!!! Šiandien tik kontūravau, bet idealu ir visam veidui Šviesesnes dvi spalvas galėsiu naudot žiemą, kai kiek šviesesnė oda, o tamsesnes - šiltuoju sezonu.
kolkas pirkiniu labai patenkinta, bus matyt, kaip toliau