Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai

As isbandziau Benefit Hola
Jis visiskai matinis, pakankamai tamsus, jokiu blizguciu jame nera, man su sviesia porcelianine oda absoliuciai netiko, net skruostams. Man pasirode visiskai toks pats kaip EZ.
Labai gerai tepasi, maloniai kvepia, lygiai dengia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vajuke @ 2012 04 26, 12:33)
As isbandziau Benefit Hola

Esu baltaode, tai visam veidui man jis nepatinka - vien del matiskumo sunkiau graziai ir lygiai padengt, dazniau atrodo kaip nenuprausta, o ne bronzatas butu doh.gif Bet konturavimui jis man nepakeiciamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 04 26, 15:38)
Esu baltaode, tai visam veidui man jis nepatinka - vien del matiskumo sunkiau graziai ir lygiai padengt, dazniau atrodo kaip nenuprausta, o ne bronzatas butu  doh.gif Bet konturavimui jis man nepakeiciamas  thumbup.gif

gal esi bandzius mefe konturavimo palete ir gali palygint 4u.gif
Atsakyti
Guerlain Terracotta 4 Seasons bronzantas user posted image
vakar sulaukio šio guerlain bronzato bigsmile.gif pirmas įspūdis - nuostabus thumbup.gif visiškai matinis, puikiai pasikabina (naudojau RT šepetuką), lengvai išsisklaido ant odos. NEORANŽINIS!!! clap.gif Šiandien tik kontūravau, bet idealu ir visam veidui thumbup.gif Šviesesnes dvi spalvas galėsiu naudot žiemą, kai kiek šviesesnė oda, o tamsesnes - šiltuoju sezonu.
kolkas pirkiniu labai patenkinta, bus matyt, kaip toliau thumbup.gif
Atsakyti
turiu toki..bet kolkas nebandziau dar:)) tai reiks isbandyt:)
sakykit, o kas tas veido konturavimas?kas per technika ir kam isvis toks dalykas?kazkaip nzn doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 04 27, 14:22)
turiu toki..bet kolkas nebandziau dar:)) tai reiks isbandyt:)
sakykit, o kas tas veido konturavimas?kas per technika ir kam isvis toks dalykas?kazkaip nzn doh.gif  biggrin.gif

pasižiūrėkit youtube labai daug video 4u.gif
įveskit face countouring ar countouring with bronzer ir tikrai išmes daug vaizdelių smile.gif

čia daugmaž schemutė 4u.gif (tamsi spalva - bronzikas, šviesi - highlighteris)
user posted image
Atsakyti
dekuj 4u.gif a jus taip darot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 04 27, 14:32)
dekuj 4u.gif  a jus taip darot? 4u.gif

šitaip tikrai ne biggrin.gif
bet skruostikaulius visad paryškinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 04 27, 14:20)
Guerlain Terracotta 4 Seasons bronzantas
user posted image
vakar sulaukio šio guerlain bronzato  bigsmile.gif  pirmas įspūdis - nuostabus  thumbup.gif  visiškai matinis, puikiai pasikabina (naudojau RT šepetuką), lengvai išsisklaido ant odos. NEORANŽINIS!!! clap.gif  Šiandien tik kontūravau, bet idealu ir visam veidui  thumbup.gif  Šviesesnes dvi spalvas galėsiu naudot žiemą, kai kiek šviesesnė oda, o tamsesnes - šiltuoju sezonu.
kolkas pirkiniu labai patenkinta, bus matyt, kaip toliau  thumbup.gif

pas jus 1 numeris? tiktu šviesiai odai?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 04 27, 15:56)
pas jus 1 numeris? tiktu šviesiai odai?

2 brunettes 4u.gif
Atsakyti
Kas galėtų pakomentuoti? 4u.gif
NYX Matte bronzer
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 05 08, 22:26)