na reikes matyt pabandyti ta revivor kondicionieriu
o gal esat bandziusios kokiu geru,nebrangiu bronzantu? kad nebutu labai blizgus ir spalva ne oranzine
QUOTE(gabrizzze @ 2012 03 12, 11:46)
nu sakau
Pabaigiau Dr. Sante paakių kremą, nors jis neva vyresnėms, bet labai labai lengvas - nepalieka plėvelės, taip pat neriebus.

Nusipirkau babuškos agafijos - nėr net ko lygint... nežinau kur dėt dabartinį... galiu dovanot
dar turiu Dr. Sante valomąsias putas - labai lengvos, švelnios, skalsios.
Matyt, pirksiu aš jų dieninį ir naktinį kremą.

Nusipirkau babuškos agafijos - nėr net ko lygint... nežinau kur dėt dabartinį... galiu dovanot
dar turiu Dr. Sante valomąsias putas - labai lengvos, švelnios, skalsios.
Matyt, pirksiu aš jų dieninį ir naktinį kremą.
QUOTE(Apuokas @ 2012 03 12, 22:02)
ziurint kur gyvenat, jei Vilniuj tai tikrai didelis pasirinkimas, ypac Fantastic serijos yra Saules isparduotuveje prie zaliojo tilto (ten ir kitu seriju yra), Paris serija dabar atsiradusi gal visuose Droguose tik nelabai gal spalvu daug, bet yra, taip pat Aistruoleje yra..
QUOTE(IzzyLauren @ 2012 03 13, 22:13)
ziurint kur gyvenat, jei Vilniuj tai
ačiū, būt geriau Kaune
ieškosiu droge
QUOTE(Apuokas @ 2012 03 14, 00:46)
Svaros prekese
Papildyta:
QUOTE(IzzyLauren @ 2012 03 14, 00:13)
ziurint kur gyvenat, jei Vilniuj tai tikrai didelis pasirinkimas, ypac Fantastic serijos yra Saules isparduotuveje prie zaliojo tilto (ten ir kitu seriju yra), Paris serija dabar atsiradusi gal visuose Droguose tik nelabai gal spalvu daug, bet yra, taip pat Aistruoleje yra..
O ta Saules isparduotuve didele? As vis pravaziuoju ja ir niekaip negaliu iki jos nusigauti
QUOTE(gabrizzze @ 2012 03 14, 10:22)
O ta Saules isparduotuve didele? As vis pravaziuoju ja ir niekaip negaliu iki jos nusigauti
kaip ten kainos?
nedidelė, panašiai kaip pamėnkalnio aistruolė. kainos žiūrint ko. man neatrodė labai išparduoviškos, greičiau parduotuviškos
QUOTE(l'eau @ 2012 03 14, 13:16)
nedidelė, panašiai kaip pamėnkalnio aistruolė. kainos žiūrint ko. man neatrodė labai išparduoviškos, greičiau parduotuviškos 
Na jo, ko noret, juk centras...
QUOTE(gabrizzze @ 2012 03 14, 11:22)
kaip ten kainos?
QUOTE(l'eau @ 2012 03 14, 12:16)
Na ten tikrai galima rasti dideliųųų nuolaidų
Aš šiandien nusipirkau minėtus muiliukus "Aura" rusiškus iš Eurokos,kaina 1,49lt. Būtinai vakare išbandysiu
Norėjau paklausti gal kas išbandė kokią gerą nebrangią priemonę nuo plaukų lūžinėjimo ir šakojimosi? tik ne avon aliejuką
Norėjau paklausti gal kas išbandė kokią gerą nebrangią priemonę nuo plaukų lūžinėjimo ir šakojimosi? tik ne avon aliejuką
QUOTE(Thea! @ 2012 03 15, 21:57)
gerą nebrangią priemonę nuo plaukų lūžinėjimo ir šakojimosi?
kadaise buvo išgirtas serumas:
http://www.svarospre...
http://www_belita_by...roduct/424.html
QUOTE(xde @ 2012 03 15, 23:18)
Man vis dar tebepatinka antras, nieko geriau neatradau