Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Gal yra naudojusių šios linijos šampūną ar balzamą? Domintų atsiliepimai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 03 08, 12:53)
Gal kas yra atradę nebrangų, bet neprastą prausiklį mišriai odai?

1. Green style
2. Baikal herbals
3. Zelenaja Apteka
Mano favoritai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IzzyLauren @ 2012 03 08, 18:08)
Jei kartais nebandėt Golden Rose Paris serijos, galit pabandyti, nes aš turiu šios serijos šviesią spalvą nr. 30. tai jokių ruožų visai, bent man, Care+Strong šviesios spalvos padryžuoja man, bet tik jei vienas sluoksnis, su dviem viskas gerai, Fantastic serija taip pat šauniai lakuoja, su vienu sluoksniu gali peršviesti, bet su dviem super bet kokios spalvos bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Golden Rose Paris as tik turejau tuos blizgancius, kaip jie ten vadinas... nu nesvarbu lotuliukas.gif tai visai nieko irgi, tik laike ne itin ilgai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 29, 10:17)
Nemaciau tokio, kur galima rasti? smile.gif

Tik dabar pamačiau tavo klausimą 4u.gif visus šiuos nagų lakus galite rasti čia : http://akosmetika.lt/web/35-lakai nežinau ar dar bus to lako kurį aš rekomendavau,bet šioje parduotuvėje visi lakai neprasti (Iš Amerikos ir Anglijos kiek žinau visa produkcija) mirksiukas.gif smile.gif Beje ją galima rasti ne tik internete ,bet ir Vilniuje - Pylimo g.38. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2012 03 08, 19:21)
Gal yra naudojusių šios linijos šampūną ar balzamą? Domintų atsiliepimai  ax.gif

Naudojau šampūną, mano kasdien plaunamiems šaknys riebios/galai sausi plaukams visai netiko, nes plaukai atrodė kaip riebaluoti g.gif Galų gale praskiedžiau kitu šampūnu ir sunaudojau. Bet nepasakyčiau, kad labai jau pigios šios priemonės, nebent kur akciją užmatėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2012 03 08, 19:21)
Gal yra naudojusių šios linijos šampūną ar balzamą? Domintų atsiliepimai  ax.gif
user posted image

Naudoju šampūną, man visai smagus toks, neišsausina plauko, plaukai neblogai, nesukritę laikosi 2 dienas, nors šaknys linkusios riebaluotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 08, 21:01)
1. Green style
2. Baikal herbals
3. Zelenaja Apteka
Mano favoritai  thumbup.gif

Dontstop, Green style čia tas, kur maximoj pardavinėja? Papasakok daugiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 03 09, 16:18)
Dontstop, Green style čia tas, kur maximoj pardavinėja? Papasakok daugiau  blush2.gif  4u.gif

Taip, čia tas smile.gif Geras prausiklis, labai gerai plauna makiažą, net ryškų ir gausų, nesausina odos, sudėtis gera, kiek prisimenu. Kvapas gal kiek specifinis, ne visoms patinka, bet man patiko labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 09, 18:05)
Taip, čia tas  smile.gif  Geras prausiklis, labai gerai plauna makiažą, net ryškų ir gausų, nesausina odos, sudėtis gera, kiek prisimenu. Kvapas gal kiek specifinis, ne visoms patinka, bet man patiko labai  smile.gif

Turiu akiu makiazo valikli. Valo gerai, bet kaip griauzia...
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2012 03 09, 18:31)

as irgi nupirkau micelini vandeni Green style- oj eeeee kaip griauzia doh.gif nors micelinis vanduo neturi griauzt... tai taip ir guli pas mane, galiu kam nors atiduoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2012 03 09, 19:31)

Akių makiažo valiklio nebandžiau
QUOTE(radulia @ 2012 03 09, 19:52)
as irgi nupirkau micelini vandeni Green style- oj eeeee kaip griauzia doh.gif nors micelinis vanduo neturi griauzt... tai taip ir guli pas mane, galiu kam nors atiduoti rolleyes.gif

Sunaudojau buteliuką micelinio, naudojau kaip toniką, tai man ok, bet šiaip man jis pasirodė prastesnis, nei micelinis Eveline, ir prastesnis, nei jų pačių (Green style) tonikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2012 03 09, 09:07)
Naudojau šampūną, mano kasdien plaunamiems šaknys riebios/galai sausi plaukams visai netiko, nes plaukai atrodė kaip riebaluoti g.gif Galų gale praskiedžiau kitu šampūnu ir sunaudojau. Bet nepasakyčiau, kad labai jau pigios šios priemonės, nebent kur akciją užmatėt ax.gif

Eurokos dabar akcija, šampūnas apie 13 lt kainuoja, tai nebrangu sakyčiau, tuo labiau kad natūralesnis jis, aišku kiek ten tos tiesos nežinau, sudėties neskaičiau ax.gif

QUOTE(Cupcake @ 2012 03 09, 11:02)
Naudoju šampūną, man visai smagus toks, neišsausina plauko, plaukai neblogai, nesukritę laikosi 2 dienas, nors šaknys linkusios riebaluotis  mirksiukas.gif

O ką dar daro be to kad išplauna plaukus? smile.gif Glotnina, lengvina iššukavimą, suteikia blizgesio?
Atsakyti