Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Juxt @ 2012 04 20, 13:37)
daug atsiliepimų buvo apie jį - dauguma geri  mirksiukas.gif
pati turiu (sunaudojus gal 2-3 butelaičius tuos mažesnius) patiko naudojau, bet dbr atradaug geresnę priemonę - tai šis ilsisi  biggrin.gif

ka geresnio atradote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 20, 13:39)
kokia cia priemone, kur ir uz kiek  bigsmile.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 04 20, 13:40)
kas per gėris?  bigsmile.gif

o dbr imsiu ir visas prajuokinsiu lotuliukas.gif
tas daiktas kairėje bigsmile.gif
user posted image
šiaip tai yra drėkiklis ir pirkau jį veidui kai buvo dideli šalčiai, bet kol jį gavau šalčiai jau buvo pasitraukę, taigis labai nusiminiau - bet tik trumpam! bigsmile.gif
tinka šiai temai labai, nes nebrangi bet super universali želė, kurią naudoju:
* plaukų galiukams (tepu šlapius, priemonės imu 2-3 nevirtų grikių dydžio lašeliuką, pašildau tarp delnų ir tepu, kol tepi jausmas ne iš maloniųjų, bet puikiai susigeria, neriebina visiškai)
* nagų odelių siaubas! nakčiai riebiau pasitepu - ryte bjaurybių nėra! bigsmile.gif
* pavasario vėjo išsausintų rankų gelbėtojas
* suskirdusioms lūpoms wub.gif
na ir visoms sausom vietoms wub.gif
o ir sudėtis jo nebloga:
Ricinus communis (castor) seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, beeswax, hydrogenated castor oil, tocopheryl acetate and tocopherol (Vitamin E).
Made without petrolatum, paraffin, mineral oil, artificial fragrances or parabens.

būtent dėl bičių vaško sudėtyje ir nusprendžiau pabandyti plaukams, nes SM sklido kažkoks stebuklingas plaukų galiukų kremo receptukas ir jame irgi buvo vaškas, kuris manau apsaugo nuo aplinkos poveikio rolleyes.gif mano galai visada net prieš 5 min. nukirpti yra sausi ir pasipūtę, šis suglotnina, apsunkina, galai atrodo tokie prisigėrę, stori (gal dėl alijošiaus) nu žodž man l. patinka
beje, bandžiau visam veidui - tai per riebus man jis, nebent sausuoliukus pavienius - tada liux

na ir kita priemonė - pigi, bet neprasta - foto dešinėje
kojų gaiviklis - pasaka mano kojytėms wub.gif
visa diena darbe batuose + daug vaikštau, pavargusioms kojoms (pėdoms) tikra atgaiva. taip pat papurškiu ir nakčiai, bei ryte prieš aunantis kojines - sulaiko prakaitavimą, blogą kvapą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 20, 15:54)
o dbr imsiu ir visas prajuokinsiu  lotuliukas.gif

nebuciau net pagalvojusi,kad naudojate plaukams bigsmile.gif Jis beveik nenaudojamas ilsisi mano spinteleje,bandysiu naudoti ax.gif
Kitoms parasau,kad tai Iherb preke 4u.gif
http://www.iherb.com...5-oz-100-g/4471
Nervuoja vyraujantis ricinos kvapas jame doh.gif
O kur koju gaiviklis pirktas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 20 balandžio 2012 - 15:15
QUOTE(xde @ 2012 04 20, 16:09)
nebuciau net pagalvojusi,kad naudojate plaukams bigsmile.gif Jis beveik nenaudojamas ilsisi mano spinteleje,bandysiu naudoti ax.gif
Kitoms parasau,kad tai Iherb preke 4u.gif
http://www.iherb.com...5-oz-100-g/4471
Nervuoja vyraujantis ricinos kvapas jame doh.gif
O kur koju gaiviklis pirktas?

taip, pamiršau paminėti, iš iherbo
bandykit viskam - kaip aš, ir tikrai atradau, kad daug kur naudojamas, tik plaukams laaaabai nedidelį kiekį mirksiukas.gif
o purškaliukas iš švaros prekių ~8-9 Lt
Papildyta:
ai, ir ten parašiau, kad dėl alijošiaus, nors jo net nėra sudėtyje biggrin.gif turėjau omenį riciną, ir tikrai jaučiasi neitin malonus kvapas, bet greit neijaucia jo ant plaukų
Atsakyti
Negaliu nepagirt Sincero nagų lakų, jau gyriau magnetinį, bet paprastas patiko dar labiau - laikosi 5 dienas, gera pigmentacija, greitai džiūsta, tolygiai dengiasi smile.gif Parsiduoda Iki, dabar kaip tik akcija 40 %. Aš turiu atspalvį H13.
Atsakyti
Kokia kaina nagų lako išeina su nuolaida? Norėčiau išmėginti tą magnetinį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 04 20, 22:52)
Kokia kaina nagų lako išeina su nuolaida? Norėčiau išmėginti tą magnetinį cool.gif

Pirkau Sincero magnetinį laką, tai su nuolaida kainavo 7,79 lt.
Atsakyti
Pagirsiu Flormar tušą,nenutrupa visą dieną,didelis pliusas jam.
15ml kaina tik 8,90,rinkausi iš trijų (tankinantis,ilginantis,vandeniui atsparus)šio variantų vandeniui atsparų:
http://www.flormar.c.......2&markaid=7
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 21, 10:10)
15ml kaina tik 8,90,rinkausi iš trijų (tankinantis,ilginantis,vandeniui atsparus)šio variantų vandeniui atsparų:

o kur pirkti būna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 04 21, 13:37)
o kur pirkti būna? smile.gif

pirkau Vilniuje,Vilkpedeje,parduotuveleje priesais Elevita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 21 balandžio 2012 - 13:11
QUOTE(akacijaorama @ 2012 04 20, 23:22)
Pirkau Sincero magnetinį laką, tai su nuolaida kainavo 7,79 lt.

ir as ka tik nusitepiau nagus magnetiniu pirktu iki 4u.gif na dryzeleis rezultatas grazesnis negus zvaigzdutemis 4u.gif o siaip tai super! ir dziusta graitai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 21, 10:10)

O kaip jis lyginant su Eveline Volumix Fiberlast ir Dali Geishas look?
Beje, Dali po ~mėnesio naudojimo gerokai sutirštėjo ir pradėjo trupėti sad.gif
Atsakyti