Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Juxt @ 2012 04 24, 09:59)
gal kuri atradote gerai drėkinantį/minkštinantį ir GREITAI įsigeriantį kojų kremą/purškaliuką na žodž priemonę? biggrin.gif

man sis labai labai, yra Eurokos, apie 5lt 100ml

user posted image
Atsakyti
O aš ieškau vėsinančio kojų kremo nuo nuovargio, gal kas parekomenduos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 23, 15:41)
Parekomenduokit depiliacinį kremą  smile.gif

Iš bikini zonai išbandytų Eveline ir Belle Jardin daugelio rūšių(man visi atrodė panašūs ir geri)visgi švelniausias Kalea (bulgariškas),nepaliekantis sudirgintos odos.Tik nežinau,ar dar yra pirkti,senokai jis pas mane.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 04 24, 15:10)
man jų kvapai patinka, putoja gerai, bet odą visgi sausina,  pliusas - kaina smile.gif

o kur ju dar galima isigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.neringute. @ 2012 04 24, 22:02)
o kur ju dar galima isigyti? 4u.gif

Tom philips mačiau irgi.
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 24, 14:25)
man sis labai labai, yra Eurokos, apie 5lt 100ml

dėkui 4u.gif reiks pabandyti

QUOTE(dontstop @ 2012 04 24, 20:17)
O aš ieškau vėsinančio kojų kremo nuo nuovargio, gal kas parekomenduos? smile.gif

šį kelis psl. atgal išgyriau (dešinėje) mirksiukas.gif
user posted image
čia ne kremas, bet su mėtom ir dar ten su kažkuo blush2.gif , puikiai atgaivina pavargusias kojytės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 25 balandžio 2012 - 08:55
Gal kas nors bandėte Organix firmos plaukų serumą Vanila silk? Ir Eveline depiliacinį kremą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 25, 09:54)

čia ne kremas, bet su mėtom ir dar ten su kažkuo  blush2.gif , puikiai atgaivina pavargusias kojytės

Ačiū smile.gif Labiau norėčiau kremo konsistencijos, nes reikia ir maitinimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 25, 12:35)
Ačiū  smile.gif  Labiau norėčiau kremo konsistencijos, nes reikia ir maitinimo  unsure.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
iš šitos serijos naudoju jau mažiausiai 3-4 metus, yra visokiu, dydžiausias pasirinkimas vilkpedeje baltarusu kosmetikos parduotuveje tarp mokiveži ir martinos

p.s. pamačiau kad iš Kauno, tai martinoj, eurokose ir švaros prekese turetu but 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 25 balandžio 2012 - 11:47
QUOTE(DuNNo @ 2012 04 03, 20:38)
Mano atrasti sampunas ir balzamas
user posted image

Kaina dabar su akcija 12lt,tai sakiau uzsipirksiu dar pora wub.gif nebereikia jokiu kitu priemoniu,plaukai minksti,svelnus,blizga,kvapas malonus toks paprastas,neriecia nosies jokios braskes....zodziu paieskos baigtos.... thumbup.gif

Sakykit kas naudojate šį šampūną ar jis jums putoja normaliai, nes nusipirkau ir nesuprantu ar taip turi buti ar ten pripilta kažko ne to, šampunas skaidrus kvepia, bet putojimo jokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 25, 11:35)
Ačiū  smile.gif  Labiau norėčiau kremo konsistencijos, nes reikia ir maitinimo  unsure.gif

Martinoje is Zelionosios Aptiekos ar Elfos gamintoju turetu buti. biggrin.gif
Atsakyti
O kokia nebrangia priemone, valot makiažą veido kasdien? 4u.gif
Atsakyti