QUOTE(DuNNo @ 2012 04 27, 00:32)
neviduriuokit cia taip,gal daugiau pasiskaitykit

nedesiu cia straipsniu ta tema,ne tam tema skirta,bet ir neklaidinkit

sneka ,kad tik sneket,o palyginimai vienass uz kita vaizdingesni
kaip mandagiai mokate išreikšti nuomonę
jei sugebėtumėte ramiai, be jokio pykčio ar išankstinio nusistatymo perskaityti mano žodžius, tai galbūt jums pavyktų pamatyti tokius žodžius kaip "mano nuomone", "kaip suprantu", kurie reiškia, kad aš išreiškiau SAVO nuomonę ir supratimą.
gerai, paieškosiu informacijos apie plaukų šiugždėjimą:
"
Pažeidžiama natūrali riebalų plėvelė, kuri visuomet dengia sveikus plaukus ir sveiką odą, užsikemša poros, oda išsausėja, pleiskanoja. Pirmasis tokio neigiamo poveikio požymis yra švariai nuplautos odos ar išplautų plaukų šiugždėjimas. " iš
čia
vėlgi, jeigu galima, panele DuNNo, pasakysiu SAVO patirtį apie plaukų šiugždėjimą. Turėjau organix firmos plaukų šampūną ir balzamą. Plaunant plaukus tuo šampūnu MANO plaukai imdavo šiugždėti. Pirštų tarp plaukų tapdavo nebeįmanoma įkišti, nes jie siaubingai vėlėsi, buvo šiurkštūs. Taip pat buvo ir su išdžiovintais plaukais. Joks balzamas nepadėdavo. Pakeičiau šampūną - baigėsi visos bėdos. Plaukai vėl švelnūs, nesiveliantys, žvilgūs, slidūs.
Taigi atsiprašau, kad MANO NUOMONE, toks šampūno sukeliamas efektas nėra geras ir kad tokį šampūną AŠ iš karto mesčiau lauk.
P.S. žodžius, kurių nesugebėjote pamatyti mano ankstesniame poste parašiau didesniu šriftu