Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Aguonytė @ 2012 04 25, 13:07)
O kokia nebrangia priemone, valot makiažą veido kasdien? 4u.gif

Eveline miceliariniai skysčiai gan geri. 4u.gif Jau kelis išbandžiau.
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2012 04 25, 12:56)
Sakykit kas naudojate šį šampūną ar jis jums putoja normaliai, nes nusipirkau ir nesuprantu ar taip turi buti ar ten pripilta kažko ne to, šampunas skaidrus kvepia, bet putojimo jokio  g.gif

jus paskaitykite sudeti, gal joje nera sodium chloride sulfate (nezinau ar tiksliai toks pavadinimas), nes kiek pamenu is mokslo laiku tai jis sukelia putojima g.gif
Atsakyti
Parekomenduokit tušą kokį neblogą, tušų temoj mačiau, kad giria prestige ir essence tušus g.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2012 04 25, 13:56)
Sakykit kas naudojate šį šampūną ar jis jums putoja normaliai, nes nusipirkau ir nesuprantu ar taip turi buti ar ten pripilta kažko ne to, šampunas skaidrus kvepia, bet putojimo jokio  g.gif

Paziurekite sampuno sudeti, jei jame nera Sodiu Laureth Sulfate, tai ir neputos.
Sunkiai putoja naturalesni ir kokybiskesni sampunai. Man asmeniskai cia tik pliusas, nes tie gerai putojantys sampunai dazniausiai pilni visokiu chemikalu.
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2012 04 25, 18:50)
Paziurekite sampuno sudeti, jei jame nera Sodiu Laureth Sulfate, tai ir neputos.
Sunkiai putoja naturalesni ir kokybiskesni sampunai. Man asmeniskai cia tik pliusas, nes tie gerai putojantys sampunai dazniausiai pilni visokiu chemikalu.

Antru numeriu irasytas Sodiu Laureth Sulfate, tai kaip ir turėtų nors truputį putoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 04 25, 09:30)
Gal kas nors bandėte Organix firmos plaukų serumą Vanila silk?  Ir Eveline depiliacinį kremą?  ax.gif

Serumą naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 25, 13:22)
Eveline miceliariniai skysčiai gan geri. 4u.gif Jau kelis išbandžiau.

dėkui , išmėginsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 04 25, 12:44)

p.s. pamačiau kad iš Kauno, tai martinoj, eurokose ir švaros prekese turetu but 4u.gif

QUOTE(lauryna @ 2012 04 25, 13:03)
Martinoje is Zelionosios Aptiekos ar Elfos gamintoju  turetu buti. biggrin.gif

dėkui, išsirašiau, ieškosiu smile.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti cia nekart jau girtos kaukes plaukams
user posted image
plaukai minksti slidus svelnus, siandien net komplimenta gavau.
tiesa dar noriu paminet kad laikiau kauke kaip ir priklauso 5 min ir tikrai poveikis buvo, pries tai dukart naudojau bet trumpai laikiau po 1min gal tai nelabai kas ir jautes, tai va reik tik nepatinget smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 04 25, 19:23)
Ateinu pagirti cia nekart jau girtos kaukes plaukams
user posted image
plaukai minksti slidus svelnus, siandien net komplimenta gavau.
tiesa dar noriu paminet kad laikiau kauke kaip ir priklauso 5 min ir tikrai poveikis buvo, pries tai dukart naudojau bet trumpai laikiau po 1min gal tai nelabai kas ir jautes, tai va reik tik nepatinget smile.gif

O aš ją kaip tik nusipirkau,nes visos taip išgyrė,bet man visai nepatiko,plaukai nutriušę pradėjo atrodyt.. g.gif Dabar neturiu kur kišt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 25, 19:29)
Serumą naudoju smile.gif

Ir kaip? Ar patinka? Ką jis daro plaukams? g.gif Švelnina juos ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 25, 20:25)
O aš ją kaip tik nusipirkau,nes visos taip išgyrė,bet man visai nepatiko,plaukai nutriušę pradėjo atrodyt.. g.gif Dabar neturiu kur kišt doh.gif

Tai įkyriai bandot iškišt išparduotuvėj biggrin.gif
Atsakyti