QUOTE(pomidorusultys @ 2012 05 10, 14:53)
Man visai nepatiko, bet periodiškai skirtingose SM temose jį vis pagiria
 Man nepatiko, nes nešiurkštus.

tai vat saleje buvo 3 pardavejos, bet nei viena nepasisiule padeti
 tai vat saleje buvo 3 pardavejos, bet nei viena nepasisiule padeti   jis apziurejo lentynas, bet  mano norimu prekiu nerado, o nagu lakai zinojo kur yra, bet jau tingejo kilnoti kiekviena buteliuka ir ieskoti mano norimu spalvu
 jis apziurejo lentynas, bet  mano norimu prekiu nerado, o nagu lakai zinojo kur yra, bet jau tingejo kilnoti kiekviena buteliuka ir ieskoti mano norimu spalvu   

, dariausi ir veido kauke ir vonioje mirkau
, dariausi ir veido kauke ir vonioje mirkau   , kadangi mano nugara ir truputi rankos pabertos ''jaunatviniu'' spuogeliu , tai sakyciau gerai pasausino
 , kadangi mano nugara ir truputi rankos pabertos ''jaunatviniu'' spuogeliu , tai sakyciau gerai pasausino  , nors jausmas zemiau bambos nekoks
 , nors jausmas zemiau bambos nekoks   

na aisku MB neturejo pries darba tiek laiko, bet nuejo prie lentynu, pavaiksciuojo, bet nepastebejo mano norimu priemoniu ir esejo
 na aisku MB neturejo pries darba tiek laiko, bet nuejo prie lentynu, pavaiksciuojo, bet nepastebejo mano norimu priemoniu ir esejo   

tokios chamkos susirinkusios mano mama taip pat kelis kartus "užsirove"
 tokios chamkos susirinkusios mano mama taip pat kelis kartus "užsirove"  paplepam ir man rodos kad jos viska ant saves išbandžiusios
 paplepam ir man rodos kad jos viska ant saves išbandžiusios  na vat ten einu daugiau del ju ir velnias visada prisiperku daugiau negu planavau
 na vat ten einu daugiau del ju ir velnias visada prisiperku daugiau negu planavau  

gyvenu Lukšio gatvėj ir jei ne SM buciau nesugalvojus užeit į Martiną
  gyvenu Lukšio gatvėj ir jei ne SM buciau nesugalvojus užeit į Martiną  Eveline kremas stangrinantis krutinę -  labai labai patinka o dar kvapas
 Eveline kremas stangrinantis krutinę -  labai labai patinka o dar kvapas  nagus pagaliau užsiauginau ricinų aliejaus ir Eveline stipriklio dėka, o plaukams labai tiko Delia plauku šilkas
  nagus pagaliau užsiauginau ricinų aliejaus ir Eveline stipriklio dėka, o plaukams labai tiko Delia plauku šilkas  šiandien nusipirkau migdolų aliejaus 100 ml - 7,50 - rankas sušvelnino, dar bandysiu plaukams
 šiandien nusipirkau migdolų aliejaus 100 ml - 7,50 - rankas sušvelnino, dar bandysiu plaukams  buvau blondinė -  dabar rudaplauke tapau, todėl plaukai labai reikalauja priežiuros, blondiniškumas išvargino
 buvau blondinė -  dabar rudaplauke tapau, todėl plaukai labai reikalauja priežiuros, blondiniškumas išvargino