Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Buvau naujojoj Martinoj Kaune, tolokai nuo mano namų, bet vis tiek arčiau, nei Lukšio, tad manau, lankysiuos kas savaitgalį blush2.gif
Parduotuvė mažytė, bet iš esmės didžioji dalis anos Martinos prekių yra. Iš to, ko ieškojau, neradau tik Jordana lakų. Užtat buvo naujas žydras Eveline miceliarinis, kurio neradau didžiojoje Martinoje.
Pardavėja labai patiko, jauna graži mergaitė su begaline kantrybe ir entuziazmu, matyt, neseniai dirba prekyboje biggrin.gif cool.gif

Apie įsigytas šiandien prekes paliksiu atsiliepimus vėliau, kuomet išbandysiu, o kol kas pasidalinsiu nuomone tik apie vieną - pirkau Eveline depiliacinį kremą, sukomplektuotą kartu su Eveline blizgiu lūpoms. Depiliacinį jau gyriau anksčiau, IMHO, vienas geriausiu ir veiksmingiausiu. O blizgis tikrai maloniai nustebino bigsmile.gif Vadinasi Colour lip vitality, su šepetėliu, skaniai kvepia vaisiais, labai pigmentuotas, visiškai nelipnus. Išsirinkau atspalvį 570, buvo gal kokie 6 - 7 variantai, namuose prie dienos šviesos apsižiūrėjau, kad koralinis, kiek nusivyliau, nes parduotuvėje pasivaideno, kad rožinis, na bet sueis. Kokybė labai gera, priemoka už blizgį gavosi 1,20 lt. Kažkada pirkau Eveline tušą kartu su blizgiu, tai anas buvo toks labai šiaip sau, šį kartą pridėjo tikrai kokybišką, kaip nekeista smile.gif
Atsakyti
kaip gaila,kad pas mane Martinu nera doh.gif ta pati krema su blizgiu pirkau droge,mokejau 7.99 tai nezinau,kokia priemoka uz blizgi gavosi 4u.gif kramas man patiko,o blizgis svyruoja tarp gero ir nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2012 05 12, 13:10)
kaip gaila,kad pas mane Martinu nera doh.gif ta pati krema su blizgiu pirkau droge,mokejau 7.99 tai nezinau,kokia priemoka uz blizgi gavosi 4u.gif kramas man patiko,o blizgis svyruoja tarp gero ir nelabai ax.gif

Tuomet jums nėra ko gailėtis, Martinoje toks rinkinukas kainavo 10,49 ax.gif
Atsakyti
O kaip laikosi tie Jordana lakai? g.gif
Atsakyti
A matėt? Karoliniškių Norfoj atidarinėja Martina smile.gif Nebereiks niekur grūstis smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
tikraaai?
omg.

mano piniginei sakes.xD
Atsakyti
Tikrai tikrai smile.gif
Vakar jau prekes deliojo smile.gif

(tik neuzmaciau kada atsidaro)
Atsakyti
QUOTE(Gutyteee @ 2012 05 12, 00:43)
Super tema  thumbup.gif  gyvenu Lukšio gatvėj ir jei ne SM buciau nesugalvojus užeit į Martiną schmoll.gif Eveline kremas stangrinantis krutinę -  labai labai patinka o dar kvapas thumbup.gif  nagus pagaliau užsiauginau ricinų aliejaus ir Eveline stipriklio dėka, o plaukams labai tiko Delia plauku šilkas bigsmile.gif šiandien nusipirkau migdolų aliejaus 100 ml - 7,50 - rankas sušvelnino, dar bandysiu plaukams blush2.gif buvau blondinė -  dabar rudaplauke tapau, todėl plaukai labai reikalauja priežiuros, blondiniškumas išvargino doh.gif

koks Eveline stipriklis ir ka daro? mirksiukas.gif
Ir gal galite ideti foto kaip atrodo tas kremas krutinei? smile.gif visos tik sneka, o kaip atrodo tai neideda arba prasizioplinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 12, 18:35)
Ir gal galite ideti foto kaip atrodo tas kremas krutinei? smile.gif

Ir pačią krūtinę po poveikio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 05 12, 18:43)
Ir pačią krūtinę po poveikio laugh.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balta kava @ 2012 05 12, 15:36)
O kaip laikosi tie Jordana lakai?  g.gif

man 4 dienas, nes daug dirbu namu darbu

nesuprantu, kiekvienoje Martinoje kitokios kainos?
pvz. Vilkpedes Martinoje Jordana nagu lakai po 5,5lt, o kitur po 7lt g.gif

beja, kazkas ieskojo DECO collection akiu piestuku, tai ju yra Martinoje, kaina apie 1,5lt, paemiau dvi spalvas tamsiai ruda/violetine ir zalia/samanine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 12, 18:35)

Ir gal galite ideti foto kaip atrodo tas kremas krutinei? smile.gif

user posted image
QUOTE(LolitCafe @ 2012 05 12, 22:15)

nesuprantu, kiekvienoje Martinoje kitokios kainos?
pvz. Vilkpedes Martinoje Jordana nagu lakai po 5,5lt, o kitur po 7lt  g.gif

Šiom dienom Klp vienam PC vyksta akcijos Eveline produkcijai, deja, arba kainos spec sukeltos prieš akcijas, arba skirtingose Martinose skirtingos kainos. Aš pati esu iš Kns, tačiau mano mama gyvena Klp. Aš paprašiau jos nupirkti kelis Eveline produktus su nuolaida, tačiau kai palyginom pirmines kainas, pamačiau, kad nieko nelaimėjau, pas mus Kaune tokios pat kainos be nuolaidos, kaip Klp PC Big su 30 % nuolaida g.gif
Atsakyti