Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija sode, darže ir gėlyne :)

QUOTE(Zirzė @ 2013 03 05, 14:06)
tai kada db tinkamiausias laikas bus ispikiuoti pomidorus ir paprikas? jau labai reiktu

juk tik šiandien parašiau, kad per augantį, kad vaisinius per aviną, liūtą, šaulį ... Ar visai tokia prasta padėtis, kad nežinai, kur pažiūrėt, kas kada? Nu tai tada nuo kovo 13 d. 21,50 iki kovo 14 d. 21 val.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 05, 15:06)
tai kada db tinkamiausias laikas bus ispikiuoti pomidorus ir paprikas? jau labai reiktu

Jei dagyventų tai kovo 16, o jei kuo greičiau, tai nuo kovo 13 d iki 16 4u.gif
Atsakyti
Vieni nervai čia pas jus.... biggrin.gif Turbūt kai nežinai tų tinkamų dienų, tai ir viskas gaunasi gerai ir ramiai be nervų pasisėji. Mano sesė niekada nekreipia dėmesio į mėnulį ir juo labiau į ženklus. O derlius visada superinis. Šiemet man kažkaip irgi norisi nekreipti dėmesio. Juo labaiu, kad laiko visiškai nėra. Sėsiu, jaučiu, kai tik laiko atsiras..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 05, 15:27)
juk tik šiandien parašiau, kad per augantį, kad vaisinius per aviną, liūtą, šaulį ... Ar visai tokia prasta padėtis, kad nežinai, kur pažiūrėt, kas kada? Nu tai tada nuo kovo 13 d. 21,50 iki kovo 14 d. 21 val.
a

zinau kur ziuret bet vieni viena sako - kiti kita. Man reikia kad butu juodu ant balto parasyta - tokia ir tokia diena galima persodinti. Nepasitikiu savo supratimu. nes galiu suprasti visiskai kitaip nei yra
ir kam taip piktai? doh.gif

QUOTE(Saulužė @ 2013 03 05, 15:31)
Jei dagyventų tai kovo 16, o jei kuo greičiau, tai nuo kovo 13 d iki 16 4u.gif

aciu 4u.gif dagyventi tai jie dagyvens. na kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituliukas777 @ 2013 03 05, 14:58)
Vieni nervai čia pas jus.... biggrin.gif Turbūt kai nežinai tų tinkamų dienų, tai ir viskas gaunasi gerai ir ramiai be nervų pasisėji. Mano sesė niekada nekreipia dėmesio į mėnulį ir juo labiau į ženklus. O derlius visada superinis. Šiemet man kažkaip irgi norisi nekreipti dėmesio. Juo labaiu, kad laiko visiškai nėra. Sėsiu, jaučiu, kai tik laiko atsiras..... smile.gif

nu jei tau ramiau gyvent be mėnulių, tai gyvenk biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus niekad piktai nebuvo, visoj temutėj nieks nesipyko. Tik va, atėjo nauja Tamsta piktuolė nervuolė kažkokia... visai nesiderini su tokiais postais, geriau patylėk, jei ne nuotaika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 03 05, 15:20)
Pas mus niekad piktai nebuvo, visoj temutėj nieks nesipyko. Tik va, atėjo nauja Tamsta piktuolė nervuolė kažkokia... visai nesiderini su tokiais postais, geriau patylėk, jei ne nuotaika mirksiukas.gif

aš neradau piktuolių, norėjau pasakyt, o paskui pagalvojau, kad gal čia apie mane? ar tikrai apie mane? nu sorry, jei pasirodė, galiu nebesireikšt. bet tikrai nieko pikto negalvojau
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 05, 16:32)
aš neradau piktuolių, norėjau pasakyt, o paskui pagalvojau, kad gal čia apie mane? ar tikrai apie mane? nu sorry, jei pasirodė, galiu nebesireikšt. bet tikrai nieko pikto negalvojau

Nemanau, kad apie jus, labai gerai kai kas nors paprotina.Anksciau as tik i menuli kreipdavau demesi, bet dabar ir i zenklus. Siandien persodinau biski gelyciu, sanpauliju, nes jau mirtinai reikejo, gal ir nelabai gera diena, bet neradau greitu laiku tinkamesnes.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 05, 11:23)
jei jau šiemet taip išeina, tenka ieškot kitų tinkančių dienų. o ką konkrečiai norit daryt? gal mergelė ne vienintelė tinkama?

Noriu persodinti kambarines gelytes.Bet rudeni manau,kad netinka tai daryti,nes jos ruosiasi ramybes periodui ir judinti nelabai gerai butu.
Atsakyti
Sveikutes,
o kada siais metais "kirminu diena"? nes verkiant reikia pikiuoti pelargonijas, tai ziuriu, kad kovo 17-19(atrodo taip supratau, kai auga menulis vandenyje arba dvyniuoe. kadangi kovo 8-9 delcia, tai netinka).
Atsakyti
[quote=Rudojilape,2013 03 05, 19:08]
Sveikutes,
o kada siais metais "kirminu diena"?

penktadienis
Atsakyti
penktadienis
[/quote]

Aciu labai
Atsakyti