QUOTE(aguonele @ 2012 03 07, 10:08)
Salykliniai dribsniai bent man asmeniskai atitinka ta ka as is sakykime salyklo tikiuos. Jie tamsus ir kvepia duona

o vat salyklas (kalbu apie sausa, nes tik toki turejau) baltas kaip miltai ir nieko panasaus i Alinvos ideta neturi

Delto niekaip nesuprantu kaip tokie skirtumai yra...Oi kaip as uzpavydejau jums jo
(berasydama panarsiau intensyviau savo internetine parduotuve ir radau toki ruda salykla!!! Pasirodo baltas yra naturaliausias, o tamsus yra ruginis ir skirtas daugiau splavai ir skoniui. nu zodziu, kiekviena diena po naujiena
)
Nataliuncik o klausimo ar pas jus ir tokiu yra nesupratau? nu dribsniai greito paruosimo labai greitai isbrinksta, delto geriau stambesni. pas mus ju yra ruginiu , aviziniu, speltos ir velnias zino dar kokiu....
va kokie dribsniai grazus, as galiu juos tiesiog siaip atsidarius tik uostyti...
aišku, pas jus tokie labiau modernizuoti, čia kaip iš grūdų daro dribsnius, taip ir čia, iš salykinių grudų padaryti dribsniai
o baltas salyklas būna kvietinis, jis gerai baltai duonai, kvietiniai, pvzd.Palangos duonai. O natūralus yra kaip tamsusis taip ir šviesusis, skyriasi iš ko padarytas ir ar fermentuotas/nefermentuotas
Pas mus yra salyklo grūdai ir yra salyklas-atrodo kaip kava(ruginis, kvietinis, miežinis...), bet dribsnių kažkaip nepraktikuoja
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.