QUOTE(wituxas @ 2012 03 28, 12:03)
terra2, ar tikrai vandens reikia
300 gramu, gal ml, nes plikiniui nurodytas vandens kiekis yra ml?
Kepu sia plikyta duona ir nustabus rezultatas nuo pat pirmo karto

Vandeni pilu matuojant ml, bet man atrodo vandens gramais svoris lygus tam paciam mililitru kiekiui
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 28, 21:35)
O medų netinka kaitinti. Jį ir į arbatą tik pravėsusią galima dėti.
O kaip tokiu atveju su medaus tortu lakstais ar meduoliais, juk ten medus irgi islydomas, minkoma tesla ir kepamas

Nuo senu laiku
(nedrystu sakyti tarybiniu) atsimenu tu medauninku skoni ir kvapa be jokiu E - visi uzaugom sveiki, net nelyginant siuolaikiniu ryskiaspalviu ale sveiku tortu
Papildyta:
QUOTE(Alacka @ 2012 03 29, 10:07)
O cia radau nemazai receptu ir visur raso,kad isimam,pamaitinam ir laukiam 9-10 val.
Jeigu duonyte maisau vakare, tai rauga isimu is saldytuvo ryte , ji pamaitinu ir palieku virtuveje iki vakaro. Vakare jis man buna graziai isiburbuliaves

Praeita savaitgali kepiai paprasta, vadinama sveikuoliu duonele, tai netgi perkilo mano duonyte per nakti pakankamai vesioje 18 laipsniu temperaros patalpoje