Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

QUOTE(eliss @ 2012 02 25, 18:56)
Šiandien laukia ilgas vakaras su Была тебе любимая smile.gif
http://ruskino.ru/mov/13809

geras filmas,vertas dėmesio smile.gif

Aš pati nelendu į jokius asmeniškumus,jokias grupeles,čia filmų tema.Ne visada perskaitau kiekvieną postą,kiekvieno nekomentuoju,nereikia čia piktintis ,kad kažkam atsakiau,kažkam ne rolleyes.gif
Žiūrėkim filmus,dalinkimės įspūdžiais...nes kažko nebesmagu ir užeiti į šią temą.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 26, 13:13)
Tik neįsivaizduok čia vienintele ponia besanti lotuliukas.gif

Man rūsį semia, o namie viena. Ne do filmų doh.gif

nesu vienintele ponia, bet raso , kad nervavausi , o pirmas toks postas buvo mano bigsmile.gif nu nesvarbu, susireiksminti visada yra faina, a DA nepastebejot ax.gif
o kur kanalizacija? pumpuokit vandeni kokiu siurbliuku, uzjauciu , malonumas menkas...
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 02 25, 17:56)

Bet neteisinga sad.gif jis taip ir nesuzinojo, kad ji laukiasi, o ta jo drauge lakudra, tikrai ne jam biggrin.gif nu vienu zo, as norejau kitokios pabaigos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 02 26, 09:22)
gana,baigiam,ne pyktis uzejau

O panašu, kad būtent to biggrin.gif

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 26, 11:12)
Atsiriboju laikinai , nes kinozalo produkcija moku ir pati pasiziureti.O cituojamos keletos metu senumo paklodes su ilgiausiom serijom mane nedomina.
Is dvieju temu asaba buvo paprasyta iseiti , kai atejo i sita - issigandau unsure.gif
Intuicija neapgavo - pasidarė širšynas...

Neverta atsiriboti ir išeiti, tiesiog įjunk ignoravimo funkciją. Kadangi esu su tam tikra ponia susidūrusi jau kaip minimum dviejose temose ir iš abiejų ji su skandalais iššokavo, tiesiog nebekreipiu dėmesio biggrin.gif Žiūrim į pasaulį linksmai biggrin.gif
O kad kažkas kažkam nieko neatsako, nėra ko rypauti. Į mano postus irgi tankiai nereaguoja, tai ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 02 26, 00:16)
pirma kart as cia ,bet busiu nuo siol nuosekli skaitytoja ,nes esu maniake rusisku filmu ..
O geriausias matytas per paskutinius metus ,o gal net per gyvenima tai sitas wub.gif  nemiegojau para laiko ,taip pritrauke kad negalejau neziuret biggrin.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=824208

sveika atejus 4u.gif
as nemaciusi sito, bet jei jau toks 'uzkabinantis' tai gal ir vertetu zvilgtelet, nes man patinka filmai su veiksmu ir adrenalino doze, tik va jo ziurejima nusiklesiu i ateity, nes ziu seriju nemazai
Papildyta:
Atsiriboju laikinai , nes kinozalo produkcija moku ir pati pasiziureti.O cituojamos keletos metu senumo paklodes su ilgiausiom serijom mane nedomina.
Is dvieju temu asaba buvo paprasyta iseiti , kai atejo i sita - issigandau unsure.gif

QUOTE(Song @ 2012 02 26, 12:19)
O panašu, kad būtent to biggrin.gif
Neverta atsiriboti ir išeiti, tiesiog įjunk ignoravimo funkciją. Kadangi esu su tam tikra ponia susidūrusi jau kaip minimum dviejose temose ir iš abiejų ji su skandalais iššokavo, tiesiog nebekreipiu dėmesio biggrin.gif Žiūrim į pasaulį linksmai biggrin.gif

Pritariu, tikrai neverta. Ko gero siekis tos personos toks ir yra mirksiukas.gif
Cia palyginus ''mizeris'' pas mus temoje, bet stai kas kitur- tai nei grazu nei skanu http://www.supermama...?...4223&st=564 zvilgtelkit i paskutinius 3 puslapiukus g.gif Tai cia sioje temoje palyginus viskas baika. Duokim zalia sviesa ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 26 vasario 2012 - 13:41

QUOTE(Song @ 2012 02 26, 12:19)
Kadangi esu su tam tikra ponia susidūrusi jau kaip minimum dviejose temose ir iš abiejų ji su skandalais iššokavo, tiesiog nebekreipiu dėmesio biggrin.gif Žiūrim į pasaulį linksmai biggrin.gif

Nu turi moteriskaite problemu uzjauskim 4u.gif Ner kur ir kaip zmogui i save demesio atkreipt tai va pamane, kad mums idomu bus doh.gif
Einu sausainuku savo firminiu su dziovintais obuoliais kept, kai iskeps pavaisinsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 26 vasario 2012 - 13:18
QUOTE(Ingaja @ 2012 02 26, 13:16)
Einu sausainuku savo firminiu su dziovintais obuoliais kept, kai iskeps pavaisinsiu  4u.gif

o as va dabaigsiu viena filmuka ziureti ir vaziuosiu paplaukioti, tai prasau sulaukti manes, labai jau as tu sausainuku noreciau, net uzuodziu kaip kvepia wub.gif
Atsakyti
ujaaaa-aaaa biggrin.gif ogo- ogogoooo biggrin.gif Juodaji sarasa as ir kartais perskaitau , geras cia biggrin.gif as tai galvoju , kad moteris su dviem mazais vaikais turi perdaug laisvo laiko .
Uzdejau ignora ir ateinu atgal , tik prasymelis : necituokit JOS postu , nes tuomet matysim vistiek smile.gif
sian kepiau varskes pyraga, biskiuka is Ules , biskiuka is saves, labai skanutis wub.gif
as perejau ant 1955-1958 metu filmu ziurejimo.Labai jau patinka to meto zmoniu santykiai , mados , dulketi keliai... nei mobiliu , nei interneto, telikas irgi prabanga...Zmones tuomet atrode vyresni.
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 26, 14:02)
sveika atejus  4u.gif
as nemaciusi sito, bet jei jau toks 'uzkabinantis' tai gal ir vertetu zvilgtelet, nes man patinka filmai su veiksmu ir adrenalino doze, tik va jo ziurejima nusiklesiu i ateity, nes ziu seriju nemazai
Tai cia sioje temoje palyginus viskas baika. Duokim zalia sviesa ir tiek smile.gif

blush2.gif aciu ,nieks isskyrus jus net nesuregavo ,neskaiciau visu jusu temu ,tam laiko nera ,bet pazadu dazniau ilyst cia ...
O siaip idomu ar kas sita mano rekomenduojama filma ziurejo ,as tai ji ziureciau ir ziureciau ,nu bet i pusmeti syki wub.gif
Siaip dziaugiuos jus atradus ,o to siunciou visus is eiles filmus ,ir kartais ,o gal ne kartais o dazniausiai istrynu tik isijungus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 26, 13:02)
sveika atejus  4u.gif

Tikrai verta pasižiūrėti. Jau kartojuos blush2.gif Nemažai serijų, bet nei vienos nuobodžios. Tik va bėda, kai įtraukia niekas daugiau nerūpi. ax.gif bent jau mums su V taip buvo.

Dar neblogas, kas mėgsta žiūrėt su antrąja puse Охотник за караванами http://oko-kino.ru/l...010/43-1-0-3384

Atsakyti
ziuriu laida apie Makarski per rusus. Toks malonumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2012 02 26, 10:32)
as irgi pastebejau, kad cia yra kazkokia neva grupele susibendravusiu moteriskiu, o jei cia kazka parasai - esi ignoruojamas, pvz as rasiau, kad nesupratau pabaigos filmo Poceluj sudby, bet jokio atsakymo, bet kai, gal net ta pacia diena, parase kita nare, kad nesuprato filmo pabaigos tai jos postas buvo pacituotas  g.gif
tikrai susidaro ispudis, kad bendrauja tik susibendravusios  g.gif
man cia tikrai demesio nereik, nesu kazkokia igeidi mergaite, bet kai matai, kad kai kuriom ponioms nervai nelaiko, tai juokinga biggrin.gif  siulyciau i pirtis/baseina nuvaziuot atsipalaiduot mirksiukas.gif

tikrai taip nera mirksiukas.gif tiesiog gal kai paraset, nebuvo prisijungusi nei viena, kuri mate ta filma. Nera cia ignoro, tikrai faina tema thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2012 02 26, 11:45)
O geras  bigsmile.gif pirma karta per savo buvima forume isbandziau ignoravima, liuks veikia  bigsmile.gif ir siuksliu maziau matosi  thumbup.gif

O KAIP JI PASIDARYT ?? blush2.gif
Atsakyti