Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

Prasom vaisintis, gerai valgosi ziurint filmus bigsmile.gif
user posted image
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 26, 15:35)
O KAIP JI PASIDARYT ??  blush2.gif

atsidarai to zmogaus profili ir yra ignoruoti dalyvi ax.gif
oij atsiprasau uz dydi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 26 vasario 2012 - 16:27
QUOTE(iowa @ 2012 02 26, 14:14)

O siaip idomu ar kas sita mano rekomenduojama filma ziurejo ,as tai ji ziureciau ir ziureciau ,nu bet i pusmeti syki  wub.gif

Aš 2 serijas pažiūrėjau ir ištryniau-nors mėgstu detektyvus,bet man jame per daug "veiksmo",ar kaip čia pasakyt..Nu nemėgstu,kai šaltakraujiškai žudo ir kai primečiau,kad tiek serijų man reiks žiūrėt,tai pagalvojau,kad per tą laiką geriau kokį Zverobojų,ar Suprugi pažiūrėsiu-ramesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 02 26, 14:14)
O siaip idomu ar kas sita mano rekomenduojama filma ziurejo ,as tai ji ziureciau ir ziureciau ,nu bet i pusmeti syki  wub.gif

As perskaiciau, kad detektyvas ir supratau, kad tas filmas ne man blush2.gif
Atsakyti
Įklimpau šiandien su Морпехи,labai įdomus smile.gif nervina vienas bjaurus tipas,ot ir būna bjaurybių doh.gif
http://www.kino-teat...os/87303/annot/
Atsakyti
http://kinozal.tv/de...s.php?id=934308
i kinozala idetas siandien , neseniai ,gal cia jau buvo nuoroda, as nemacius smile.gif
Ingajapyragiukai thumbup.gif
Atsakyti
Pradėjau vėl du - Pocieluij sudby ir Gromovus...Baigias savaitgalis, o nepažiūrėta nieko. Ir šnd vakare ko gero chorus su mezginiu žiūrėsiu/klausysiu.

O man tinka detektyvai, kriminaliniai ir kitokie aštresni. Ir temoj prakalbau ir pasilikau ko gero dėl Rencytės(atsiprašau, kad nicą supaprastinau) rekonenduojamų vyriškų, kitų - labiau jau moteriškų filmų. Kiekvienam detektyve gi meilės yr biggrin.gif Niekada nežiūriu viena, bet kai mb žiūri, nebrokiju. Glucharius visus prasukom, dabar Pautina eina(sakė, žemokas lygis, bet numest gaila...) Zvorobojus atsiųstas, dar kažkoks Učitel v zakone...

Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 26, 18:32)

O man tinka detektyvai, kriminaliniai ir kitokie aštresni. 

Aš va ir ,kai ilgiau "bliaukas' pažiūriu,pasiilgstu detektyvų,bet ne per aštrių.Va tas Igra man jau "too much" buvo,nors iš pradžių maniau,kad tiks smile.gif Ir dar,jau kažkada minėjau,kad man idealiausias variantas,kai viena serija-viena byla,išnarpliota nuo pradžių iki galo.Va toks Suprugi.Nu kad ir 1000 serijų galėčiau žiūrėt ax.gif Va tada gali ir kiek aštresnis būt,bet žinau,kad pabaigoj serijos tam bjaurybei bus atlyginta už griekus tongue.gif ,o kad griešytų 20 serijų ir tik paskutinėj sulauktų atpildo-čia jau ne mano nervams blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 26 vasario 2012 - 19:12
Kad jau savoj temoj šiandien esu ignoruojama, tai išlįsiu čia biggrin.gif. Vis paskaitau, bet nespėju su Jūsų tempais. Liko 2 savaitės atostogų ir grįžtu darban, tai va norėčiau kad parekomenduotumėt ką nors tooooookio neilgo ir labai moteriško, kol vaikas daržely, diedas darbe, kad galėčiau pažiūrėt. Galvoju apie 80-tuosius. Ką manot?

O tą, kur ignoruojat, aš irgi buvau keliose temose sutikus. Nu fruktas, nu, ką bepasakysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2012 02 26, 19:35)
Kad jau savoj temoj šiandien esu ignoruojama, tai išlįsiu čia biggrin.gif. Vis paskaitau, bet nespėju su Jūsų tempais. Liko 2 savaitės atostogų ir grįžtu darban, tai va norėčiau kad parekomenduotumėt ką nors tooooookio neilgo ir labai moteriško, kol vaikas daržely, diedas darbe, kad galėčiau pažiūrėt. Galvoju apie 80-tuosius. Ką manot?

Gal ne visai 80-ieji (pradžia dar seniau man atrodo),bet gal Serafima prekrasnaja...Nors galai žino,ar čia moteriškas g.gif Nu ta Serafima tai man labai jau nemoteriška,bet filmas man kažkaip įstrigęs smegeninėn smile.gif
Atsakyti
norėčiau kad parekomenduotumėt ką nors tooooookio neilgo ir labai moteriško, kol vaikas daržely, diedas darbe, kad galėčiau pažiūrėt. Galvoju apie 80-tuosius. Ką manot?

Ar matytas Террор любовью ?
http://kinozal.tv/de...s.php?id=407103
Man labai labai patiko, Ir ko gero visoms žiūrėjusioms patiko.
Savoj temoj parekomendavau, tai iš apsižliumbusių gavau pastabą nejaudint taip stipriai biggrin.gif

Serafima irgi patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 26 vasario 2012 - 20:18
Kad jau savoj temoj šiandien esu ignoruojama, tai išlįsiu čia biggrin.gif

Ach tu nabagytė, ta kur labiausiai ignoruojama biggrin.gif
Serafima žiūrėk, kol dar namie sėdi.
Atsakyti
Морпехи, ziurejom su vyru, kartais jis melodramas su manim paziuri ax.gif
mums labai patiko wub.gif
Atsakyti