Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

QUOTE(svelni @ 2012 02 27, 21:36)
sitam filmui lb gerai parinktos aktores pagal ju atliekamus vaidmenis.Bet pats filmas visiskai nepatiko,o pabaiga isvis keista....kazkaip viskas vienas du ir pasibaige.
is 10 balu duociau 5......neuzkabino manes, toks sakyciau valgyti darant viena akimi gal ir galima ziureti  smile.gif ......

O man abudu šitie buvo visai nieko,bet aš juos ir žiūrėjau (kaip ir visus kitus) virtuvėj,gamindama,arba megzdama lotuliukas.gif O su tom pabaigom dažnai taip jau būna-tempia tempia,o paskui paskutinės serijos antroj pusėj tik bac-ir visi laimingi,blogiečiai nubausti smile.gif Saldesnė už saldžią pabaiga,kiek sunervina,bet paskui pamąstau,kad būt kam iš geriečių blogai pasibaigę-vėl susinervinčiau ..
O ta carica man kažkaip Serafimą truputį priminė ,tiksliau vyriausia iš seserų ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
vakar paziurejau 2 serijas ''Поцелуй судьбы'' - pirma dar su kazkokia intriga, tikejausi skandalo ar siaip ko idomesnio , antroji visiskai nepatiko, nuobodulys vienas, , trecia jau bijau ir ziureti.Aktore man labai nepatinka, ne tik todel , kad negrazi , bet ir tokia medine vaidyboj.Mamule labai patiko - o cia tai mamos ir dukters rysys thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutes,

na ko jus cia taip sureiksminat visus kurie kazka kazkaip kritikuoja...Atejau issakiau nuomone ir viskas.

PAziurejau " Bila tebe liubimaja" ( soriukas , kad lietuviskai),nu grazi istorija, ale banali kaip dvi kapeikos.Nei aktoriai kazkokie lb.grazus, nei istorija.Zodziu...laukiu ZOLUSHKOS. bigsmile.gif
Atsakyti
vienas geriausiu mano matytu filmu.. Адмиралъ! Ir siuzetu, ir aktoriais, ir laikotarpiu.. smile.gif
Atsakyti
Kaži aš mačius tuos Raiskije jabločki g.gif Nežinot? mirksiukas.gif

Papildyta:
Nu žinokit nemačius aš tų jabločkų. Po Gromovų reiks žiūrėt. Taip ir pavasario sulauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 28, 10:20)

vakar paziurejau 2 serijas ''Поцелуй судьбы''

nu man jis taip patiko,darykit ką norit smile.gif

Žiūrau Измена ,nieko toks,vaidina ta pati aktorė iš rojaus obuoliukų.Graži ji moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 28, 14:56)
Kaži aš mačius tuos Raiskije jabločki g.gif  Nežinot? mirksiukas.gif

Nu čia jau garbės reikalas pamatyti TOKĮ serialą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 28, 15:44)
Nu čia jau garbės reikalas pamatyti TOKĮ serialą  laugh.gif

Nu jau nebarkit ir neniekykit ax.gif Pažadu pasitaisyt mirksiukas.gif Čiestnaja pionierskaja pioneer.gif

O kaip Gromovų antra dalis - tradiciškai daug prastesnė už pirmąją?
Atsakyti
Ilgas labai tas obuoliukų serialas doh.gif Ir dar 3 dalys. bet trečios aš neran du parsisiųst, jei reiktų. O gal kol kas tik dvi yra g.gif
Nu jūs pažiūrėkit - aptarkit, aš iš paskos jei ką ax.gif Nespėju ir taip visų aptartų peržiūrėt.
O день гнева man visai patiko. galim a drąsiai vertinti 8 iš 10. O gal net 9.

Žiūriu Дети белой богини. Pradžia nekabino. Bet dabar jau lyg ir nieko. 3 serijas peržiūrėjau tik dar.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 28, 17:17)
Nu jau nebarkit ir neniekykit ax.gif  Pažadu pasitaisyt mirksiukas.gif  Čiestnaja pionierskaja pioneer.gif

O kaip Gromovų antra dalis - tradiciškai daug prastesnė už pirmąją?

Reik pasitaisyt biggrin.gif

Mano požiūriu prastesnė. Nedaug, bet .....
QUOTE(Dajulita @ 2012 02 28, 17:27)
Ilgas labai tas obuoliukų serialas doh.gif  Ir dar 3 dalys. bet trečios aš neran du parsisiųst, jei reiktų. O gal kol kas tik dvi yra  g.gif

O ne dvi dalys?
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 02 28, 17:27)
Ilgas labai tas obuoliukų serialas doh.gif  Ir dar 3 dalys. bet trečios aš neran du parsisiųst, jei reiktų. O gal kol kas tik dvi yra  g.gif

kodel 3 dalys? man atrodo kad tik 2 mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Erivera @ 2012 02 28, 11:55)
vienas geriausiu mano matytu filmu.. Адмиралъ! Ir siuzetu, ir aktoriais, ir laikotarpiu.. smile.gif

oi kaip man jo ten gaila buvo, net asara nubyrejo cray.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2012 02 28, 15:51)
nu man jis taip patiko,darykit ką norit smile.gif

Žiūrau Измена ,nieko toks,vaidina ta pati aktorė iš rojaus obuoliukų.Graži ji moteris smile.gif

tikrai? ir man ji patinka, esu pora filmu su ja maciusi, tai tikrai tokia charakteringa, isskirtine man pasirode, turi kazkokio savito zavesio
Atsakyti
Visgi, as iki pat pabaigos nesitikejau tokios pabaigos.Lietuve..bet kadangi rusams budinga siek tiek pakankinti ziurovus, isspausti asareles, tai naturaluVat tokie filmai mane ir zavi.Vienu ypu..
Nemegstu per daug serialu, ar mini serialu kokiu 8 seriju, nes tada jau taip istempia viska..Tada jau ne veiksmas vyksta, o veiksmu analize...Zodziu, sumazeja mano ziurimu filmu kiekis... smile.gif
Atsakyti