Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 27, 17:06)
Dievuliukau , as vien tik del mirusio aktoriaus neziuresiu , man jo gaila, kazkodel senesni filmai su visais jau anapilin iskeliavusiais mane taip nejaudina kaip dabartiniai. filmu su Galkinu irgi neziuriu del tos pacios priezasties, nors isties jie geri.

Aš kai žalia šiuo klausimu blush2.gif Paklausiu kuris miręs po filmo peržiūros. ax.gif
Nors man tai nėra kliūtis. Kitus filmus žiūriu su pagarba aktoriams, kurie ATA. smile.gif
Atsakyti
O aš Galkiną įsimylėjau filme Ja lečiu (aš gydau),tada pažiūrėjau tuos fūristus ir kaip tik jis išėjo anapilin.Nu jau tada va ir pradėjau kuist kinozalą-visus su juo pervariau.Man atrodo tik vienas ir telikęs-Katovskis.Nu bet tie nemylimi mano laikai ir nežinau...
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 27, 17:11)
o apie kuri filma cia eina kalba? nes vienas yra 2011metu o kitas tokiu pavadinimu 2012metu
supratau dabar doh.gif anas 2012metu dar neisejes i 'eteri', vadinas jus kalbat apie 2011metu. kol kas atidesiu ateiciai, nes ziuriu seriju nemazai mastau.gif

8 serijos.
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 27, 16:58)
O jus mielos moteriskes tikrai manet kad per SEPTYniu temu gyvavima nebus susibendravusiu senbuviu? bet juk tai normalu doh.gif
Pirmoji tema startavo 2011 sausio menesi, o jus dar cypsit kad cia yra susibendravusiu ...

na kadangi as ne vista o zmogus, tai as kalbu, o cypsi temoje kazkas g.gif biggrin.gif
man tas neuzkliutu nei kiek, kad manes nepacitavo, bet uzkliuvo, kad butent i kitos posta buvo pacituota, nors postas galima buvo vienodas, apie to pacio filmo neaiskia pabaiga mirksiukas.gif
ir man visai nesvarbu ar 7temos ar 1tema, faktas lieka faktu - nauju nariu ignoravimas.
Bet kadangi as jau pamirsau, o Jus vel grizot prie sito, tai atsakau ir as biggrin.gif
Atsakyti
Mergai, bet čia gi ne bendraminčiai/bendraamžiai, kad cituoti ir atsakinėti į visus postus, o jei neturi ką pasakyt, dėt balionus. Kas turi ką pasakyt-pasako. Aš, pvz, dažniausiai negaliu atsakyt apie visokias pabaigas, nes be filmų žiūrėjimo dar ir dirbu, taigi, tempai vargani biggrin.gif
Atsakyti

Ale tai kam čia būt, jei nepatinka? Pasiimi nuorodas ir žiūrai. Tą ir aš ilgą laiką dariau,,, Bet pajutau smagią aplinką ir pasilkau.
Nepatinka kurios kalbėtojos, nekreipi dėmesio. Negi nepastebėjot, kad ir ponioms užkliuvo vienintelė, labai forume žinoma, iš daug temų išprašyta...

Nepatinka tema, kurkit savas, bus įdomu ateis kažkas, pasikvieskit patinkančias. Mane iš čia tai tik Visgi išvaryt turi teisę ax.gif Nekviesta atėjau, neprašoma išeisiu. Kai panorėsiu tongue.gif

Kad čia nebūtų jokių barnių ir priekaištų. Vat tep vat. Pasisakiau vyresnės teisėmis biggrin.gif Ir be akinių, tai atsiprašau už klaidas.

Tai buvo paskutinė žinutė apie asmeniškumus.

Vydamasi grafiką visomis išgalėmis, žiūrau Gromovų pirmą dalį.Kaip kažkuri teisingą apibūdinimą paminėjot - ištisinė bliauka. Jetau jetau, kiek ašarų išlieju. Norinčioms pabliaut ir dar nemačiusioms rekomenduoju.
Atsakyti
ai , kaip pasiskaitau bereikalingus priekaistus tai ir man norisi pakudakuoti ir pacypauti , ale patylesiu. 4u.gif
Ka tik paziurejau Алиби-надежда, алиби-любовь
ir visai nieko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 27, 20:22)
Mergai, bet čia gi ne bendraminčiai/bendraamžiai, kad cituoti ir atsakinėti į visus postus, o jei neturi ką pasakyt, dėt balionus. Kas turi ką pasakyt-pasako. Aš, pvz, dažniausiai negaliu atsakyt apie visokias pabaigas, nes be filmų žiūrėjimo dar ir dirbu, taigi, tempai vargani biggrin.gif

nus kadangi jau kuris laikas paskaitau temą, tai manyčiau, kad ji turi potencijos išsikraustyt į bendraminčius biggrin.gif

prisiminiau seną 4 dalių filmą gal jau jūsų ir aptartą, man visai patikusį
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 27, 13:47)
Kabi ja byla carica. Neužkabino pirmos 2 serijos iki to momento kol iš paskos Vadimui iš miegamojo išlindo tas žavusis jo padėjėjas doh.gif  lotuliukas.gif Vo čia jau užkabino lotuliukas.gif

sitam filmui lb gerai parinktos aktores pagal ju atliekamus vaidmenis.Bet pats filmas visiskai nepatiko,o pabaiga isvis keista....kazkaip viskas vienas du ir pasibaige.

QUOTE(eliss @ 2012 02 27, 14:32)

Aš per kelis filmus einu,vienus pati žiūriu,kitus su vyru...Vakare laukia  Измена ,vat komentarų kažkaip neprisimenu g.gif Pagal anonsą visai nieko smile.gif

is 10 balu duociau 5......neuzkabino manes, toks sakyciau valgyti darant viena akimi gal ir galima ziureti smile.gif ......
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 27, 20:59)
Vydamasi grafiką visomis išgalėmis, žiūrau Gromovų pirmą dalį.Kaip kažkuri teisingą apibūdinimą paminėjot - ištisinė bliauka. Jetau jetau, kiek ašarų išlieju. Norinčioms pabliaut ir dar nemačiusioms rekomenduoju.

Neseniai Rojaus obuoliukus pakartojau, aišku blioviau lyg pirmą kart žiūrėdama.
Atsakyti
Nu va siandien produktyvi diena ax.gif 3 jusu pasiulytus filmus isidejau i favoritus bigsmile.gif o minusas, kad nei vieno neperziurejau, nes visa vakara gastroliavau blush2.gif
Jei rutuliojant ta ginca toliau, nu keistos merginos kai kurios, kazkaip negirdejau, kad forumo taisykles skelbia, kad reik visas cituot ir i visu klausimus atsakyt cool.gif Yra laiko atsakau, nera - sorriuks susirenku ka pasiule ir maunu lauk blush2.gif Todel gali but taip, kad i vienos tokia pat zinute neatsakiau, o i kitos atsakiau ir nematau cia jokiu asmeniskumu ar kriminalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 27, 21:57)
Neseniai Rojaus obuoliukus pakartojau, aišku blioviau lyg pirmą kart žiūrėdama.

o as zinokit noreciau bet nedristu 'pakartoti', nes butu lygiai tas pats kaip pirma karta cray.gif
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2012 02 27, 21:36)
pabaiga isvis keista....kazkaip viskas vienas du ir pasibaige.

man visumoj kaip ir nieko pasirode o pabaiga lyg irgi neisbaigta, tokia atsaini...lyg kazko truktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 27 vasario 2012 - 22:17