Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 03 06, 12:07)
Sveika. Taip, su serijom.
''Райские яблочки'' /2008/ 12 cерий
''Райские яблочки – 2'' /2009/ 24 cерий
user posted image
Nuostabus filmas ax.gif sentimentai uzpludo

oi va per ji tai blioviau ui kaip blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Aš kažkaip neįsijaučiu tiek, kad per serialus verkčiau ax.gif va koks filmas tai gali sugraudinti, kaip pvz. Pearl Harboras
Giulchitai man patiko, tačiau truputį priekaištų turiu pagrindinės aktorės vaidyboje, ypač paskutinėj serijoj, nelabi natūrali ....na čia mano nuomonė.
O va obuoliukus žiūrėjau visas serijas, bet man jis nėra kažko labai ypatingas..
Man įspūdį paliko šie filmai 1941, 1942, Rodstveniki iz nebes (jei teisingai pamenu) ir kai jų tiek peržiūrėta, neina atgaminti nieko lotuliukas.gif doh.gif ai dar Serdse Marii (su Makarskiu) ir iš paskutinių Dnevnik doktora zaicevoi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 06 kovo 2012 - 13:08
As vat to ir bijau, kad jau kai pradedi ziuret tuos SErialus, tada nebegali sustot. Na ka.teks kokia naktele paaukot, su vaikais susitart kad ryte ilgiau pamiegotu ir verk puse nakties... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 06, 13:45)
Tokiam filmui negaila laiko wub.gif

Tikrai taip.

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 06, 13:57)
oi va per ji tai blioviau ui kaip  blush2.gif  doh.gif

Oi, ir as.

QUOTE(amirrr @ 2012 03 06, 14:03)
Man įspūdį paliko šie filmai 1941, 1942, Rodstveniki iz nebes (jei teisingai pamenu)  Dnevnik doktora zaicevoi smile.gif

Man sitie taip pat.

QUOTE(Erivera @ 2012 03 06, 14:05)
As vat to ir bijau, kad jau kai pradedi ziuret tuos SErialus, tada nebegali sustot. Na ka.teks kokia naktele paaukot... biggrin.gif

Va va. As kazkaip tu serialu ilgu gi nelabai pastaruoju metu norejau ziureti, man max iki 4-riu seriju ir gana, ir tai per daug rodos. Bet, kai prikauste demesi ir per savaitgali pavariau du filmus po 8-nias serijas doh.gif tai as vakar komplimento sulaukiau- "serialu maniakas" mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Erivera @ 2012 03 06, 11:22)
doh.gif  ojei... doh.gif  na jei per tv, is karo po kokias tris serijas rodytu tai dar dar...o taip jauciu reikes moraliskai nusiteikt...kada nors... rolleyes.gif
Aciukas 4u.gif

pradėjus žiūrėt labai įtraukia mirksiukas.gif

labas 4u.gif baigiau savaitgalį obuoliukus ir pirma mintis pasibaigus: slogus verysad.gif įdomus, įtraukiantis, nu bet taip visų gyvenimai kažkaip ne taip nuėjo... ir dar labai Izočka nervino doh.gif nu dar neteko matyt tokios kuolą prarijusios aktorės doh.gif nei mimikos, nei intonacijos ir dar personažas toks doh.gif bet šiaip tai labai liuks, 10 su minusu biggrin.gif

dabar jau giuličitaj 8 serijos tupi kompe, 2 peržiūrėtos wub.gif

p.s. sveikinimai torto autorei 4u.gif gera idėja thumbup.gif reikės cool.gif gimtadieniui kept, žiūrėsiu ir guosiuos, kad ir ne toks senas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arden: 06 kovo 2012 - 14:00
NA ka paziurejau greituoju budu as tas astuonias serijas Obuoliuku...naaaaa...baisiai viskas nuspejama, todel nelabai uzkabino...Manau gerai paplusejus viska galima buvo ir i 4 serijas sukist..
Beveik isivaizduoju kas bus antroj dali... (kazkas panasaus kaip I vsio taki ja liubliu...???) g.gif
Papildyta:
Va GIULCITAJ tikrai geresnis variantas....!Nors pagrindine aktore keisciau. O Rudovai kiek pastebejau tinka blogiukes vaidmenys.Atsiskleidzia, naturaliai vaidina...Gal panasiai kaip gyvenime? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erivera @ 2012 03 06, 14:16)
Va GIULCITAJ tikrai geresnis variantas....!

Nebalamutykit biggrin.gif Vakar buvo griežtai liepta man žiūrėt abaliukus, tai šįvakar staruosiu, jei nieks nesutrukdys...
Tik kažkas su manim atsitiko, vakare galiu žiūrėt ilgai, jei mezgu. Jei mezginį padedu iškart miegan patraukia...

O ką reiškia "greituoju būdu"? Negi ir jūs kaip aš žiūrit biškį pagreitintai? lotuliukas.gif Labai jau tyčiojasi iš šito brangusis. Bet kitu atveju per pietų pertrauką nespėčiau serijos pažiūrėt mirksiukas.gif lotuliukas.gif O kai dialogo nėr, rodo gamtos vaozdus, kažkas kažkur eina ar važiuoja, tai ir smarkiau pasigreitinu biggrin.gif
Atsakyti
Na yra tokia kategorija filmu , kur norisi kartais net suletintai ziuret, o kita kategoroja kur is 40min,serijos uztenka paziureti kokias penkiolika ir viskas kaip ant delno.
Ziurekit ziurekit...juk skoniai skiriasi... mirksiukas.gif

O del mezginio bus dviguba nauda, ir mezginys bus greiciau baigtas ir filmukas paziuretas. biggrin.gif

Ir nera cia ko tyciotis is pagreitinto varianto! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 03 06, 15:44)
Negi ir jūs kaip aš žiūrit biškį pagreitintai? lotuliukas.gif  O kai dialogo nėr, rodo gamtos vaozdus, kažkas kažkur eina ar važiuoja, tai ir smarkiau pasigreitinu biggrin.gif

Na as asmeniskai tai ne schmoll.gif nesigauna man taip ziurint prasukineti. Man taip neidomu.
Jei ziuriu tai ziuredama bunu nuosekli, o jei neiseina taip tai visai neziuriu, laukiu momento. Cia matyt kaip kam, o as taip negaliu.
Na o jei filmas nebepatinka, tai visai metu ji lauk, net neprasuku i pati gala paziureti kuo gi jis pasibaigia.
Atsakyti
Gal kam teko matyti "Оля + Коля" /2007/? Idomu ar idomus mastau.gif Tik pavadinimas man tai jau gan kvailas.
http://www.vod.com.u...kolya-4261.html
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erivera @ 2012 03 06, 16:16)
O Rudovai kiek pastebejau tinka blogiukes vaidmenys.Atsiskleidzia, naturaliai vaidina

neseniai ziurejau Героиня своего романа su Rudova, nu tikrai jai blogietes vaidmuo tinka, taip kaip Antonovai -aukos smile.gif maciau Antonova vaidinancia smarkuole - juokingai atrodo , cypsi kaip zvirblelis.
Atsakyti
Kas yr Rudova? Gal jūs čia ne pagal pavardę, o pagal personažą? Man sudėtinga su tom pavardėm, kai šitiek laiko rusiško kino nežiūrėjau, o dabar tų aktorių šitiek priviso. Iš moterų išvis tik vieną pavardę atsimenu - Rozanovą, vyrų daugiau - Averiną, Dječenką, Solovjvą ir.... Maksą biggrin.gif
Paieškojau personose Rudevos - nėr ax.gif
Atsakyti