Natalia Rudova.Blondine!!!!(kai kur brunete, bet ji man vis tiek blondine.blondines, prasau neisizeist!
)

QUOTE(Vilioja @ 2012 03 06, 18:09)
Kas yr Rudova? Gal jūs čia ne pagal pavardę, o pagal personažą? Man sudėtinga su tom pavardėm, kai šitiek laiko rusiško kino nežiūrėjau, o dabar tų aktorių šitiek priviso. Iš moterų išvis tik vieną pavardę atsimenu - Rozanovą, vyrų daugiau - Averiną, Dječenką, Solovjvą ir.... Maksą
Paieškojau personose Rudevos - nėr
RudOvos

Paieškojau personose Rudevos - nėr

http://kinozal.tv/de...s.php?id=716417
spaudziat ant Rudovos ir jumi ismeta jos abrozeli

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 06, 16:17)
nu tyu jobtarararaika-jau per niekur neįeinu-nor suviduriuok iš pasiutimo

OI, nu negaliu, Goooglas juk visagalis.Tikrai ras ir tokia N.Rudova.

neieinu ir as, o ka tik buvau iejus, man patinka Цвет черёмухи , laukiu daugiau seriju , cia panasu i Maskva netiki asarom ,i Golubka ir tt. ir pan.
o jau parduotuve kokia fainulka - soda, sveriami makaronai, druska , trilitriakai sulciu, skaitliukai, blondinka pardaveja su kuodu, uxx mano vaikyste

o jau parduotuve kokia fainulka - soda, sveriami makaronai, druska , trilitriakai sulciu, skaitliukai, blondinka pardaveja su kuodu, uxx mano vaikyste

Liksiu nesuprasta , ale man tas ''Гюльчатай'' ne
paziurejau nepilnai viena serija.Nepatinka man ta tauta, jos paprociai , rubai.Aktore irgi.Ilgaplaukis neblogas, pasirasyciau jam.Da durne parsisiunciau visas 8 serijas

QUOTE(Vilioja @ 2012 03 06, 20:42)
O "Vkus granata" irgi nepatiko?
nemaciau.Abaliuku irgi.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 06, 18:45)
nemaciau.Abaliuku irgi.
Siaubas. Šitaip nusigyvent

QUOTE(Vilioja @ 2012 03 06, 20:49)
Ale tikrai , bet neziuresiu