Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

Vakar pradėjau žiūrėti Тропинка вдоль реки,nors turiu ir atsisiuntus,bet jei per teliką rodo...Labai jau lėtas,dar vaidyba ne kokia,gerai,kad 4 serijų tik rolleyes.gif

Mačiau reklamavo neblogų filmų:
Охотники за караванами

Белая гвардия - istorinis, su Porečenkovu(kažkam patinka smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 20, 22:41)
cia koki filma turit omeny- '20 metu be ....'  ?

idekit nuoroda, nes man siunciantis ismeta, kad torento klaida blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 02 21, 17:29)
idekit nuoroda, nes man siunciantis ismeta, kad torento klaida blink.gif

20 лет без любви
čia įdėjau online kur galima pasižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 21 vasario 2012 - 19:01
QUOTE(svelni @ 2012 02 21, 19:00)
20 лет без любви
čia įdėjau online kur galima pasižiūrėti  4u.gif

Oi aciu 4u.gif Nes siustis nelabai noriu, tai man jusu nuoroda pats tas thumbup.gif
Paziurejau pradzia pirmos serijos- ir man visai net nieko (kiek is pradzios galiu spresti, o juolab ir aktoriai neblogi, tai man tas patinka)

Laba vakara
Pagaliau as namuose. Tai ka, nelabai pavyko tos ziemos isvaryti, isisiautejo ji kaip reikalas
Atsakyti
Kazkurioj temoje, nepamenu kuri mergina buvo idejusi nuoroda serialo (turku).Buvaupradejusi ji online ziureti ir nebeatgaminu nei pavadinimo, nieko....Nu niekaip nerandu kurioj temoj, jau knisu kokia valanda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 02 21, 19:54)
Kazkurioj temoje, nepamenu kuri mergina buvo idejusi nuoroda serialo (turku).Buvaupradejusi ji online ziureti ir nebeatgaminu nei pavadinimo, nieko....Nu niekaip nerandu kurioj temoj, jau knisu kokia valanda  doh.gif

Man regis 6-oje o gal 5-oje temoje mastau.gif ten kur aCeit rusaite yra tarp to turko mylimuju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 21 vasario 2012 - 20:00
QUOTE(eliss @ 2012 02 21, 15:46)
Белая гвардия - istorinis, su Porečenkovu(kažkam patinka smile.gif )

4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 21, 20:57)
Man regis 6-oje o gal 5-oje temoje mastau.gif ten kur aCeit rusaite yra tarp to turko mylimuju?

aha sitas smile.gif einu ieskoti toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 02 21, 20:06)
aha sitas smile.gif  einu ieskoti toliau  biggrin.gif

o gal ziurekit 4 temoje, ir nesenia maciau juk, na nepamenu kurioj temoj tiksliai nors tu ka
5-oje temoje tikrai nera smile.gif bandau padeti jums, vadinas ieskoti reik kitose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 21 vasario 2012 - 20:25
4u.gif 4u.gif 4u.gif Mielos mergaites, tikrai nuosirdziai gailiuosiu , kad esam virtualios, labai noreciau pavaisinti taure sampano ir sokoladiniu pyragu, kuris tirpsta burnoje ax.gif aciu visoms uz sveikinimus, siandien labai daug sampano , taip , kad filmu jau neziuresiu ir nekomentuosiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokios visos šaunuolės, kaip džiugu kasdien užeiti į šią temukę ir rasti naujų dar nematytu jūsų rekomenduojamų pažiūrėti filmų..Ponia Delovej su tortadieniu..lai pildosi visos svajos..
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 21, 20:22)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Mielos mergaites, tikrai nuosirdziai gailiuosiu , kad esam virtualios, labai noreciau pavaisinti taure sampano ir sokoladiniu pyragu, kuris tirpsta burnoje ax.gif aciu visoms uz sveikinimus, siandien labai daug sampano , taip , kad filmu jau neziuresiu ir nekomentuosiu. drinks_cheers.gif

wub.gif
na kokie cia gali buti ziurejimai ir komentavimai tokia diena, dziaukites puikiu graziu vakaru ir sveskite sveskite sveskite.... o mes jau cia pasistengsim bendromis jegomis deti visas pastangas mirksiukas.gif kad grizusi turetumet plaaatu asortimenta pasirinkimui ir galetumet atsipalaidavusi kaifuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 21 vasario 2012 - 20:33