Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

ne į temą blush2.gif

Ramsiau, mainom avatarus mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pamačiau net prunkštelėjau koks pažįstamas vaizdialis biggrin.gif
Atsakyti
PRIKEPIAU KEKSIUKU, APDOVANOJAU KAIMYNES TULPEM , BO TAI VIENA RASODOS DUODA, KITA VEL KVIETKOMIS DALINASI , SENOS GEROS MOTERISKES, PAVAISINO, prislakiau sampes, dabar gerai.Ai , rasau didelem raidem, bo mazu nematau.Sorry uz posta 4u.gif vistiek nieko naujo nera ka ziuret tongue.gif
jau yra
http://kinozal.tv/de...s.php?id=938931
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 08 kovo 2012 - 16:32
QUOTE(Ramsius @ 2012 03 08, 13:36)
Nu kažin ar ilgai juoksies g.gif
Aš šiaip ne taip 8 serijas tik ištempiau doh.gif Nu taip persūdyta kad  doh.gif

Kažkodėl jaučiu,kad juoksiuos..Nu 6 serijas dar tik prakrizenau,bet balsu thumbup.gif

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 08, 16:25)
PRIKEPIAU KEKSIUKU, APDOVANOJAU KAIMYNES TULPEM , BO TAI VIENA RASODOS DUODA, KITA VEL KVIETKOMIS DALINASI , SENOS GEROS MOTERISKES, PAVAISINO, prislakiau sampes, dabar gerai.Ai , rasau didelem raidem, bo mazu nematau.Sorry uz  posta 4u.gif vistiek nieko naujo nera ka ziuret tongue.gif

Nu labai panaši veikla pas mus šiandien:aš ir prikepiau dvi blėtukes keksiukų,dabar dukra puošia-mat vidurinėliui ryt mokykloj Kaziuko mugė. O atėjo draugė ir dviese "sulesėm"butelką šampės..Ot maitinanti mamka duoda vaizdų doh.gif blush2.gif
Atsakyti
tai svenciat visos? biggrin.gif
ziurekit Невеста моего друга
paprasta, banali melodrama, aktorius labai zavus Михаил Пшеничный wub.gif
Atsakyti
Taigi neperseniausiai beveik vienbalsiai nubalsavom - mes inteligentės. Banalybėms - ne. O tos nieviestos net neatsisunčiau. Milijonierių tik. Ir Evrovizijos rusiškos finalą su visom babuškom.
Nu padaiuojam dar kartą

http://www.youtube.c...h?v=_1pfhQNX2cI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 08 kovo 2012 - 22:07
QUOTE(arden @ 2012 03 08, 16:17)
Ramsiau, mainom avatarus  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pamačiau net prunkštelėjau koks pažįstamas vaizdialis  biggrin.gif

Ne i tema biggrin.gif
Zinok kiek ieskojau kol radau, tik vienu rysuleliu ir pauksciu per daug tongue.gif
Ale jei rastum man pamainyma, galiu atiduot savaji lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu brangiosios, jei bogu, kai baigs mano studentai savo studijas magistru ir bakalauru, tai ziuresiu viska padriad, ka is cia susikonspektavau...jau nzn kiek numeriu tu pavadinimu mano sarasiuke yra doh.gif
Dabar gi negaliu doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 03 08, 22:33)

Ale jei rastum man pamainyma, galiu atiduot savaji lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bala nematė to avataro, yra viena nepageidaujama smulkmena jame - gandras. man šitiems paukščiams fobija jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2012 03 08, 22:44)
bala nematė to avataro, yra viena nepageidaujama smulkmena jame - gandras. man šitiems paukščiams fobija jau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man ne kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 08, 19:25)

ziurekit Невеста моего друга
paprasta, banali melodrama, aktorius labai zavus Михаил Пшеничный wub.gif

man tai sis kinas schmoll.gif vakar ziurejau Ящик Пандоры ,sitas stiprus kinas wub.gif asara isspaudziau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 08, 17:25)

siulau tikrai paziureti smile.gif smile.gif aciu Poniai Delovej 4u.gif lb patiko filmas, ir mintis gera smile.gif
Papildyta:
pradejau ziureti "Принцесса и нищенка (2009)"online
gal maciusios? siaip kol kas neblogas, idomu kaip toliau...
Atsakyti
Labas rytas
Turetu buti neblogas "Подари мне воскресение" /2012/
Neblogi aktoriai vaidina: Иван Жидков, Дмитрий Исаев, Марина Яковлева, Ксения Князева ir t.t.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=939177

Pagal siuzeto aprasyma sudomino (raso kad siand turetu buti jo 'startas') g.gif
"Уральская кружевница" /2012/
http://filmove.ru/bo...012/26-1-0-1279
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 kovo 2012 - 09:22
QUOTE(Vilioja @ 2012 03 08, 22:04)

lotuliukas.gif thumbup.gif Geras papokštavimas ir originalu lotuliukas.gif Jaučiu,kad balsuosiu lotuliukas.gif

QUOTE(arden @ 2012 03 08, 22:44)
bala nematė to avataro, yra viena nepageidaujama smulkmena jame - gandras. man šitiems paukščiams fobija jau  lotuliukas.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 03 08, 22:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man ne kitaip doh.gif

Oi prajuokinot,kolegės..Nu aš dar mielai kokį rioz čiupčiau gandrą už kojos..Taip pamąstau,kol nepradedau mąstyt,kad paskui ir laukia bakalaurai-magistrai lotuliukas.gif O paskui vėl iš pradžių lotuliukas.gif O tėvelis sakė,kad jei dar kartą nučiuptų tą gandrą,tai išskreda Europon,be teisės grįšt namo lotuliukas.gif
Atsakyti