Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 07, 22:39)
o as dabar per Gala tv ziuriu Klausimelio archyva ir suzinojau, kad Pikaso yra ne dailininkas o liga, nuo kurios zmones kasosi biggrin.gif neturiu ka ziureti verysad.gif  per kinozala neberandu niekoooo verysad.gif

lotuliukas.gif cia apie picaso
.. o kitas ir man nejuokinga atejau paklaust ka ziuret verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 07, 22:39)
o as dabar per Gala tv ziuriu Klausimelio archyva ir suzinojau, kad Pikaso yra ne dailininkas o liga, nuo kurios zmones kasosi biggrin.gif neturiu ka ziureti verysad.gif  per kinozala neberandu niekoooo verysad.gif

sutinku su tamsta, kad deja is tikro siuo metu ten nieko ner ka ziureti
Atsakyti
Nezinau, kazkas su manimi darosi unsure.gif Ziurejom su vyru vakar "Gulcatai". Tai atsikankinom tris serijas, vyras atsispjaude, sako, nesiusiu daugiau. Na vyras tai vyras, bet kad ir manes neuzkabino tas filmas, labai jau meksikietiskas variantas, o as tokiu nemegstu blush2.gif

Uz tai mums metu atradimas buvo "Zapisi ekspidotora tainoj kanceliariji", pirmas sezonas toks su beda dar, dvi pirmos serijos ir man nuobodokos buvo, jau galvojau mesiu, bet paskui isivaziavo, prasidejo detektyvai, na o antras sezonas is viso toks fainas, toki pagreiti igavo, nuotykiai, humoras, kazkuom panasu i "Karibu piratus", irgi atsiranda toks piratas humoristas thumbup.gif tik kad be fantastikos elementu, vien nuotykiai, spagu kautynes, lobiu ieskojimai ir grobimai, masonu ordinas, Petro II istvirkavimai, nu liuks good.gif Man tokie istoriniai patinka drinks_cheers.gif Kur rasti dar?

Vyras tai ziuri "Kostopraf"-panasus i "Daktara Housa" vienas prie vieno: kaimo daktaras, labai gabus, patenka i prestizine ligonine ir ten sukuria savo komanda bei gydo sunkiomis ligomis sergancius ligonius.
Atsakyti
user posted imageSU MŪSŲ ŠVENTE 4u.gif
Kad ir kaip kas prieštarautų, man kovo 8 patinka labiau už gimtadienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 03 08, 10:56)
Kad ir kaip kas prieštarautų, man kovo 8 patinka labiau už gimtadienį biggrin.gif

Su kovo 8 - ja, mergytes, man irgi si diena patinka, juk ankstyvas pavasaris, o kaimynas ax.gif iteikia tulpe, kad ir viena ziedeli , malonu baisiai thumbup.gif jau vakar vakare mama pasveikinau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 08, 07:52)
Nezinau, kazkas su manimi darosi unsure.gif Ziurejom su vyru vakar "Gulcatai". Tai atsikankinom tris serijas, manes neuzkabino tas filmas

o as tik 1 serija paziurejau ir schmoll.gif
Atsakyti
Su tulpių diena,kolegės mirksiukas.gif
user posted image
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 08, 05:52)

Vyras tai ziuri "Kostopraf"-panasus i "Daktara Housa" vienas prie vieno: kaimo daktaras, labai gabus, patenka i prestizine ligonine ir ten sukuria savo komanda bei gydo sunkiomis ligomis sergancius ligonius.

Oi tai man patiks thumbup.gif
O aš vakar pabaigiau SOBR,nužliumbiau pusmetrį ir įsirašiau Mitiajaus baikes...Nu dabar kokią pusantros dienos pasijuoksiu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 03 06, 19:49)
Siaubas. Šitaip nusigyvent bigsmile.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://kinozal.tv/de...s.php?id=938750
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 08, 09:26)
įsirašiau Mitiajaus baikes...Nu dabar kokią pusantros dienos pasijuoksiu  thumbup.gif

Nu kažin ar ilgai juoksies g.gif
Aš šiaip ne taip 8 serijas tik ištempiau doh.gif Nu taip persūdyta kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 03 08, 14:36)
Nu kažin ar ilgai juoksies g.gif
Aš šiaip ne taip 8 serijas tik ištempiau doh.gif Nu taip persūdyta kad  doh.gif

O mums su vyru labai patiko thumbup.gif Vietomis tikrai persudyta, negaliu nugincyti, bet paimti visumoj filma-tai geras, rusiskas humoras, su ju ta faina tokia kaimiska kalba ir naiviu Mintiajumi, ypac, kai jis isgerti uz dyka nori biggrin.gif Labiausiai patiko, kai jis i deputatus delegavosi, jau i antra puse seriju, nu antri "Svotai" ir be jokiu fantastiniu elementu(kaip Mintiajaus pirmose serijose) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 08, 15:25)
O mums su vyru labai patiko thumbup.gif Vietomis tikrai persudyta, negaliu nugincyti, bet paimti visumoj filma-tai geras, rusiskas humoras, su ju ta faina tokia kaimiska kalba ir naiviu Mintiajumi, ypac, kai jis isgerti uz dyka nori biggrin.gif Labiausiai patiko, kai jis i deputatus delegavosi, jau i antra puse seriju, nu antri "Svotai" ir be jokiu fantastiniu elementu(kaip Mintiajaus pirmose serijose) drinks_cheers.gif

Nu gerai kad pasakei, tadum reiks toliau ziureti tongue.gif
Atsakyti