Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

QUOTE(Rasytee @ 2012 09 25, 21:27)
kokias pirkai  bigsmile.gif ?

tokias iki kauliukų, kažkaip nematau jų internetiniame puslapyje g.gif o gal neatpažįstu biggrin.gif

QUOTE(Valentinka @ 2012 09 26, 09:39)
Aš irgi kelnes melynas iki kauliukų įsigijau, neišlendu  bigsmile.gif  skalbti rašo negalima, bet tikiuosi bus viskas gerai  thumbup.gif  Žiauriai smagios  thumbup.gif

gal tokios pat kaip ir maniškės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 09 26, 11:19)
tokias iki kauliukų, kažkaip nematau jų internetiniame puslapyje g.gif o gal neatpažįstu biggrin.gif
gal tokios pat kaip ir maniškės bigsmile.gif

nėra jų psl 4u.gif ilgis iki kauliukų, skinny kelnytės, su kantu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2012 09 26, 12:54)
nėra jų psl  4u.gif ilgis iki kauliukų, skinny kelnytės, su kantu  thumbup.gif

aha, šitos bigsmile.gif laaaabai mielos ir gražios biggrin.gif nors man jos nelabai skinny..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 26 rugsėjo 2012 - 14:19
QUOTE(gitaaa @ 2012 09 25, 16:59)
uh, pasirodo - esu neatidi MD gerbėja doh.gif  biggrin.gif apie tuos ir kalbėjau..asmeniškai man jie niočien', bet gal ant kojos ir geriau atrodo

stai foto,kaip atrodo ant kojos... dailus jie lb wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2012 09 27, 23:41)
stai foto,kaip atrodo ant kojos... dailus  jie lb wub.gif

Kuriame žurnale šita foto? g.gif ax.gif Gal daugiau kokių gėrių yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 09 27, 22:47)
Kuriame žurnale šita foto? g.gif  ax.gif Gal daugiau kokių gėrių yra biggrin.gif

CIA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 09 26, 15:19)
aha, šitos bigsmile.gif laaaabai mielos ir gražios biggrin.gif nors man jos nelabai skinny..

su kiselem is sonu bigsmile.gif man rodos as ir jas turiu blush2.gif
Atsakyti
Kai matau, kaip kartais merginos nemoka avėti guminių batų ir kaip dažnai juos avi nelaiku, pvz. kai faktiškai niekur "po balas" nevaikšto, realiai lauke sausa ar pusiau sausa, tai pamažu guminiai botai tampa blogo tono ženklu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 28, 08:43)
Kai matau, kaip kartais merginos nemoka avėti guminių batų ir kaip dažnai juos avi nelaiku, pvz. kai faktiškai niekur "po balas" nevaikšto, realiai lauke sausa ar pusiau sausa, tai pamažu guminiai botai tampa blogo tono ženklu cool.gif

drinks_cheers.gif ...senai pastebejau,kad botas gaunasi kone iseiginis apavas biggrin.gif
Atsakyti
Ypač labai "firminio", garsaus prekės ženklo biggrin.gif Saulė plieskia visą dieną, bet su botais. Ir ypač tos mėgsta avėti, kur realiai niekur lauke nevaikšto, važiuoja visur tik nuo durų iki durų (ar iki požeminės aikštelės "Panoramoje" biggrin.gif ), max keli metrai gryno šlapio asfalto. O po to visą dieną šunta su tais ilgais botais. Bet užtat joms labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 09 28, 10:49)
drinks_cheers.gif ...senai pastebejau,kad botas gaunasi kone iseiginis apavas biggrin.gif

Na va Patranka, o kitoj temutėj aiškinat, kaip reikia laužyti standartus ir turėti savitumą tongue.gif kad prie +3 galite eiti su basutėm ir prie +30 su megztiniu biggrin.gif tai gal kažkam ir su botais taip - laužo standartus, kad botai tik per lietų cool.gif
Tik nepulkit manęs, aš nenešioju šitaip, bet tarkime įsigijusi šiuos MD eičiau, kad ir tokiu oru kaip šnd - nors ir nelyja, bet gal lis, oras niūrus. Na ir kas man gražu tongue.gif
Atsakyti
...o toj kitoj temoj kalba eina apie botus?!....
.....botas,kaip ir slepete....tas per lietu,i miska,o ta skirta tik namuose....taip kad nelyginam pirsto su b...
Atsakyti