Atlekiu pasidziaugti naujaja savo pudra.Vis ieskojau lengvesnes nei mano Make up For Ever.Nusipirkau visu isgirtaja Lirene pudryte.Nu visai man ji netiko.Tas smulkus blizgutis joje kaip erzina..gaila ismestu pinigu i bala,nes nenaudosiu jos vien del tu blizguciu..ir man kazkaip nelabai tiko ji,matyt kad tepta. Tesiau paieskas toliau.Siandien buvau Eurokos,ir kazkaip sugalvojau tas pigesnes pudrytes ismeginti.Issirinkau tokia:
Prestige skin perfection

Pradzioj abejingai ziurejau,nes apsvietimas kvailas parduotuveje.Spalva maniau kaip ir nebloga,bet ant odos praktiskai nematyti jos.Bet galvoju aj,paimsiu,pries mineraline pudra tepant gerai bus kaip pagrindas.Grizau namo,prisitepiau tos pudrytes.Praejo 10min gal,susigere gerai,nu kaip as sau patikau!pamaskuoja neypatingai daug,bet spalva gerai suvienodina,toks labai gaivus veidas atorodo.tokia lengvute,neapsunkintas veidas.Ir spalva tiko pukiai.Mociute mano net sako nu labai graziai atrodo veidas tavo,toks sveikas,svytintis.Matiskuma neblogai islaike puse dienos.Ne taip kaip nuo Make up for ever blizgedavau kai taukas visa.As labai ta pudra patenkinta.Net kremo nereikejo teptis pries ja,jokiu pasausejimu man neisryskino.Ziuresiu kaip toliau seksis man su ja,bet sia minute sakau kad tikrai kartosiu,kai pabaigsiu.Ziuresim kokie veliau atsiliepimai bus