Sveikos,
gal kas galite paaiškinti - jei dirbu 4d per savaitę, tai kaip tada mokama už n/l? ar imamas bendras mėnesio darbo dienų skaičius (vis tiek juk turbūt išksiačiuoja pirmiausia dienos uždarbį?) ar mano darbo dienų skaičių?
kitas dalykas - ar yra vadinamosios "lubos". na, tarkim kažką esu girdėjus apie tai, kad jei atlyginimas viršija tam tirką sumą, pvz 3000lt, tai jis gali būti nors ir 6000lt, vis tiek pašalpa skaičiuojama nuo 3000lt?
Papildyta:
QUOTE(pavyks @ 2012 11 17, 15:50)
Sveiki, atsiprašau, jei pasikartosiu, norėjau paklausti žinančių, ar skyrus
ambulatorinę reabilitaciją (man ji priklauso kasmet dėl stuburo išvaržų 15d.d.), gali duoti
nedarbingumo pažymėjimą tam laikotarpiui? Du kartus jau praėjau ją, bet buvau motinystės atostogose, tai neprireikė biuletenio. Girdėjau, kad lyg galima gauti jį?
Ačiū labai už atsakymą
QUOTE(Varinija @ 2012 11 17, 18:13)
N/P ambulatorinei reabilitacijai nepriklauso

.N/P gautumete tik esant ligos paumejimui...Tuomet N/P butu tesiamas ir ambulatorines reabilitacijos metu...
Varinija,
iš kur jūs ištraukėt, kad negalima turėti n/p?

ir galima, ir priklauso. juk ambulatorinė reabilitacija (šiuo atveju
14d.d.) ir yra skiriama ne bet kada, o
po paūmėjimo
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 20, 22:47)
Absoliuti nesąmonė.
Ir gali, ir privalo. Jei neturėsit nedarbingumo pažymėjimo, ambulatorinė reabilitacija galės būti teikiama tik su pertraukomis (ne kasdien) ir turėsit imti apmokamas ar neapmokamas atostogas.
pertraukų nereikia, jei įmanoma suderinti su darbo laiku. pvz jei pacientas dirba iki 3val, o reab.įstaiga dirba iki 18val. kodėl gi ne
bet ne visos reab.įstaigos užtikrina, jog pacientas visas dienos procedūras atliks per keletą valandų. žinau įstaigas, kur viena procedūra ryte, kita apie pietus, o dar kita gali būti vakare ir niekas nesistengia "derinti" kad tau būtų patogu, tada jau reikia arba n/l arba atosotgų imti